tilmeld link

Erhverv -» Diverse

Her samler vi forskellige erhverv som vi ikke endnu har oprettet en selvstændig kategori for. Generelt vil vi oprette en ny kategori, når vi har 3 eller flere sites som falder inden for samme kategori.
6
4,2
 Stem
Albe Emballage A/S

Albe Emballage A/S

Albe Emballage A/S – Totalleverandør af Emballage Vi har et meget bredt sortiment af standardemballager, men tilbyder også kundespecifikke produkter samt eneforhandlingsprodukter.

Vi leverer og rådgiver om emballering til ethvert behov! Uanset hvor specielle dine ønsker måtte være og hvad enten det er stort eller småt, hjælper vi dig med at finde den optimale emballageløsning..
1
4,0
 Stem
Arne Hansens Eftf. ApS Gentofte

Arne Hansens Eftf. ApS Gentofte

Søger du et entreprenør og/eller kloakmesterfirma i Nordsjællandsområdet, som påtager sig alle slags opgaver indenfor kloakmesterfaget?

Et entreprenør og/eller kloakmesterfirma, som er kendt for sit høje serviceniveau, samt høje faglige niveau? Så er det Arne Hansens Eftf. ApS du søger. Du finder os i Gentofte og/eller på vores hjemmeside..
1
4,0
 Stem
BeA Danmark -  klammer, søm & dykkere

BeA Danmark - klammer, søm & dykkere

Hos BeA tilbyder vi klammer, søm, dykkere, trykluftværktøj og indbygningsværktøj. Alt er selvproduceret og i meget høj kvalitet. For mere information, da finder du vores salgsteam i Karlslunde, som står klar til at rådgive dig. Ellers klik da ind på vores hjemmeside.
5
4,0
 Stem
Brøndboring - Søren Pedersen

Brøndboring - Søren Pedersen

Velkommen til Søren Pedersen Brøndboring / Nordjyllands brøndboring. Vi gør mange gode ting for naturen og miljøet, vi vil gerne gøre det på den rigtige måde.

Vi tilbyder brøndboringer og mange andre ting samtidig. Besøg vores hjemmeside for nærmere information omkring vores andre services..
2
4,5
 Stem
C2 Danmark

C2 Danmark

C2 Danmark forhandler C2 systemet og CS Colorsceed. Poleret beton kan udføres fra 5mm tykkelse og overfladebehandles med C2 Gloss således at overfladen bliver næsten vedligeholdelsesfri. Alle vore produkter er Planet Safe den amerikanske version af Svanemærket.
1
4,0
 Stem
Combidk Cykelservice

Combidk Cykelservice

Reparationer af alle slags institutionscykler til din daginstitution.
Hos Combidk er børne altid kørende på legepladsen.
Med vores gratis tilbud kan du let og bekvemt få et overblik over jeres cykler og køretøjer på legepladsen.
Der er mulighed for at få lavet alle cykler og køretøjer uanset modeller og mærker!.
5
3,6
 Stem
DP 2010, vælg Bie Andersen

DP 2010, vælg Bie Andersen

Stem på Bie Andersen som DP i 2010 for at få styrket JCI organisationen fremover. Ved at vælge Bie Andersen vil du få styrket medlemstallet, forankring af projekter lokalt og ikke mindst blive anerkendt som leder i JCI..
2
4,5
 Stem
Dødsbo hjælpen

Dødsbo hjælpen

Dødsboer købes og ryddes i København og omegn, altid til gode og fair priser. https://dodsbo-hjelpen.dk/ er en virksomhed som beskæftiger sig med rydning af dødsbo, dødsbo købes, tømning af dødsb, opkøb af dødsboer, opkøb af konkursboer samt rydning af konkursboer. Vi dækker hele København, men arbejder også i nogle tilfælde på resten af Sjælland.Med mere end 20 års erfaring i branchen og med speciale med vurdering og rydning af dødsboer for boligforeninger, forsikringsselskaber, advokater og pr.
5
4,0
 Stem
Europaz A/S

Europaz A/S

Europaz er leveringsdygtige i lyd, lys og scenic, både bemandet og ubemandet.

Europaz har i noget tid leveret til diverse events rundt om, herunder festivaller og byfester, samt diverse diskoteks arrangementer.

Når det kommer til det tekniske ved en forestilling, koncert eller lign. så er Europaz din rette partner..
6
4,3
 Stem
Flippermaskiner.com - reparation, udlejning, opstilling og kursus i reparation af flippermaskiner

Flippermaskiner.com - reparation, udlejning, opstilling og kursus i reparation af flippermaskiner

På flippermaskiner.com kan du læse om hvordan du kan fixe din defekte flippermaskine. Du kan også se hvordan du kan leje en nyistandsat flippermaskine til din fest, messestand eller lign.

