tilmeld link

Erhverv -» Bedemand


Vi samler her danske bedemænd i en overskuelig liste. Er du selv bedemand, kan du nemt tilmelde din forretning til denne oversigt.

Bedemand København - hjælp til begravelse

Bedemand København - hjælp til begravelse

Velkommen hos bedemandsforretning Smedegaard i København.

Det sidste farvel med dem som man holder af er vigtigt, derfor er det også vigtigtigt at det praktisk er i orden, så som, annoncering om dødsfaldet, kirke eller kapel? samvær med familie og venner efter højtideligheden.

Vi kan hjælpe dig i en svær stund, ring til os, og vi sammen finder en løsning..
Bedemandsforretning Ballerup - Sjælland

Bedemandsforretning Ballerup - Sjælland

Vores familie virksomhed, sætter stor pris på at afdøde får en så flot som muligt afsked. Hvor i får sagt farvel på en god måde, som i kan tag med jer videre i livet.

Skal du have hjælp i en svær periode, så sørger vi for alt det praktiske, kontakt os, og vi finder en løsning sammen..
Begravelse Vejle - Archibalds Begravelsesforretning

Begravelse Vejle - Archibalds Begravelsesforretning

Din lokale bedemand i Vejle - Archibalds Bedemandsforretning har mere end 15 års erfaring indenfor bedemands faget.

Vi tilbyder hjælp til bisættelse i Vejle og omegn. Du er velkommen til at ringe til en af vores 7 bedemænd, som altid står til rådighed for at hjælpe pårørende..
Begravelsesforretning Grenå - Søren Rønde Hansen

Begravelsesforretning Grenå - Søren Rønde Hansen

Din lokale bedemandsforretning i Grenå på Djursland. Vi har mange års erfaring i hjælp ved det praktisk til en begravelse.

Vi forstår vigtigheden i at få sagt ordentligt farvel, og skabe en mindeværdig afsked. Besøg bedemand Søren Rønde Hansen hjemmeside i dag, og se hvad han kan gøre for dig..
Boudigaard Begravelse

Boudigaard Begravelse

Boudigaard Begravelse er en begravelsesforretning, der har afdelinger i Skive, Vinderup og Holstebro.Boudigaarrd Begravelse er behjælpelig med rådgivning og assistance ved dødsfald, begravelse og kremering.Boudigaard Begravelse består af tre bedemænd..
Byen begravelses bureau

Byen begravelses bureau

Velkommen til Byens begravelses bureau. Jeg vil altid stå til rådighed når der bliver brug for en bedemand.

Jeg har mange års erfaring og ved lige hvad der skal gøre og ikke gøres. jeg kan svare på alle jeres spørgsmål som i har og også dem som i slet ikke har tænkt på endnu.

Hvis i gerne vil have en samtale med mig i vante omgivelser kører jeg med glæde ud til jer, det vil de fleste gerne.
Kalundborg ligkistemagasin

Kalundborg ligkistemagasin

Velkommen til Kalundborg ligkistemagasin. Vi har nogle af de bedste bedemænd der kan sørge for alt i de sørgelige tider.

Vi hjælper dig og din familie på den bedste måde, og lytter til alle jeres ønsker og tager højde for dem i hele sammen hængen.
Besøg vores hjemmeside og se hvem vi er og hvad vi kan gøre for jer..
Lyngby Begravelsesforretning

Lyngby Begravelsesforretning

Vi yder en kvalificeret, personlig hjælp både til den enkle og til den større bisættelse/begravelse, i tæt samarbejde med de efterladte, og under ansvar for indgående økonomiske aftaler. Vi forhandler ydermere kister og urner..
Sørup Begravelsesforretning

Sørup Begravelsesforretning

Vi lægger stor vægt på den personlige service i form af hjælp og rådgivning til den kommende begravelse.Uanset om I vælger ligbrænding eller begravelse, så har vi erfaringen, som kan sørge for at alt kommer til at foregå optimalt.

En begravelse er den sidste tur på livets rejse og derfor skal der både tages stilling til afdødes sidste ønsker og valg af kiste / urner og blomster. På vores side kan ses billeder af bl.a. flotte blomster og kister i forskellige varianter.

Vi giver os g.