tilmeld link

Erhverv -» Modelbureau

Modelbureauer kan være mange ting. Her har vi samlet bureauer inden for områder som statister til film og reklamer, firmaer som kun har med børnemodeller, eller normale castingbureauer. Så uanset om du vil ud og være en supermodel eller finde en reklame spot til dit barn, kan du med sikkerhed finde det her
26
3,7
 Stem
BASIC CPH | model - statist & locationbureau

BASIC CPH | model - statist & locationbureau

BASIC CPH er Danmarks største model, statist og locationbureau med afdelinger både i København og Århus.
Vi har kvinder, mænd og børn til foto, reklamefilm og statistopgaver.
12
3,6
 Stem
Castit

Castit

Castit ApS er et casting bureau, hvor vi finder personer til reklamefilm,foto,musikvidioer m.m. Vi bestræber os på at være gode til det vi laver, samt levere en god service, overfor kunder og de mennesker vi har med at gøre.
13
4,2
 Stem
CPH Locations

CPH Locations

CPH Locations er Danmarks bedste og største location agentur - placeret i København. Vi har skaffet locations til mere end 1000 reklamefilm gennem de sidste 10 år.
Vores arkiv tæller i øjeblikket mere end 60.000 billeder af forskellige huse, interiør og eksteriør, fabrikker, landskaber - kort sagt: Alt mellem himmel og jord.
Arkivet udvides og opdateres konstant. Har du helt specifikke ønsker, finder vi det - hurtigt, pålideligt.
6
3,2
 Stem
Onlinecasting.dk

Onlinecasting.dk

Danmarks nyeste site for fremtidige modeller, skuespillere, popstjerner mm. Ingen krav til mål eller udseende, alle kan være med.
14
3,3
 Stem
Statisten.dk

Statisten.dk

Statisten online casting af statister i danmark. I Statistens database bliver du præsenteret for film og videoproduktionselskaber samt tv-stationer og reklamebureauer.
Databasen bliver benyttet, når producenter/castere har brug for skuespillere og (statister) til kort/novelle og spillefilm, samt spots og reklamefilm / musikvideoer og andre musiksammenhænge plus af agenter i danmarks modelbureauer i deres søgen efter modeller.
7
2,7
 Stem
Supermodel.dk

Supermodel.dk

Supermodel.dk er ikke et almindeligt modelbureau, men et website for freelance modeller. Supermodel.dk er formidler mellem fotografer / medievirksomheder og freelance modeller. Det er gratis for både modeller og klienter at oprette en profil på Supermodel.dk.