tilmeld link

Erhverv -» Messer & Events

Find messer og events i Danmark her. Vi samlet alt indenfor event for firmaer og private her. Bla. teambuilding og firmaudflugter
2
4,0
 Stem
Agenda Group

Agenda Group

Agenda Group er et dansk kommunikations- og eventbureau inden for oplevelsesbaseret kommunikation.

Agenda Group har siden 1997 udviklet, planlagt og eksekveret kommunikation, der tager udgangspunkt i fysiske oplevelser.

Agenda Group beskæftiger sig inden for konferenceafvikling, messeafvikling, udvikling og afvikling af events og kundearrangementer..
2
4,0
 Stem
Bojesen

Bojesen

Bojesens møde- og konferencefaciliteter ligger i hjertet af København. Vores 14 mødelokaler og og store Axelborgsal samt vores kompetente personale skaber i dialog med dig de perfekte rammer for mellem 6 og 450 personer..
2
4,0
 Stem
Close Up | Udstillingssystemer

Close Up | Udstillingssystemer

Close Up er totalleverandør af display og udstillingssystemer, skilte, rammer, flag, banner og print til udstillinger, messer, sportbegivendheder og events af en hver art.
Skal dit budskab på banen kan vi rådgive, designe eller hjælpe med en løsning, der både dækker behovet men også bliver en bemærket del af helheden.
Close Up er kendt for kvalitet god service og hurtig levering..
0
0,0
 Stem
Complete Event IVS

Complete Event IVS

Vi har skabt Complete Event ud fra ønsket om at gøre det simpelt for virksomheder at planlægge en medarbejder - eller teambuildingdag. Vi har samarbejdsaftaler med en lang række spisesteder og firmaer i København, så vi kan skabe en aktivitetsdag for dine medarbejdere ud fra ethvert ønske.Vores koncept er skabt ud fra et ønske om at gøre det muligt for virksomhedens medarbejdere at lære hinanden bedre at kende ved at deltage i sjove og lærerige aktiviteter. Vi tror på, at medarbejdere, der kende.
9
3,8
 Stem
dinnergames.dk

dinnergames.dk

Murder Mystery: Kan du og kollegaerne opklare en spændende mordgåde?
Vi tilbyder Danmarks mest spændede Murder Mystery spil hvor du får mulighed for at lege detektiv for et par timer og være med til at opklare et fiktivt mord sammen med kollegaerne. Kan gennemføres overalt!.
1
4,0
 Stem
Easydisplay

Easydisplay

Easydisplay gør alt i displaysystemer til bl.a. messer og udstillinger. Derudover tilbydes også bannere og print i storformat. Altid sikker og professionel betjening til virkelig konkurrencedygtige priser..
1
4,0
 Stem
Eventsupport ApS

Eventsupport ApS

Eventsupport har ni års erfaring inden for medarbejderarrangementer og events - og vi hjælper gerne med at skræddersy jeres dag, så dagen indfrier jeres ønsker.Vores virksomhed har mulighed for at hjælpe med enkelte dele af jeres event såsom kreativ konceptudvikling og lokation. Vores events er både store og små. Vi hjælper med events for 10 til 10.000 deltagere. Alle vores events er kendetegnet ved et fokus på aktivitet og involvering så alle deltagere bliver en del af eventen på deres egne præ.
5
4,0
 Stem
Expo-Driver

Expo-Driver

Salg og leje af udstillingstrailere i alle størrelser til messer, roadshows, seminar, kurser, konferencecentre og meget mere.

Vi har det største udvalg af udstillingstrailerer i hele Skandinavien. Besøg expo-driver.dk hvis du vil vide mere..
3
4,0
 Stem
Figurfabrikken

Figurfabrikken

Figurfabrikken leverer speciallavede reklamefigurer, dekorationsfigurer og kopier af produkter. Vore figurer og produktkopier er fremstillet i glasfiber, træ og resin.
Kæmpemæssige fuldskala kopier af formel 1 racerbiler og dinosaurer er nogle af de vandvittige reklameeffekter som du finder på Figurfabrikkens hjemmeside.
6
3,5
 Stem
GLOBAL Network

GLOBAL Network

GLOBAL-Network er et erhvervs- og salgsnetværk, med 3 klare værdier Rentabelt du får nye kunder, bedre samarbejds- partnere og gode leverandører.
Frisk det er hyggelige og rare møder i en god atmosfære.
Vidensdeling vi mødes en masse forskellige brancher, og vi lærer noget af hinanden hver gang.
2
4,0
 Stem
JanteKur - Iværksætter Event med fokus på videnstunge og innovative iværksættere

