tilmeld link

Erhverv -» Telefoni

Hvor finder du den bedste telefoniløsning? Det gør du via vores links indenfor telefonierhverv. Telefoni dækker både over mobil og fastnettelefoni samt over forskellige udbydere af IP-telefoni med videre. Så hvis du af og til har brug for telefoni, så kig på vores links.
4
2,5
 Stem
Iphonespecialisten.dk - Reparation af iPhone

Iphonespecialisten.dk - Reparation af iPhone TopLink

Iphonespecialisten.dk er et godt bud på reparation af din iPhone til bedste og billigste pris. Iphonespecialisten.dk er beliggende på Nørrebro i København og her kan du få repareret din iPhone, Ipad, iPod og alle andre smartphones. Hos iphonespecialisten er du som kunde i centrum og vi varetager, reparerer og kærtegner din iPhone som var det vores egen og udelukkende bruger originale og kvalitetsdele, så din Iphone er som helt ny og den holder i mange år frem..
1
4,0
 Stem
Telerepair

Telerepair TopLink

Hos Telerepair.dk, er din iPhone i bedste hænder og når du kommer retur for at hente din iPhone i en af vores butikker, er den så godt som ny.

Telerepair.dk er eksperter indenfor reparation af iPhones. Undgå ventetid og besøg i os i vores butikker og vent mens vi repararer din iPhone..
61
3,8
 Stem
Appsandroid.dk

Appsandroid.dk

Har du endelig fået dig en Android mobiltelefon? Står du og ikke ved hvordan du skal bruge den, og du kan bare ikke vente?

Kom forbi siden min, der er altid hjælp at hente. Nyheder, anmeldelser og de bedste Android apps tests.

Kom med spørgsmål i forummet, eller browse siderne der dagligt bliver opdateret med mere gode nyheder og tests. Hvis du selv vil prøve at lave apps test, er du også velkommen..
6
4,0
 Stem
Billig ip telefoni - Viptel.dk

Billig ip telefoni - Viptel.dk

Viptel er et dansk firma, som der hjælper andre virksomheder i alle størrelser med at få mest ud af deres ip telefoni.

Hvis man vil have mest ud af sin ip telefoni, så skal det fungerer på den bedste måde, hvilket betyder at man også kan spare flere penge, og få endnu billigere ip telefoni.

Kontakt Viptel i dag og hør mere om, hvad de kan hjælpe din virksomhed med..
8
4,1
 Stem
Callcenter løsninger

Callcenter løsninger

Vi tilbyder Danmarks mest professionelle og seriøse Callcenter løsning!
Vi kan også hjælpe dig med andre former for telefoni, og du kan få en gratis test af vores systemer, så du er også kan se, at vi tilbyder de bedste og mest sikre systemer! Kontakt os hvis du vil vide mere!.
4
3,8
 Stem
Comtico.com

Comtico.com

Comtico er distributør af udvalgte produkter indenfor IP telefoni og infrastruktur til små og mellemstore virksomheder. Baseret på mange års erfaring i data kommunikation, telefoni og ikke mindst IP telefoni, har Comtico omhyggeligt udvalgt de bedste Voice over IP produkter på markedet.

Comtico tilbyder også uvildig rådgivning indenfor området, dog ikke når det gælder valg af produkter som måtte være i Comtico's sor.
6
4,0
 Stem
EEA Mobiltelefoner

EEA Mobiltelefoner

Skøre og spændende facts omkring mobiltelefoner, mobiltelefoni og lignende.
Læs fx. hvad de største telefoniregninger i verden har været på, hvor det er forbudt at snakke i mobiltelefon i bilen og hvorfor lyserøde mobiltelefoner er uendeligt kiksede..
6
4,0
 Stem
Firmafon

Firmafon

Firmafon leverer live kommunikationsløsninger, som gør virksomheder i stand til at skabe gode relationer over telefon eller chat.

Med Omstilling kan du give din virksomhed en professionel facade med velkomsthilsen, åbningstider m.m. Og du kan nemt omstille opkald til dine kolleger – enten via Firmafon web-app eller mobil-app. Det giver kunderne et godt førstehåndsindtryk..
32
3,9
 Stem
H&N Networks

H&N Networks

Vi leverer moderne løsninger indenfor IP telefoni, telefon- og omstillingsanlæg, trådløs telefoni og IT løsninger.

