tilmeld link

Erhverv -» Industri & Produktion

Erhvervsmæssige henvisninger til industri og produktions virksomheder i Danmark. Vi har i landet rigtig mange industri og produktions virksomheder - så denne kategori er ret bred. Med tiden vil den nok blive delt lidt mere op i nicher.
0
0,0
 Stem
AB Jensen Maskinfabrik A/S

AB Jensen Maskinfabrik A/S

Kvalitetsbevist maskinfabrik inden for mange områder, herunder bl.a. vandskæring, laserskæring 3d, lasersvejsning, Co2 svejsning, vibrationsafgratning samt kantbukning mm. Moderne produktions udstyr, en innovativ maskinpark, ekspertice og specielt dygtige og engagerede medarbejdere har sikret vores høje kvalitetsniveau velkendt i branchen. Levering til tiden og til priser. Ring og hør meget mere, vi er altid klar med gode råd og vejledning indenfor laserskæring .
38
3,7
 Stem
aj-graverteknik.dk

aj-graverteknik.dk

AJ-Graverteknik i Holstebro tilbyder alle slags af graverede dørskilte-/kontorskilte-/navneskilte og hundetegn i aluminium, messing, rustfrit stål, krom og plast samt italienske og franske antik dørskilte i eksklusive design.

Alle vores skilte er præget af høj kvalitet og perfekt udførelse. Personlig service og portofri levering!.
6
4,2
 Stem
Aleks Steen ApS Maskinfabrik

Aleks Steen ApS Maskinfabrik

Aleks Steen ApS Maskinfabrik den sikre vej til et dansk kvalitetsprodukt. Garant for pris og leveringssikkerhed.

Cnc drejning, fræsning, hydraulik, montage, bearbejdning, hydraulik cylinder, multibearbejdning. Speciale i spåntagende bearbejdning i stål, rustfrit, aluminium, messing, støbegods og plast.
Derudover fremstiller vi desuden både enkelt- og dobbeltvirkende hydrauliske cylindre, alt efter kundens ønsker..
1
4,0
 Stem
Alslev Rustfri Montage

Alslev Rustfri Montage

Hos Alslev Rustfri Montage i Varde har vi fokus på den høje kvalitet hver eneste gang. Derfor er det også helt naturligt at vi er ISO certificerede af Det Norske Veritas.

Vi er underleverandør til metalindustrien og kan bl.a. hjælpe med løfteudstyr, trykbeholdere, bygningsbeklædning, processbio og sanitære transportsystemer.

På vores side er der beskrivelser af alt hvad vi kan tilbyde og billeder af tidligere udførte opgaver..
6
4,2
 Stem
Aluflam

Aluflam

Aluflam - Brandsikre døre, fastpartier, facader, glasvaegge, rytterlys, curtain walls, vinduer, i klassifikationer EI 30 - EI 120 i Aluminium og glas konstruktioner.
Besøg vores internationale site på aluflam.com.
4
4,0
 Stem
Anders Jensen ApS

Anders Jensen ApS

Anders Jensen ApS rådgivende ingeniører.
Din sikkerhed for professionel rådgivning inden for bærende konstruktioner, VVS-, ventilation- og el-installationer. nders Jensen ApS, Ajensen, Ingeniører, rådgivende ingeniører, konstruktioner, Holbæk, ing..
7
4,1
 Stem
AquaCut vandskæring

AquaCut vandskæring

AquaCut vandskæring er underleverandør til industrien. Vi vandskærer i aluminium, stål, rustfri, kobber, granit, gummi, skum, ja faktisk alle materialer.

En af fordelene ved vandskæring er at skærefladen ikke bliver påvirket af varme, da vandskæring er en kold forarbejdning.
Når emnerne ikke bliver påvirket af varmen er efterbearbejdning ofte ikke nødvendig..
3
4,3
 Stem
Aquatex

Aquatex

Aquatex er et handels- og servicefirma. Med produkter, service og rådgivning sikrer Aquatex rene drikkevands- og brugsvandssystemer.
Samtidig renser og forebygger Aquatex procesvandsanlæg mod produktionsstop. Aquatex løser filtreringsopgaver inden for filtrering af væsker, luft og lyd.
Aquatex leverer varmeskæremaskiner til skæring af kunststoffer i industrien og hos håndværkere. Aquatex har specialtekstiler til beskyttelse af mand og mask.
3
3,3
 Stem
arametal.dk

arametal.dk

Ara Metal er en produktionsvirksomhed, som i over 50 år har været leverandør af skilte og mærkning til industrien.
Vores produkter er en optimal løsning når det gælder synlig sikring og opbevaring af data og information. Vi udfører alt fra ide/design til levering af det færdige emne..
6
4,0
 Stem
Axflow

Axflow

AxFlow er en pan-europæisk leverandør af omkostningseffektive væske håndtering og tjenester til den proces, industrier og repræsenterer verdens førende producenter af en lang række af pumper og pumpesystemer, sæler, måleudstyr og relaterede produkter..
5
3,8
 Stem
Bardram.dk

Bardram.dk

Bardram Luft-Teknik A/S leverer komplette løsninger til ventilation og køling af lokaler, som er belastet af varme, kondens og forurening.

