tilmeld link

Erhverv -» Advokater


Samling af links til danske advokater. Er du advokat og har en hjemmeside? Så tilmeld den nemt og hurtigt her på siden, ganske gratis.

Advokat (H) Thorkild Høyer

Advokat (H) Thorkild Høyer

Jeg er advokat, specialist i straffesager. Jeg kan bistå dig og din familie, hvis du bliver anholdt eller sigtet. For mange er en anholdelse eller fængsling en dramatisk hændelse.

Der er stor forskel på advokater. Jeg er ekspert og eftersom forsvarsadvokaters honorar beregnes på grundlag af tidsforbrug, koster det ikke mere at have en rigtig god advokat..
Advokat i Svendborg

Advokat i Svendborg

Har du brug for en advokat?

Hos ADVOKATHUSET Svendborg tilbyder vi en god juridisk rådgivning. Vores advokater har mange års erfaringer og tilbyder høj faglig dygtighed.

Vores advokater kan hjælpe og rådgive dig inden for en lang række forskellige juridiske arbejdsområder. advokaternes juridiske rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vores advokater kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til de udfordringer du kan stå overfor.<.
Advokater i København

Advokater i København

Advokatfirma med speciale i ansættelsesret, insolvensret og finansret.

Advokatfirmaet tilbyder professionel og erfaren hjælp inden for services vedr. Finansret (pension og compliance), Insolvensret (Konkursbegæringer, konkursbo og likvidationer) samt Ansættelsesret (ferie, foreninger, funktionær, job i det offentlige, kollektiv arbejdsret, ledere og direktører - herunder udarbejdelse af direktørkontrakter, ligestilling, opsigelse, personregistrering og strafansvar)..
Advokaterne Skt. Knuds Torv - landsdækkende advokater

Advokaterne Skt. Knuds Torv - landsdækkende advokater

Advokatfirma med speciale i privatjura - særligt familiejura og boligrådgivning. Ønsker du at handle bolig, er det en god idé at tage en erfaren boligadvokat med på råd.

Der er ofte over 100 sider bilag til en købsaftale - det er fornuftigt at få en professionel til at læse dem igennem på dine vegne. Vi kan hjælpe, uanset hvor i landet, boligen ligger..
Advokatfirmaet Bech Bruun

Advokatfirmaet Bech Bruun

Bech-Bruun advokatvirksomhed med kontorer i København og Århus.

Bech-Bruun leverer værdiskabende juridiske løsninger til virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i Danmark og i udlandet..
Advokatfirmaet Brockstedt-Rasmussen - Midtjyllands førende advokatvirksomhed

Advokatfirmaet Brockstedt-Rasmussen - Midtjyllands førende advokatvirksomhed

Søger du en all-round advokatforbindelse med et stærkt netværk? - Så kontakt os.

Vi tilbyder rådgivning inden for erhvervsret samt privatret. Med ca. 30 medarbejdere, heraf 12 advokater med hver deres specialer og med mange års erfaring i det midtjyske, tilbyder vi dig rådgivning på alle juridiske områder..
Advokatfirmaet Deleuran

Advokatfirmaet Deleuran

Advokatfirmaet Deleuran beskæftiger sig med Bolig køb og salg, mediation og meget andet... Vi har sat os for at være på forkant med udviklingen - også den teknologiske - hvilket afspejler sig i de advokatydelser firmaet tilbyder. Vi finder det centralt at kunne yde en dynamisk sagsbehandling af højkvalitet med henblik på at finde så gode løsninger for vores klienter som overhovedet muligt.
Klienterne orienteres og inddrages i sagsbehan.
Advokatfirmaet Erik Bo Rasmussen

Advokatfirmaet Erik Bo Rasmussen

Hos Advokatfirmaet Erik Bo Rasmussen arbejder vi både med erstatningsret og strafferet.
Advokat Erik Bo Rasmussen engagerer sig altid 100 % i din sag, og hele holdet arbejder hårdt og målrettet imod at skaffe dig hele den erstatning som du har krav på.

Hvis du er i tvivl om du har en stærk sag, så tilbyder advokaterne gratis at gennemgå og vurdere din sag.
På den måde kan du få et klar indblik i, hvor stærkt du fak.
Advokatfirmaet Hans K. Kristiansen

Advokatfirmaet Hans K. Kristiansen

Advokatfirmaet Hans K. Kristiansen ApS er en mindre advokatvirksomhed, som yder uafhængig rådgivning m.v. til bl.a. private i forbindelse med køb eller salg ef ejerbolig/andelsbolig (også i forbindelse med tvangsauktioner).
Advokatfirmaet er medlem af Danske BOLIGadvokater og tilbyder en uforpligtende, indledende drøftelse - et gratis formøde - således at vi på baggrund heraf kan give dig et konkret tilbud. Ring på telefon 35 43 02 99 .
Advokatfirmaet Viuff

Advokatfirmaet Viuff

Advokatfirmaet Viuff beskæftiger sig med mange sagstyper, som dækker privates almindelige behov for juridisk assistance.