Det er også muligt at få opstillet en flippermaskine hvis du f.eks. ejer en grillbar, cafe, kantine el. lign. Ligeledes kan du tilmelde dig et kursus så du kan lære at istandsætte din egen flipper..
1
4,0
 Stem
Grenaa Hydraulik A/S

Grenaa Hydraulik A/S

Grenaa Hydraulik A/S har i mange år klaret alle slags opgaver indenfor vores fag, og med et hold af specialister til vores disposition kan vi altid garantere dig det bedst mulige resultat hvis du ringer til os. Kontaktoplysninger finder du på vores hjemmeside, samt en masse informationer om vores firma..
5
4,0
 Stem
Hjemmemost Mosteriudstyr

Hjemmemost Mosteriudstyr

Højkvalitets mosteriudstyr til både hobbymarkedet og til det professionelle marked. Til hobbymarkedet findes et bredt sortiment af kværne, pressere, pasteuriseringsmaskiner, tappeanlæg mm.
Til det professionelle marked, som f.eks. frugtplantager, restauranter og fødevarevirksomheder, tilbydes større maskiner samt komplette produktionslinier..
1
4,0
 Stem
Hovedstadens dødsbo og konkurs

Hovedstadens dødsbo og konkurs

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs tilbyder vi bl.a:- Rydning af dødsbo.- Opkøb af dødsbo.- Tømning af dødsbo.- Afhentning af dødsbo.- Rydning af konkursbo.- Opkøb af konkursbo.- Tømning af konkursbo.- Afhentning af konkursbo.Vi dækker hele Sjælland, og kører også i nogle tilfælde til både Fyn og Sjælland.Vi betaler altid en en god dagspris for vores rydning af boet.Kontakt Hovedstadens Dødsbo og Konkurs på tlf. 30 49 48 10 eller tlf. 50 15 78 60 for mere information om hvad vi tilbyder.http://w.
13
3,8
 Stem
Hundepropper.dk

Hundepropper.dk

Hundepropper.dk sælger fyrværkeri og har danmarks absolut største udvalg af kvalitets fyrværkeri, og fyrværkeri til billige priser.
Køb fyrværkeri i vores Webshop eller kom forbi en af vores opvarmede butikker.
6
4,0
 Stem
Inventarsnedkeriet

Inventarsnedkeriet

Velkommen til Inventarsnedkeriet. Vi levere alt slags butiksinventar og meget meget mere.

Vi er en moderne virksomhed der holder fast i den gamle håndværkstraditioner for at holde kvaliteten helt i top på alle vores varer.
Besøg vores hjemmeside og se hvad vi ellers kan levere til rigtig gode priser..
6
3,7
 Stem
JCI Odense

JCI Odense

Et netværk af aktive mennesker på fyn, der ønsker at gøre en positiv forskel lokalt, nationalt eller globalt. Vil du være med så kontakt os, så du kan komme med som gæst til vores næste afdelingsaften..
1
4,0
 Stem
Jesma Vejeteknik A/S

Jesma Vejeteknik A/S

Jesma-Davi beskæftiger sig med udvikling, produktion og forhandling af vægte og vejesystemer til statisk, dynamisk og kontinuerlig vejning.

Vi har mange års erfaring indenfor veje- og doseringsteknik og tilbyder fleksible og driftsikre standard- såvel som kundetilpassede løsninger. Med købet af Dansk Vægt Industri i 2009 har Jesma-Davi udvidet med en stor serviceafdeling samt et komplet vægtprogram til statisk vejning.
Læs mere på jesma.dk.
4
3,5
 Stem
JLE Design - produktdesign og innovation

JLE Design - produktdesign og innovation

Jeg har siden 1994 løst opgaver inden for industrielt design, produktdesign, idéudvikling, produktudvikling, møbeldesign og innovation.
Mine løsninger er kreative og logiske, og altid tilpasset tilgængelig produktteknologi og produktionsteknologi..
1
4,0
 Stem
Jysklagerteknik.dk

Jysklagerteknik.dk

Jysk Lagerteknik tilbyder innovative reolsystemer til produktion, lager, arkiv og værksted.
Her findes alt udstyr til en effektiv og optimal indretning af ovennævnte områder.
Også rådgivning og løsniingsforslag er en vigtig del af vort sortiment..
3
3,7
 Stem
Kem-Tek

Kem-Tek

KEM-TEK overfladeteknik tilbyder overfladebehandling og beskyttelse indenfor Landbrug, Industri, Institutioner, Boligbyggeri, Nybyggeri og renoveringer.
Alle steder hvor der stilles høje krav til rengøring, sikkerhed og slidstyrke overfor kemiske påvirkninger. Eller hvor overfladen bare trænger til ny belægning/maling/farve..