Vi leverer også løsninger til begrænsning af støj- og lugtgener i forhold til eksternt miljø. Vores løsninger anvendes primært i forbindelse med industrilokaler, og den primære målgruppe er den danske fødevareindustri..
1
4,0
 Stem
Bearbejdning af stål - Ertech Stål

Bearbejdning af stål - Ertech Stål

Bearbejdning af stål bl.a. vindmøllenav, maskinrammer og lejehuse til vindmøller - helt op til 6 MW-offshore vindmøller.

Ertech Stål har en unik erfaring, kompetence og kapacitet indenfor stålbearbejdning, overfladebehandling af stål, opbevaring og transport af store stål- og metalemner op til 120 ton..
3
4,0
 Stem
benoli.dk

benoli.dk

Benoli forvandler tanker og idéer til en funktionel løsning baseret på kundens ønsker.
En stærk viden inden for produktudvikling og design betyder at de opnår kompetent samarbejdspartner som samtidig vægter den personlige kontakt højt.
Vi henvender til såvel private som erhverv og vores målsætning er at fremstå som en seriøs og kvalitets-bevidst virksomhed.
Benoli arbejder udfra et højt servicen.
2
4,0
 Stem
BMJ Maskinfabrik A/S

BMJ Maskinfabrik A/S

BMJ Maskinfabrik A/S foretager CNC bearbejdning, CNC drejning & CNC fræsning. BMJ Maskinfabrik A/S har eksisteret siden begyndelsen af firserne, og er stadig I konstant udvikling.
I dag har vores virksomhed bl.a. specialiseret sig I at arbejde I alle former for stål. Vi gør brug af højteknologiske CNC maskiner, hvorpå vi udfører CNC bearbejdning.
På CNC-styrede maskiner er det muligt enten at fræse, dreje eller save I det materiale, .
1
4,0
 Stem
Bradals Produkthandel, Jylland

Bradals Produkthandel, Jylland

Bradals Produktion i Silkeborg sørger for, at du kan komme af med dit jern- og metalaffald. Vores virksomhed prioriterer miljømæssige hensyn rigtig højt, og derfor er der anlagt en beton-plads til opsamling af olie og andet miljøfarligt affald. Vi kan kontaktes igennem vores hjemmeside: http://www.bradal.dk/, hvor du også finder vores telefonnummer, fax og email-addresse. Vi elsker dit jern- og metalaffald..
4
4,0
 Stem
Bramo Boltsvejseteknik

Bramo Boltsvejseteknik

Vi har vores primære fokus på boltsvejsning og har derfor gennem årene opnået en solid erfaring indenfor området.

Vores medarbejdere har teknisk ekspertise til at få løst alle opgaver, der vedrører boltsvejsning. Vores sortiment indeholder bl.a. svejsebolte, svejsestifter og svejsebøsninger.

På vores hjemmeside kan læses meget mere omkring vores produkter samt ses billeder af dem..
4
4,0
 Stem
brimas.dk

brimas.dk

Brimas A/S udfører undeleverandør arbejde og specialopgaver i rustfri stål, aluminium, sort stål, laserskæring, kantbukning, svejsning. Herunder Trapper, altaner, pakkemaskiner, fødevarerindustri, bådbranchen, byggebranchen..
2
4,5
 Stem
Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe har et bredt sortiment af elektroniske måleinstrumenter - både bærbart og stationært måleudstyr.
Ud over salg og service, tilbyder vi på vores DANAK-akkrediterede laboratoriumer også kalibrering af alle fabrikater inden for fugt, temperatur, IR temperatur, tryk, gasser, vindhastighed, OR-målinger m.m..
5
4,0
 Stem
C og K Johansen

C og K Johansen

C. & K. Johansen Horsens ApS er din perfekte samarbejdspartner inden for spånløs pladebearbejdning, presse, udstansning og dybtræks- og finisharbejder.
Vi arbejder gerne med i projekternes forskellige faser fra idé til færdig indkørt. Fleksibilitet er nøgleordet. Ingen kunder er for små - ingen opgaver for store..
0
0,0
 Stem
Chrisper Automatdrejning

Chrisper Automatdrejning

Chrisper Automatdrejning er specialister i CNC drejning af små serier i aftalt kvalitet, tid og pris.
Har I brug for et drejearbejde, hvor der indgår udvikling, kompleksitet og måske kort leveringsfrist, så send en e-mail, eller ring på 76 25 01 25 og få en snak om mulighederne for samarbejde..