H&N Networks har afdelinger i Næstved og Nykøbing Falster og dækker herfra hele Sjælland, øerne og Bornholm..
2
4,0
 Stem
iBixen

iBixen

Hos iBixen kan du købe billige kvalitets covers og andet tilbehør til din iPhone, iPod Touch, iPod Nano eller iPad.

iBixen blev stiftet d. 01/04-2011. Meningen med at åbne iBixen, er at levere billigt kvalitets tilbehør til iPhone, iPod og iPad..
5
4,0
 Stem
M1

M1

Lavprisselskab som tilbyder gratis telefoni og sms ved de første 50 minutter og sms. M1 kan tilbyde lave priser, fordi vi tænker nyt og enkelt.

En af vores største prioriteter er at holde vores omkostninger i bund uden samtidig at gå på kompromis med kvalitet og service.

Du betaler ikke noget i abonnement - kun faste lave priser på taletid og SMS, uanset hvornår du ringer, eller hvilket dansk net du ringer til..
26
3,8
 Stem
Mobil forum

Mobil forum

Stort dansk mobil forum, hvor du finder svar på alle dine spøgsmål.
Mobilforum er stedet flere og flere vælger at debattere, da tone og omgangs formen er venlig og i mødekommende.

Her er plads til alle, også nybegynder der ikke er så meget inden i mobil universet..
6
4,0
 Stem
Mobillease

Mobillease

Hos Mobillease kan du lease en håndfri bluetooth løsning.
Det betyder at du kan udnytte tiden i bilen uden at køre uforsvarligt, og samtidig slipper du for at tage flere tusinde kroner ud af budgettet på én gang..
21
3,6
 Stem
Mobiltest

Mobiltest

Mobiltest er en af danmarks største test og anmeldelse side omhandlende mobiltelefoner og tilbehør til disse.

Her er dybtegående artikler med masser af fotos om mobiler og du finder faktisk alt hvad du bør vide før du vælger en ny mobil..
6
4,0
 Stem
Mødebooking, Vi booker dine møder!

Mødebooking, Vi booker dine møder!

Dansk virksomhed med fokus på de nordiske lande! Vi har idag ansat 40 mand på fuldtid, alle medarbejdere er nøje udvalgt.

Vi har specialiseret os i Kundetilfredsheds- og markedsundersøgelser, mødebooking, marketing kampagner, Telefonsalg og markedsanalyser.

Fra vores hovedkontor i Malaga udfører vi hvert år mere end 500.000 interviews..
5
3,6
 Stem
Seunlock.dk

Seunlock.dk

Unlock din Sony Ericsson telefon hjemmefra med et kabel. Helt unik service der gør det muligt for dig at unlocke din Sony Ericsson helt selv. Nemt, hurtigt og billigt! Også mulighed for firmware opgradering og dermed de-branding af Sony Ericsson telefoner..
8
4,9
 Stem
SMSdet

SMSdet

Vi er en dansk SMS Gateway som sælger SMS-beskeder både til private og erhverv. Vores hjemmeside byder på mange muligheder bl.a. at kunne sende beskeder til et enkelt nummer eller rundsende til en gruppe, som er tilknyttet ens login.

Vi har også udviklet vores helt egen SMS Gateway som kan kaldes fra din egen hjemmesidde. På denne måde kan du selv stå for udviklingen af dit eget SMS nyhedssystem, som dine ansatte kan bruge til at informere jeres kunder om tilbud og deslignende. Mulighede.
6
4,0
 Stem
Telefonpasning hos TopCall

Telefonpasning hos TopCall

Telefonpasning, sekretærservice og kalenderstyring til danske virksomheder.

Speciale med løsninger til fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører, psykologer og speciallæger, men vi har også mange handels- og håndværksvirksomheder. Prøv gratis i 14 dage..
2
4,0
 Stem
Telefonpasning Kontorhotel Kontorfællesskab Hellerup

Telefonpasning Kontorhotel Kontorfællesskab Hellerup

Hellerup Kontor Telefonpasning Kontorhotel kontorfællesskab for virksomheder. Din virksomhed er altid kontakt-parat. Hellerup Business Center. Hellerup Business Center er dit professionelle kontor. Vi støtter, aflaster og holder skansen på dine vegne, så du får friheden til at arbejde når og hvor det passer dig. Kundebesøg, møde, ferie, eller blot arbejdsro? Vi er der for dig alle hverdage året rundt. Din virksomhed er altid kontaktparat. .
7
3,6
 Stem
TelePrisTjek - Tjek dit mobilabonnement

TelePrisTjek - Tjek dit mobilabonnement

På TelePrisTjek.dk kan du tjekke priserne på alle danske mobilabonnementer, og hurtigt og gratis, beregne abonnementet der er billigst for dig!
Klik ind og prøv pris-beregneren og se hvor meget du kan spare på din mobiltelefoni!.