tilmeld link

Erhverv -» Messer & Events


Find messer og events i Danmark her. Vi samlet alt indenfor event for firmaer og private her. Bla. teambuilding og firmaudflugter

Agenda Group

Agenda Group

Agenda Group er et dansk kommunikations- og eventbureau inden for oplevelsesbaseret kommunikation.

Agenda Group har siden 1997 udviklet, planlagt og eksekveret kommunikation, der tager udgangspunkt i fysiske oplevelser.

Agenda Group beskæftiger sig inden for konferenceafvikling, messeafvikling, udvikling og afvikling af events og kundearrangementer..
Bojesen

Bojesen

Bojesens møde- og konferencefaciliteter ligger i hjertet af København. Vores 14 mødelokaler og og store Axelborgsal samt vores kompetente personale skaber i dialog med dig de perfekte rammer for mellem 6 og 450 personer..
Close Up | Udstillingssystemer

Close Up | Udstillingssystemer

Close Up er totalleverandør af display og udstillingssystemer, skilte, rammer, flag, banner og print til udstillinger, messer, sportbegivendheder og events af en hver art.
Skal dit budskab på banen kan vi rådgive, designe eller hjælpe med en løsning, der både dækker behovet men også bliver en bemærket del af helheden.
Close Up er kendt for kvalitet god service og hurtig levering..
dinnergames.dk

dinnergames.dk

Murder Mystery: Kan du og kollegaerne opklare en spændende mordgåde?
Vi tilbyder Danmarks mest spændede Murder Mystery spil hvor du får mulighed for at lege detektiv for et par timer og være med til at opklare et fiktivt mord sammen med kollegaerne. Kan gennemføres overalt!.
Expo-Driver

Expo-Driver

Salg og leje af udstillingstrailere i alle størrelser til messer, roadshows, seminar, kurser, konferencecentre og meget mere.

Vi har det største udvalg af udstillingstrailerer i hele Skandinavien. Besøg expo-driver.dk hvis du vil vide mere..
Figurfabrikken

Figurfabrikken

Figurfabrikken leverer speciallavede reklamefigurer, dekorationsfigurer og kopier af produkter. Vore figurer og produktkopier er fremstillet i glasfiber, træ og resin.
Kæmpemæssige fuldskala kopier af formel 1 racerbiler og dinosaurer er nogle af de vandvittige reklameeffekter som du finder på Figurfabrikkens hjemmeside.
GLOBAL Network

GLOBAL Network

GLOBAL-Network er et erhvervs- og salgsnetværk, med 3 klare værdier Rentabelt du får nye kunder, bedre samarbejds- partnere og gode leverandører.
Frisk det er hyggelige og rare møder i en god atmosfære.
Vidensdeling vi mødes en masse forskellige brancher, og vi lærer noget af hinanden hver gang.
JanteKur - Iværksætter Event med fokus på videnstunge og innovative iværksættere

JanteKur - Iværksætter Event med fokus på videnstunge og innovative iværksættere

JanteKur er en Iværksætter Event der finder sted næste gang d. 12. september 2006 på Tobakken i Esbjerg, og eventen bliver en årlig tilbagevendende begivehed. Det specielle ved JanteKur er at denne iværksætter event har et særligt fokus på videnstunge og innovative iværksættere.
Learningbyaction

Learningbyaction

Vi er et professionel event, teambuilding og kursusvirksomhed, som geografisk dækker hele landet.
Hos Learning by action, tager vi udgangspunkt i at skabe succes gennem oplevelser. Fx kan vi tilbyde: Korte Event - fx som mødebreaker hos Jer Firma Event aften, ½ - 1 dags arrangement Teambuilding Kurser over flere dage Terrænkørsel Kick-off events Stuntshows Firewalk Uanset hvilke behov og ønsker I har, så er det vigtigt for os at få tilpasse.
LeeSign

LeeSign

LeeSign A/S Designer og opbygger messestande LeeSign's Produkter er Messestande, Messeinventar, Skilte, Showroom, Print, Stofprint og Autoreklamer.
LeeSign A/S blev etableret i midten af 70’erne og fra starten handlede de fleste opgaver om traditionelt skiltearbejde facadeskilte, dekoration til biler og skiltearbejde til forskellige messer.
Men i løbet af få år ændrede opgaverne karakter og for at være godt rustet til de mange udfordringer og kreative.
Luftfabrikken

