tilmeld link

Erhverv -» Advokater

Samling af links til danske advokater. Er du advokat og har en hjemmeside? Så tilmeld den nemt og hurtigt her på siden, ganske gratis.
0
0,0
 Stem
ADVODAN

ADVODAN

ADVODAN er blandt de største advokatkontorer i Danmark med sine 32 advokatkontorer i hele landet samt 470 ansatte. ADVODAN rådgiver både erhvervslivet og private med udgangspunkt i lokalområdet. Vores tilgang til udfordringerne er altid løsningsorienterede..
9
3,0
 Stem
Advokat (H) Thorkild Høyer

Advokat (H) Thorkild Høyer

Jeg er advokat, specialist i straffesager. Jeg kan bistå dig og din familie, hvis du bliver anholdt eller sigtet. For mange er en anholdelse eller fængsling en dramatisk hændelse.

Der er stor forskel på advokater. Jeg er ekspert og eftersom forsvarsadvokaters honorar beregnes på grundlag af tidsforbrug, koster det ikke mere at have en rigtig god advokat..
1
4,0
 Stem
Advokat i Svendborg

Advokat i Svendborg

Har du brug for en advokat?

Hos ADVOKATHUSET Svendborg tilbyder vi en god juridisk rådgivning. Vores advokater har mange års erfaringer og tilbyder høj faglig dygtighed.

Vores advokater kan hjælpe og rådgive dig inden for en lang række forskellige juridiske arbejdsområder. advokaternes juridiske rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vores advokater kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til de udfordringer du kan stå overfor.<.
1
4,0
 Stem
Advokater i København

Advokater i København

Advokatfirma med speciale i ansættelsesret, insolvensret og finansret.

Advokatfirmaet tilbyder professionel og erfaren hjælp inden for services vedr. Finansret (pension og compliance), Insolvensret (Konkursbegæringer, konkursbo og likvidationer) samt Ansættelsesret (ferie, foreninger, funktionær, job i det offentlige, kollektiv arbejdsret, ledere og direktører - herunder udarbejdelse af direktørkontrakter, ligestilling, opsigelse, personregistrering og strafansvar)..
0
0,0
 Stem
Advokaterne Skt. Knuds Torv - landsdækkende advokater

Advokaterne Skt. Knuds Torv - landsdækkende advokater

Advokatfirma med speciale i privatjura - særligt familiejura og boligrådgivning. Ønsker du at handle bolig, er det en god idé at tage en erfaren boligadvokat med på råd.

Der er ofte over 100 sider bilag til en købsaftale - det er fornuftigt at få en professionel til at læse dem igennem på dine vegne. Vi kan hjælpe, uanset hvor i landet, boligen ligger..
0
0,0
 Stem
Advokaternes Inkasso Service

Advokaternes Inkasso Service

Advokaternes Inkasso Service tilbyder i dag en lang række services fra inkasso til overvågning af debitorer. På hjemmesiden kan du finde rådgivning om inddrivning af gæld og inkasso regler. Start med at downloade en gratis rykkerskrivelse, som sikrer at du kan tage din sag til inkasso, hvis skyldner ikke betaler..
4
3,5
 Stem
Advokatfirmaet Bech Bruun

Advokatfirmaet Bech Bruun

Bech-Bruun advokatvirksomhed med kontorer i København og Århus.

Bech-Bruun leverer værdiskabende juridiske løsninger til virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i Danmark og i udlandet..
11
4,0
 Stem
Advokatfirmaet Deleuran

Advokatfirmaet Deleuran

Advokatfirmaet Deleuran beskæftiger sig med Bolig køb og salg, mediation og meget andet... Vi har sat os for at være på forkant med udviklingen - også den teknologiske - hvilket afspejler sig i de advokatydelser firmaet tilbyder. Vi finder det centralt at kunne yde en dynamisk sagsbehandling af højkvalitet med henblik på at finde så gode løsninger for vores klienter som overhovedet muligt.
Klienterne orienteres og inddrages i sagsbehandlingen og i tilfælde af konflikt - i forhandlingerne - s.
11
2,6
 Stem
Advokatfirmaet Hans K. Kristiansen

Advokatfirmaet Hans K. Kristiansen

Advokatfirmaet Hans K. Kristiansen ApS er en mindre advokatvirksomhed, som yder uafhængig rådgivning m.v. til bl.a. private i forbindelse med køb eller salg ef ejerbolig/andelsbolig (også i forbindelse med tvangsauktioner).
Advokatfirmaet er medlem af Danske BOLIGadvokater og tilbyder en uforpligtende, indledende drøftelse - et gratis formøde - således at vi på baggrund heraf kan give dig et konkret tilbud. Ring på telefon 35 43 02 99 eller skriv en mail.
6
3,5
 Stem
Advokatfirmaet Viuff

Advokatfirmaet Viuff

Advokatfirmaet Viuff beskæftiger sig med mange sagstyper, som dækker privates almindelige behov for juridisk assistance.

