tilmeld link

Erhverv -» Branding


Der er kommet mere og mere fokus på branding af virksomheder, organisationer og selv Danmark som land. At brande er noget vi alle gør ubevidst, men der kan samtidig sættes store og direkte kampagner op som Branding modeller

Danske Brands

Danske Brands TopLink

Find de kendte brands fra Danmark her. Vi har oprettet et nyt indeks til at samle de danske brands. Indekset er på engelsk og vi godtager kun websider som kan fremvises til resten af verden på et internationalt sprog.
Danmark er verdenskendt for sine unikke designs, vores sans for kvalitet og detaljer og vi er samtidig rigtig gode til branding af vores produkter og firmaer..
e|novasion media

e|novasion media

Digital Branding er en effektiv måde for din virksomhed at øge jeres omsætning.

Tiden er kommet hvor mund-til-mund metoden ikke længere er nok for virksomheder til at konkurrere. Vores livsstil er påvirket af internettet og når vi skal søge ny viden er det også her vi gør det. Det betyder at din virksomhed ikke har råd til at tabe muligheden på gulvet.
Hvis du er korrekt repræsenteret på internettet vil din virksomhed således også fremstå som seriøs og med på beatet. Vi tager jer i hå.