tilmeld link

Erhverv -» Reklame & Marketing

3fisk reklamebureau - Århus

Fra akvarium til reklamebureau. Vi blev nærmest født ind i branchen. Som sønner af en reklamemand gennem en menneskealder, er vi, Carsten og Paul Fisker, født og opvokset i reklamens forunderlige verden.
Derfor lå tanken, om at starte eget reklamebureau, heller ikke fjernt, da vi selv begyndte i branchen, i henholdsvis starten af og midt i 90erne. Vi husker med stolthed vores første reklameopgave.
Vi har næppe været mere end 10-12 år, men fik alligevel lov at hjælpe vores far med farvelægning af nogle plakater til en bank-kampagne.
Som tak for hjælpen, sponsorerede kunden vores første... akvarium.
3fisk blev grundlagt i 1998. Før verden gik af lave, og der gik inflation i firmanavne indeholdende det magiske tal: 3.
Dengang var der ikke noget reklamebureau, men blot et idégrundlag, mellem senior, junior og junior, og ønsket om sammen at skabe et anderledes reklamebureau. Skønt vi allerede færdedes hjemmevant i branchen, følte vi stadig behov for at dygtiggøre os, under andres ledelse, før vi svømmede ud på eget vand.
I 2005 blev reklamebureauet til virkelighed... lige midt i Århus! Efter mange års arbejde på nationale og internationale web- og reklamebureauer, følte vi, at læretiden var overstået.
Vi har, for tidligere arbejdsgivere, løst opgaver for nationale og internationale kunder; såsom Sony Europe, The European Commission, Carlsberg, Alfa Laval, TDC, Novo Nordisk, Logstor, Fredgaard m.fl. Senior har i mellemtiden valgt at træde out of business og lade de unge kræfter om at føre projektet ud i livet.
Men seniors 45 år i reklamebranchen, hans kærlighed til faget, seriøsitet og respekt for opgave og kunde, er forbillede for os og reklamebureauet 3fisk.
PS. Vi har siden solgt akvariet. Vi synes fisk skal trives i naturen, ikke i glas og ramme.


Søgeord: Reklamebureau, webbureau, design. markedsføring, branding
Tilføjet d.
Kategori: Erhverv » Reklame & Marketing
Vurderet: 3fisk reklamebureau - Århus
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 4 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

4
4,0
Stemmer:3fisk reklamebureau - Århus Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: 3fisk reklamebureau - Århus
Dit Navn:
Validering: 10 + 3 =
Kommentar:Relaterede links:

Solid Media Solutions


Solid Media tilbyder at løse din næste reklameopgave - tryksager, webdesign, katalog, cder, logodesign og rådgivning. Vores kunder er alle typer af virksomheder

Qontrast


Qontrast er et bureau, der udarbejder webløsninger, designkoncepter, trykte materialer mm.

Vi fokuserer på at vores løsninger er eff

Brug sms markedsføring – det virker


Den helt store fordel ved sms markedsføring er, at budskabet afsendes til et medie, som alle mennesker har på sig hele tiden – nemlig mobiltelefonen.
Det be