tilmeld link

Erhverv -» Konsulent

Find danske konsulenter inden for alment erhverv. Konsulenter er et meget bredt emne, men generelt er det et indspark af kompetencer en virksomhed eller private ikke selv har, men har behov for i en kortere eller længere tid.
7
3,9
 Stem
11. time

11. time

11. time er ejet af Pernille Stadel. Jeg beskæftiger mig først og fremmest med systemudvikling og projektledelse.
Nøgleordene er: Analyse og dataodellering Test og testdesign Udarbejdelse af kravspecifikationer Udvikling af manualer og undervisningsmateriale Brugervenlighedsanalyser
Jeg har specialviden indenfor: Use case baseret udvikling GEPJ og samspillet med SOR, SnoMed og SKS FLPR - struktur, indberetningsmekanisme og mapning til KLPR
Jeg har løst opgave.
4
3,8
 Stem
41concepts

41concepts

41concepts tilbyder konsulenttjenester af høj kvalitet indenfor software udvikling med Microsoft .NET og Java m.m.
Desuden arbejder vi med ultra-moderne teknologier som Ruby On Rails til innovative web projekter.
4
4,3
 Stem
Bartram & Skakkebæk

Bartram & Skakkebæk

Bartram & Skakkebæk er en konsulentvirksomhed med speciale i forretningsudvikling.
Vi anvender en unik software, der afdækker alle væsentlige kritiske tilstande og udviklinger i virksomhedens økonomi.

Det sker ud fra regnskabsdata, som vi selv kan trække. Softwaren har indlejret faglige kompetence fra mange områder og kan derfor ved scanning afdække de forhold, der indebærer uheldige følger for bundlinjen.

Kunden kan.
5
3,6
 Stem
Consulting Kitt

Consulting Kitt

Firmaet er en aktuar konsulent virksomhed. Jeg har 17 års erfaring som aktuar indenfor livsforsikring og pension.

Har arbejdet med alle væsentlige typer arbejdsopgaver for aktuarer i denne branche. Jeg tilbyder konsulentassistance som aktuar. Eksempelvis til perioder med spidsbelastning eller indtil der findes en ekstra fastansat aktuar.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere. Ring gerne på telefon 6072 9505 eller skriv til mig p.
3
3,0
 Stem
Consultus

Consultus

Consultus hjælper virksomheder med at iværksætte salgsaktiviteter, som øger kendskabet til virksomhedens kernekompetencer.
Det indebærer blandt andet: Sparring omkring strategi, kvalitets mødebooking og account management.
Vi tilbyder også coaching og træning i salgsfærdigheder samt NLP.
Book et møde med en af vores konsulenter i en time, for at gennemgå dine salgsudfordringer og høre hvordan vi vil kunne hj&.
1
4,0
 Stem
Den Gamle Avlsgård

Den Gamle Avlsgård

Den Gamle Avlsgård i Ribe er et moderne refugium i historiske omgivelser. I en nyistandsat ladebygning finder du over 15 forskellige behandlere og konsulenter, der kan skæddersy kurser og konferencer.

Vi har eksperter i ledelsesudvikling, stresshåndtering, konflikopløsning, kosmetolog, psykiater, terapeuter. Har du brug for en trivselsdag for dit firma eller en velfærdsoplevelse til dit personnale, så kontakt os - og vi sørger for at sætte et forløb sammen der passer præcist til dine beh.
7
3,9
 Stem
DESA - Dansk Erhvervssammenslutning

DESA - Dansk Erhvervssammenslutning

Dansk Erhvervssammenslutning er en organisation, som laver tværpolitisk arbejde for både små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vi tilbyder også vores medlemmer hjælp og rådgivning samt professionelle netværks muligheder..
0
0,0
 Stem
DK-PL

DK-PL

DK-PL er en konsulentvirksomhed med speciale og hands-on erfaring fra arbejde både i Danmark og Polen.

Firmaet ejes og drives af Radek Busiuk, som fra sit kontor i Gliwice i den sydelige del af Polen tilbyder assistance og hjælp til danske virksomheder og institutioner, som enten allerede har, eller planlægger aktivitetter i Polen..
1
4,0
 Stem
Egentlig Vækst

Egentlig Vækst

Egentlig er en metode til at øge væksten på jeres arbejdsplads. Hos egentlig får I hjælp til at bruge jeres medarbejderes fulde potentiale. Ved hjælp af workshops, coaching og foredrag implementerer vi autenticitet, originalitet, innovation, lederskab og power. Få større vækst i jeres virksomhed..
6
4,0
 Stem
Epsilon procesanalyser og optimeringer

Epsilon procesanalyser og optimeringer

Epsilonplus.dk er hjemmeside for firmaet Epsilon, der beskæftiger sig med process analyser og optimering samt sprøjtestøbning helt generelt. Formålet med siden er at præsentere virksomheden for mulige kunder.

