tilmeld link

Erhverv -» Reklame & Marketing

3fisk reklamebureau - Århus

Fra akvarium til reklamebureau. Vi blev nærmest født ind i branchen. Som sønner af en reklamemand gennem en menneskealder, er vi, Carsten og Paul Fisker, født og opvokset i reklamens forunderlige verden.
Derfor lå tanken, om at starte eget reklamebureau, heller ikke fjernt, da vi selv begyndte i branchen, i henholdsvis starten af og midt i 90erne. Vi husker med stolthed vores første reklameopgave.
Vi har næppe været mere end 10-12 år, men fik alligevel lov at hjælpe vores far med farvelægning af nogle plakater til en bank-kampagne.
Som tak for hjælpen, sponsorerede kunden vores første... akvarium.
3fisk blev grundlagt i 1998. Før verden gik af lave, og der gik inflation i firmanavne indeholdende det magiske tal: 3.
Dengang var der ikke noget reklamebureau, men blot et idégrundlag, mellem senior, junior og junior, og ønsket om sammen at skabe et anderledes reklamebureau. Skønt vi allerede færdedes hjemmevant i branchen, følte vi stadig behov for at dygtiggøre os, under andres ledelse, før vi svømmede ud på eget vand.
I 2005 blev reklamebureauet til virkelighed... lige midt i Århus! Efter mange års arbejde på nationale og internationale web- og reklamebureauer, følte vi, at læretiden var overstået.
Vi har, for tidligere arbejdsgivere, løst opgaver for nationale og internationale kunder; såsom Sony Europe, The European Commission, Carlsberg, Alfa Laval, TDC, Novo Nordisk, Logstor, Fredgaard m.fl. Senior har i mellemtiden valgt at træde out of business og lade de unge kræfter om at føre projektet ud i livet.
Men seniors 45 år i reklamebranchen, hans kærlighed til faget, seriøsitet og respekt for opgave og kunde, er forbillede for os og reklamebureauet 3fisk.
PS. Vi har siden solgt akvariet. Vi synes fisk skal trives i naturen, ikke i glas og ramme.


Søgeord: Reklamebureau, webbureau, design. markedsføring, branding
Tilføjet d.
Kategori: Erhverv » Reklame & Marketing
Vurderet: 3fisk reklamebureau - Århus
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 4 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

4
4,0
Stemmer:3fisk reklamebureau - Århus Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: 3fisk reklamebureau - Århus
Dit Navn:
Validering: 10 + 6 =
Kommentar:Relaterede links:

Magnetreklamer.dk


Magnetreklamer bruges, når man ønsker at forbrugeren, dels skal huske kampagnens budskab og dels kunne komme i kontakt med leverandøren.

Jyskanalyse.dk


Markedsanalyse - vi udfører kvalitative og kvantitative undersøgelser for vores kunder.
Vi undersøger bl.a. kundetilfredshed, medarbejd

AutoResponder


AutoResponder.dk sender fuldautomatiske e-mails til dine kunde-emner - Få mange flere af dine besøgende konverteret til kunder.

Autorespond