Luftfabrikken

Luftfabrikken er leverandør af oppustelig reklame, kæmpereklamer, tredimensionelle reklameopjekter, oppustelige storskærme, billboards og reklameskilte. Vi tílbyder unikke oppustelige produkter såsom oppustelige telte og udstyr til events, roadshows og reklamekampagner. Vore produkter benyttes til både outdoor promotion såvel som in-store marketing.
Også luftskibe, reklameballoner, zeppeliner og luftreklame er en af vore spidskompetencer.
Messeudstyr

Messeudstyr

Kom godt fra start når du skal på messe, start på messeudstyr.dk, her finder du oversigter over firmaer der kan hjælpe dig på rette vej.

Messeudstyr.dk kan også hjælpe med uvildig rådgivning, uanset om du er messearrangør eller udstiller på en messe..
Middelgrundsfortet

Middelgrundsfortet

Middelgrundsfortet er et af Danmarks mest seværdige historiske steder, idet det gamle fort, der har formået at bevare sin autenticitet, i dag tjener som et event, gastronomi og konference resort.
Middelgrundsfortet egner sig perfekt til bryllupper, firma- eller familiefester, teambuilding, eventyrlystne personer, der ønsker at afprøve deres mod ved at afprøve vores forskellige aktiviteter, et romantisk ophold eller blot en gastronomisk oplevelse.
Vi tilbyde.
Midgaard Events & Teambuilding

Midgaard Events & Teambuilding

Teambuilding, events og firmafester på en ny måde. Træd ind i et eventyrligt univers, hvor vi gennem rollespil giver masser af muligheder. Kontakt os derfor hvis I skal bruge et utraditionelt event til jeres teambuilding eller firmafest.
NetBoligMessen

NetBoligMessen

NetBoligMessen er en fysisk udstilling / showroom for NetButikker og fabrikker der sælger direkte til kunden.
Her finder du nogle af DKs billigste Vinduer, døre, trapper, læder sofaer , køkkener, granitplader, design møbler, hegn, Brændeovne..
Rasmussens Udstillinger

Rasmussens Udstillinger

Deltag på udstilling går aldrig af mode.
Her kan du vise dine kreationer frem deltag på workshop Kreativ Hobby Messer Trend & Livsstil Slotsudstilling Helsemesser. Bamseklub.
Sagnlandet Lejre

Sagnlandet Lejre

Lejre er også et enestående smukt og spændende udflugtsmål med huse og miljøer fra stenalder, jernalder og vikingetid, arbejdende værksteder og gamle husdyrracer.
På Sagnlandet Lejre kan I:
- gå på opdagelse i oldtidens landskaber, huse, haver og værksteder
- suge viden til jer fra kyndige vikingekvinder, jernaldermænd, stenalderjægere og håndværkere
- stå ansigt til ansigt til urokser, vil.
Solution Group

Solution Group

SOLUTION GROUP Vi spænder vidt og kan alt indenfor fest, teambuilding, action, events og promotion julefrokost, firmafest, temafest, polterabends, Vi udlejer alt til festen, service, stole, borde, lydanlæg, jukeboks, telte..
Speednetworking

Speednetworking

Styrk dit netværk på 1 time med Speednetworking Speednetworking er for dig, der gerne vil have en både personlig og effektiv kontakt.
På bare 60 minutter får du mulighed for at møde 30 andre personer, og præsentere dig selv og din idé og/eller virksomhed.
Speednetworkings events foregår på hyggelige cafeer, hvor I under afslappede former kan udveksle visitkort og skabe kontakter på kryds og tværs.
Tilmeld dig m.
SuperEvent

SuperEvent

SuperEvent ApS: Event-arrangør, samt salg & udlejning af hoppeborge & event-udstyr. EventCenter i Rødovre: 500 m2 indendørs med masser af sjove events.
Polterabend, Firmafest, Børnefødselsdag etc. Events & middag Firmajulefrokost eller firmafest med sjove events & spisning i Rødovre Events ud af huset! Alle de sjove events kan bookes ud af huset med eller uden event-instruktør..