Primære specialer: Handel med fast ejendom, testamenter, arv og dødsbobehandling, familieret, retssager, inkassosager, administration af fonde, udlændingeret samt lejeret..
8
3,8
 Stem
Advokatfirmaet WELDINGS

Advokatfirmaet WELDINGS

Advokatfirmaet WELDINGS tilbyder boligrådgivning på markedets bedste vilkår. Vi er certificeret medlem af Danske BOLIGadvokater og er altid 100% opdateret med nye regler og praksis på boligmarkedet.

Vi hjælper dig med både køb og salg uden omsvøb og i øjenhøjde. Som en del af vores rådgivning får du også vores vurdering af dine familie- og arveretlige forhold..
10
4,0
 Stem
Advokathuset Køge

Advokathuset Køge

Advokathuset arbejder med et meget bredt spektrum af juridiske opgaver lige fra erhvervsrådgivning for virksomheder over inkasso til rådgivning for private..
1
4,0
 Stem
Advokatkompagniet

Advokatkompagniet

Det er hos Advokatkompagniet, at du finder den bedste, professionelle juridiske rådgivning. Vi arbejder målrettet og meget struktureret, for at skabe de bedste resultater for dig. Vores medarbejdere er specialiseret inden for forskellige områder, og derfor kan vi altid tilbyde dig en advokat, der er specialiseret netop inden for det område, hvor din juridiske problemstilling hører under..
10
4,2
 Stem
Advokatkontoret Fabritius Tengnagel & Heine

Advokatkontoret Fabritius Tengnagel & Heine

Fabritius Tengnagel og Heine er et fremadrettet advokatkontor med en lang tradition for erhvervsorienteret rådgivning.
Erhvervs- og privatret kan imidlertid ikke altid adskilles, hvorfor vi også har opbygget en stærk ekspertise på det privatretlige område..
3
3,0
 Stem
Advokatoversigten.dk

Advokatoversigten.dk

Advokatoversigten.dk er en stor portal for advokater i Danmark. Alle advokater er registeret med deres juridiske fagområder og specialer og geografisk placering i Danmark.

Det er muligt at søge efter advokat via fritekst søgning, hvor man søger både på beskrivelsen af advokaten, samt de registrerede juridiske fagområder.

Målet med portalen er at skabe overblik samtlige advokater og advokathuse i Danmark på en let og oversku.
4
4,0
 Stem
Cator - Advokatfirma

Cator - Advokatfirma

Cator er et stort advokatfirma i Aarhus, som kan hjælpe dig med juridisk rådgivning indenfor alle af juraens mange facetter.

Man har et dygtigt, erfarent og veluddannet personale, som sammen vil gøre alt for at hjælpe dig, så du får den bedste løsning på dit problem..
6
4,0
 Stem
Erhvervslejernes Landsorganisation

Erhvervslejernes Landsorganisation

Er din virksomheds husleje blevet for høj, er du blevet opsagt eller blevet uvenner med din udlejer ?
Erhvervslejernes Landsorganisation hjælper dig til en fair behandling som erhvervsdrivende overfor din udlejer.
Som medlem kan få professionel hjælp fra din nærmeste advokat med speciale i erhvervslejeret. Du har også mulighed for at stille spørgsmål gratis til vores eksperter..
2
4,0
 Stem
Fairtestamente.dk

Fairtestamente.dk

fairtestamente.dk tilbyder udarbejdelse af testamenter til en fast lav pris. Det er vores holdning, at det skal være muligt for alle at oprette et testamente uden at skulle betale en formue.

fairtestamente.dk kan tilbyde den lave pris, da der ikke er udgifter til fine kontorer, transport og møder. Vi løser opgaverne ved brug af mailkorrespondance og telefon og kan derfor servicere kunder i hele landet uden problemer.Selvom prisen er lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. fairt.
7
3,6
 Stem
Fjelsted.dk

Fjelsted.dk

Fjelsted advokater er et firma med specialer inden for rådgivning, bolighandel, erhvervsforhold og behandling af retssager.
Med innovative løsninger hjælper vi vore kunder til at skabe målbare resultater.

Fjelsted advokater arbejder såvel nationalt som internationalt. Vi lægger vægt på god kommunikation og samarbejde med vore kunder..
5
4,2
 Stem
Forsikringsjursten

Forsikringsjursten

Vi sørger for at jeres erhversvirksomhed ikke er for over eller underforeikret. Vi sørger for at I har det ringtige.
Vi sikrer at du i dine valg af forsikringer har brugt hovedet i stedet for fornemmelsen / maven med deraf større sikkerhed for at have valgt rigtigt ud fra en økonomisk vurdering.
Vi har mere end 50 års erfaring i at overtage det kedelige arbejde og overlade dig de mere spændende valg..