Dette gøres ved hjælp af ejerens C.V., en række eksempler på opgaver der er løst samt en side udformet som et interview hvor holdninger og værdier præsenteres på en ny måde. Endelig er der en sid.
3
4,0
 Stem

Flamingo

Konsulentfirmaet Flamingo arbejder med organisationsudvikling, coaching og supervision med baggrund i den systemiske tankegang og med anerkendende praksis som overskrift.
Konsulentfirmaet Flamingo drives af Hanne Skov, der med erfaring fra det private erhvervsliv, 28 års ledelseserfaring fra højskole/efterskole og 2 offentlige institutioner, erhvervsdiplomlederuddannelsen i 1999 og certificering til systemisk coach i 2008, er godt funderet til at løse konsulentopgaver..
7
3,9
 Stem
Flexkom

Flexkom

Lean kan skabe markante resultater i en produktionsvirksomhed. Flexkom implementerer Lean i små og mellemstore produktionsvirksomheder!
Her får du minimum teori og masser af praktiske værktøjer.
Fokus på at værktøjer giver mening for organisationen, så langsigtede resultater opnås. Værktøjerne i Lean er bl.a. 5S, Flow, SMED, OEE, Kanban, Problemløsnings- og Planlægningstavler. Masser af praktiske erfaring..
1
4,0
 Stem
Foredrag om stofmisbrug

Foredrag om stofmisbrug

Jeg kan bestilles til foredrag om stofmisbrug og misbrug af rusmidler i hele Danmark!
På mine foredrag oplever man min levende og ærlige fortælling, hvor jeg afslører, hvordan en simpel hovedpine startede mit misbrug, og hvordan jeg brugte fire forsøg og flere år på at kæmpe mig tilbage til livet.
I 13 lange år (fra 1995-2009) var jeg dybt afhængig af rusmidler. Da misbruget var på sit højeste, indtog jeg hver dag en giftig blanding af 40-60 piller, hash, alkohol, amfetamin og kokain. Jeg.
4
3,8
 Stem
Fundraiseren.dk

Fundraiseren.dk

Fundraiseren.dk er hjemmesiden for: Udvikling, beskrivelse, finansiering og ledelse af nye projekter og idéer.

Fundraiseren.dk kan også uddanne dig inden for fundraising, projektudvikling og sponsering..
6
4,2
 Stem
Gendan

Gendan

Gendan køber og rådgiver indenfor affaldsområdet. Firmaet er baseret på 3 generationers viden indenfor området.
Vi fungerer som mægler og har en bla. paraplyordning for størrer virksomheder. Håndterer produkter som jern, metal, elektronikaffald,pap, plast, mm.
Gendan er din professionelle partner indenfor affaldshåndtering..
2
5,0
 Stem
Human Consult

Human Consult

HumanConsult er et netværk for dig som ønsker viden, sparring og inspiration om HR og ledelse..
4
3,3
 Stem
I.K.Engineering

I.K.Engineering

Maskiningeniører som tilbyder alt inden for konstruktion, 3D/2D, styrkeberegning med FEM og dokumentation.
Vi tilbyder maskinombygning, beregning af stålkonstruktioner, hjælp til nye idéer. I.K.Engineering sælger også Alibre Cad..
3
5,0
 Stem
IntraNote a/s

IntraNote a/s

IntraNote a/s er et it-konsulenthus med øje for digitale forretningsløsninger og fremadrettede videndelingsværktøjer integreret i form af intranet, CMS, hjemmesider, extranet, esdh (dokumenthåndtering) og meget andet..
2
2,5
 Stem
Jebru Inspektion A/S

Jebru Inspektion A/S

Jebru Inspektion A/S er et bemyndigt organ, som foretager inspektion af elevator, kedler, rørsystemer, trybeholder og trykbærende anlæg.
Jebru Inspektion A/S har ansat omkring 20 maskinmestre og ingeniører, som hjælper dig med inspektionen.
Jebru Inspektion A/S hører hjemme i Nr. Nebel, som har medarbejdere i hele landet..
4
4,0
 Stem
Junior Consult

Junior Consult

De rigtige beslutninger skal træffes ud fra den rigtige viden. Junior Consult hjælper din virksomhed med at undersøge markeder, kunder og medarbejdere på alle sprog!

Med 20 års erfaring og 20 dygtige konsulenter vi parat til at hjælpe din virksomhed videre!

Ring idag og få en uforpligtende og fortrolig snak om jeres muligheder. Vi skræddersyer vores løsninger præcis til jer!.