tilmeld link

Erhverv -» Fiskeri

Her kan du finde de erhvervsmæssige sider inden for fiskeri. Dambrug, put & take og lign.
5
4,0
 Stem
Ferske fiskeprodukter fra havnen i Strandby i høj kvalitet

Ferske fiskeprodukter fra havnen i Strandby i høj kvalitet

Hyttefadet hos Rasmus Clausen & Sønner ApS bliver flittigt brugt i vores daglige arbejde, detter sikrer velsmagense produkteri høj kvalitet. Vil du have en eksklusiv leverandør, så kontakt os,så vi kan snakke om dine muligheder.
Firmaet har mange års erfaring i forarbejdning og videre salg af friske fisk. Med kundens ønske som motivation leverer vi kvalitets fisk til både udland som herhjemme..
11
4,0
 Stem
Fiskebåde i Gilleleje

Fiskebåde i Gilleleje

Foto af fiskebåde fra Gilleleje. Gamle træbåde samt masser af foto, tegninger samt en film af en søsætning.

Endvidere omhandler siden en del oplysninger om ældre træskibe fra Frederikssund. Du er velkommen til, som mange andre at skrive i den maritime brevkasse med spørgsmål osv.

Webmaster på siden er Helge Andersen, hvis far var partner i bådebyggeriet Andersen & Ferdinandsen. Helge blev udlært som b&a.
5
4,0
 Stem
Fiskeeksport af ferske fiskeprodukter fra havnen i Strandby

Fiskeeksport af ferske fiskeprodukter fra havnen i Strandby

Fiskeeksportør Clausen i Strandby i Vendsyssel: Opkøb, forarbejdning og eksport af fersk fisk. Vi har mange års erfaring og sælger altid kun topkvalitets produkter.

Vi sætter en dyd i altid at levere den bedste kvalitet til kunden og vi bruger derfor hyttefadet flittigt - det sikrer altid friske produkter.
Altid et stort sortiment alt efter sæson - fladfisk, skaldyr og rundfisk er altid at finde hos os, men ring til os og lad os få en snak .
3
3,7
 Stem
Ørsted Fisk & Golf

Ørsted Fisk & Golf

5 stjernet Put and Take fiskeri. 9 huls Pay and Play golf for alle. Hytter og camping direkte til søerne. Leje af udstyr i vores grejbutik..