JanteKur - Iværksætter Event med fokus på videnstunge og innovative iværksættere

JanteKur er en Iværksætter Event der finder sted næste gang d. 12. september 2006 på Tobakken i Esbjerg, og eventen bliver en årlig tilbagevendende begivehed. Det specielle ved JanteKur er at denne iværksætter event har et særligt fokus på videnstunge og innovative iværksættere.
5
4,2
 Stem
Learningbyaction

Learningbyaction

Vi er et professionel event, teambuilding og kursusvirksomhed, som geografisk dækker hele landet.
Hos Learning by action, tager vi udgangspunkt i at skabe succes gennem oplevelser. Fx kan vi tilbyde: Korte Event - fx som mødebreaker hos Jer Firma Event aften, ½ - 1 dags arrangement Teambuilding Kurser over flere dage Terrænkørsel Kick-off events Stuntshows Firewalk Uanset hvilke behov og ønsker I har, så er det vigtigt for os at få tilpasse.
6
4,3
 Stem
LeeSign

LeeSign

LeeSign A/S Designer og opbygger messestande LeeSign's Produkter er Messestande, Messeinventar, Skilte, Showroom, Print, Stofprint og Autoreklamer.
LeeSign A/S blev etableret i midten af 70’erne og fra starten handlede de fleste opgaver om traditionelt skiltearbejde facadeskilte, dekoration til biler og skiltearbejde til forskellige messer.
Men i løbet af få år ændrede opgaverne karakter og for at være godt rustet til de mange udfordringer og kreative.
6
3,2
 Stem
Luftfabrikken

Luftfabrikken

Luftfabrikken er leverandør af oppustelig reklame, kæmpereklamer, tredimensionelle reklameopjekter, oppustelige storskærme, billboards og reklameskilte. Vi tílbyder unikke oppustelige produkter såsom oppustelige telte og udstyr til events, roadshows og reklamekampagner. Vore produkter benyttes til både outdoor promotion såvel som in-store marketing.
Også luftskibe, reklameballoner, zeppeliner og luftreklame er en af vore spidskompetencer.
2
4,0
 Stem
Messeudstyr

Messeudstyr

Kom godt fra start når du skal på messe, start på messeudstyr.dk, her finder du oversigter over firmaer der kan hjælpe dig på rette vej.

Messeudstyr.dk kan også hjælpe med uvildig rådgivning, uanset om du er messearrangør eller udstiller på en messe..
3
3,3
 Stem
Middelgrundsfortet

Middelgrundsfortet

Middelgrundsfortet er et af Danmarks mest seværdige historiske steder, idet det gamle fort, der har formået at bevare sin autenticitet, i dag tjener som et event, gastronomi og konference resort.
Middelgrundsfortet egner sig perfekt til bryllupper, firma- eller familiefester, teambuilding, eventyrlystne personer, der ønsker at afprøve deres mod ved at afprøve vores forskellige aktiviteter, et romantisk ophold eller blot en gastronomisk oplevelse.
Vi tilbyde.
5
4,2
 Stem
Midgaard Events & Teambuilding

Midgaard Events & Teambuilding

Teambuilding, events og firmafester på en ny måde. Træd ind i et eventyrligt univers, hvor vi gennem rollespil giver masser af muligheder. Kontakt os derfor hvis I skal bruge et utraditionelt event til jeres teambuilding eller firmafest.
9
4,1
 Stem
NetBoligMessen

NetBoligMessen

NetBoligMessen er en fysisk udstilling / showroom for NetButikker og fabrikker der sælger direkte til kunden.
Her finder du nogle af DKs billigste Vinduer, døre, trapper, læder sofaer , køkkener, granitplader, design møbler, hegn, Brændeovne..
0
0,0
 Stem
Nordatlantens Brygge

Nordatlantens Brygge

Hold jeres bryllup, selskab, møde eller konference i Nordatlantens Brygges unikke lokaler i København K. Lokalerne ligger i det smukke gamle pakhus og med en flot udsigt ud over byens tage - lige over Nyhavn og Operaen. Mulighed for at leje lokalerne uden forplejning..
2
4,0
 Stem
Rasmussens Udstillinger

Rasmussens Udstillinger

Deltag på udstilling går aldrig af mode.
Her kan du vise dine kreationer frem deltag på workshop Kreativ Hobby Messer Trend & Livsstil Slotsudstilling Helsemesser. Bamseklub.