Primære specialer: Handel med fast ejendom, testamenter, arv og dødsbobehandling, familieret, retssager, inkassosager, administration af fonde, udlændingeret samt lejeret..
Advokatfirmaet WELDINGS

Advokatfirmaet WELDINGS

Advokatfirmaet WELDINGS tilbyder boligrådgivning på markedets bedste vilkår. Vi er certificeret medlem af Danske BOLIGadvokater og er altid 100% opdateret med nye regler og praksis på boligmarkedet.

Vi hjælper dig med både køb og salg uden omsvøb og i øjenhøjde. Som en del af vores rådgivning får du også vores vurdering af dine familie- og arveretlige forhold..
Advokathuset Køge

Advokathuset Køge

Advokathuset arbejder med et meget bredt spektrum af juridiske opgaver lige fra erhvervsrådgivning for virksomheder over inkasso til rådgivning for private..
Advokatkompagniet

Advokatkompagniet

Det er hos Advokatkompagniet, at du finder den bedste, professionelle juridiske rådgivning. Vi arbejder målrettet og meget struktureret, for at skabe de bedste resultater for dig. Vores medarbejdere er specialiseret inden for forskellige områder, og derfor kan vi altid tilbyde dig en advokat, der er specialiseret netop inden for det område, hvor din juridiske problemstilling hører under..
Advokatkontoret Fabritius Tengnagel & Heine

Advokatkontoret Fabritius Tengnagel & Heine

Fabritius Tengnagel og Heine er et fremadrettet advokatkontor med en lang tradition for erhvervsorienteret rådgivning.
Erhvervs- og privatret kan imidlertid ikke altid adskilles, hvorfor vi også har opbygget en stærk ekspertise på det privatretlige område..
Advokatoversigten.dk

Advokatoversigten.dk

Advokatoversigten.dk er en stor portal for advokater i Danmark. Alle advokater er registeret med deres juridiske fagområder og specialer og geografisk placering i Danmark.

Det er muligt at søge efter advokat via fritekst søgning, hvor man søger både på beskrivelsen af advokaten, samt de registrerede juridiske fagområder.

Målet med portalen er at skabe overblik samtlige advokater og advokathuse i Danmark på en let og oversku.
Byens Advokat

Byens Advokat

Byens Advokat er en uvildig vejleding til forbrugere, som af den ene eller anden grund har brug for advokatbistand.

Vi dækker områderne omkring bolighandel, retssager, sociale sager, erhvervsret og meget mere. Du er velkommen til at kommentere artiklerne med spørgsmål og til at indsende spørgsmål til brevkassen..
Cator - Advokatfirma

Cator - Advokatfirma

Cator er et stort advokatfirma i Aarhus, som kan hjælpe dig med juridisk rådgivning indenfor alle af juraens mange facetter.

Man har et dygtigt, erfarent og veluddannet personale, som sammen vil gøre alt for at hjælpe dig, så du får den bedste løsning på dit problem..
Erhvervslejernes Landsorganisation

Erhvervslejernes Landsorganisation

Er din virksomheds husleje blevet for høj, er du blevet opsagt eller blevet uvenner med din udlejer ?
Erhvervslejernes Landsorganisation hjælper dig til en fair behandling som erhvervsdrivende overfor din udlejer.
Som medlem kan få professionel hjælp fra din nærmeste advokat med speciale i erhvervslejeret. Du har også mulighed for at stille spørgsmål gratis til vores eksperter..
Fairtestamente.dk

Fairtestamente.dk

fairtestamente.dk tilbyder udarbejdelse af testamenter til en fast lav pris. Det er vores holdning, at det skal være muligt for alle at oprette et testamente uden at skulle betale en formue.

fairtestamente.dk kan tilbyde den lave pris, da der ikke er udgifter til fine kontorer, transport og møder. Vi løser opgaverne ved brug af mailkorrespondance og telefon og kan derfor servicere kunder i hele landet uden problemer.Selvom prisen er lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. fairt.
Fjelsted.dk

Fjelsted.dk

Fjelsted advokater er et firma med specialer inden for rådgivning, bolighandel, erhvervsforhold og behandling af retssager.
Med innovative løsninger hjælper vi vore kunder til at skabe målbare resultater.

Fjelsted advokater arbejder såvel nationalt som internationalt. Vi lægger vægt på god kommunikation og samarbejde med vore kunder..