tilmeld link

Erhverv -» Bedemand

Vi samler her danske bedemænd i en overskuelig liste. Er du selv bedemand, kan du nemt tilmelde din forretning til denne oversigt.
1
4,0
 Stem
Bededamerne

Bededamerne

Bededamerne.dk er en modene bedemandsforretning i københavn, med fokus på individuelle behov og personlige løsninger. Vores priser og ydelser er gennemsigtige og overskuelige, selv i en svær situation. Hjælp her og nu ved dødsfald: Døgntelefon 30 53 18 63 eller 53 69 14 16.
1
4,0
 Stem
Bedemand Fredericia - Lene Mønster

Bedemand Fredericia - Lene Mønster

Velkommen hos bedemand Lene Mønster - Bedemand i Fredericia og omegn. Med værdighed og respekt for hvert enkelt menneske, er jeg behjælpelig med professionel assistance og vejledning når I står i en af livets svære situationer. Det er vigtigt at I kan føle Jer trygge og have tillid til den bedemand som skal hjælpe Jer. Med forståelse, nærvær og god tid, kommer jeg gerne i Jeres hjem og hjælper Jer.Med venlig Hilsen Lene Mønster .
1
4,0
 Stem
Bedemand Riising i Højbjerg og Viby

Bedemand Riising i Højbjerg og Viby

Vi er en bedemand i Højbjerg og Viby med mange års erfaring i at hjælpe dig som pårørende til en værdig afsked med afdøde. Vi kan hjælpe med alt i forbindelse med begravelsen og tilpasser det dine behov og ønsker..
4
3,8
 Stem
Bedemandsforretning Ballerup - Sjælland

Bedemandsforretning Ballerup - Sjælland

Vores familie virksomhed, sætter stor pris på at afdøde får en så flot som muligt afsked. Hvor i får sagt farvel på en god måde, som i kan tag med jer videre i livet.

Skal du have hjælp i en svær periode, så sørger vi for alt det praktiske, kontakt os, og vi finder en løsning sammen..
5
4,0
 Stem
Begravelse Vejle - Archibalds Begravelsesforretning

Begravelse Vejle - Archibalds Begravelsesforretning

Din lokale bedemand i Vejle - Archibalds Bedemandsforretning har mere end 15 års erfaring indenfor bedemands faget.

Vi tilbyder hjælp til bisættelse i Vejle og omegn. Du er velkommen til at ringe til en af vores 7 bedemænd, som altid står til rådighed for at hjælpe pårørende..
1
4,0
 Stem
Begravelsesforretningen

Begravelsesforretningen

Når man mister en af sine kære, så skal man have den bedste vejledning muligt. Vi vejleder derfor på bedst mulig vis, hvorledes kunder, hvilke ydelser og services vi kan tilbyde netop deres behov. Derudover henviser vi altid til, at søge om forskellige begravelseshjælpfonde..
1
4,0
 Stem
Begravelsesforretningen Din Bedemand

Begravelsesforretningen Din Bedemand

Hos begravelsesforretningen Din Bedemand i Hadsund tilbyder vi praktisk hjælp til begravelser og bisættelser. Vi hjælper med alt fra valget af kiste, gravsten, salmer, rustvognskørsel til ansøgning om begravelseshjælp. Alt sammen for at gøre det en anelse nemmere for kunderne at bearbejde tabet af deres elskede..
2
4,5
 Stem
Begravelsesguiden.dk

Begravelsesguiden.dk

Begravelsesguiden.dk er en politisk uafhængig og upartisk organisation, der har som erklæret mål, at skabe bedre vilkår indenfor områderne død og begravelse. Med Begravelsesguiden.dk kan du finde alle de oplysninger, du skal bruge i forbindelse med en begravelse. Begravelsesguiden.dk samarbejder med en række landsdækkende hjælpeorganisationer, der sikrer en høj kvalitet af indholdet på hjemmesiden..
2
4,0
 Stem
Boudigaard Begravelse

Boudigaard Begravelse

Boudigaard Begravelse er en begravelsesforretning, der har afdelinger i Skive, Vinderup og Holstebro.Boudigaarrd Begravelse er behjælpelig med rådgivning og assistance ved dødsfald, begravelse og kremering.Boudigaard Begravelse består af tre bedemænd..
1
4,0
 Stem
Broholt Begravelse

Broholt Begravelse

Din bedemand.Har du mistet et familiemedlem eller en nær ven, så står du som den efterladte måske i en situation, hvor mange uafklarede spørgsmål opstår.Jeg kan hjælpe dig med at arrangere den begravelse eller bisættelse, som du ønsker for, at dit sidste farvel bliver et dejligt minde. Det er vigtigt at få sagt ordentligt farvel til dem vi holder af, og jeg vil gøre alt for at din kære får en værdig sidste rejse..
2
4,5
 Stem
Bugtens Begravelsesforretning

Bugtens Begravelsesforretning

I henhold til hensigten om en eminent samt veludformet bisættelse, kan du roligt føle dig sikker på vores service plus håndtering af din udvalgte løsning her hos Bugtens Begravelsesforretning ved Solrød Strand. Vi besidder gode erfaringer med at designe trygge rammer ved bisættelse..
1
4,0
 Stem
DanBegravelse.dk

DanBegravelse.dk

DanBegravelse.dk er en online bedemandsforretning, der dækker hele Danmark.DanBegravelse.dk kan hjælpe med alle relevante bedemandsydelser i forbindelse med begravelse, bisættelse, askespredning, overførsel til udland eller oprettelse af "Sidste Vilje".Ved DanBegravelse.dk foregår bestillingen i modsætning til en traditionel bedemand via enten online eller telefonisk bestilling. På den måde kan DanBegravelse.dk arrangere begravelse af meget høj kvalitet til en meget billig pris. Alle services ud.
1
4,0
 Stem
Din bedemandsforretning i Jylland og på Fyn

Din bedemandsforretning i Jylland og på Fyn

Hos Din Bedemand - Smukbegravelse, går vi meget op i at give de efterladte en mindeværdig afsked. Vi mener man kommer langt med en professionel tilstedeværelse overfor de efterladte, og sørger gerne for at ordne det formelle papirarbejde m.v.Vi er meget fleksible og tilpasser os til den enkelte situation. Ønsker du selv at stå for dele af forløbet, er du ganske velkommen til det. Det er blot vores erfaring at mange efterladte ønsker det går nemt og hurtigt.Smukbegravelse har kontorer rundt om i .
1
4,0
 Stem
En Værdig Afsked

En Værdig Afsked

Empati og værdighed i en svær situation. Vi forestår alt efter dødsfaldet. Telefonen er åben alle døgnets timer og hver dag. Vi kommer til Dem i hjemmet, på plejehjemmet eller sygehuset. Ring trygt til En Værdig Afsked 53610355..
1
4,0
 Stem
Hjertebegravelse

Hjertebegravelse

Hos Hjertebegravelse sørger vi for, at behov og økonomi hænger sammen på den bedst mulige måde, og at der er gennemsigtighed igennem hele processen. Der er ingen skjult dagsorden, og vi gør alt for at imødekomme dine ønsker indenfor det fremlagte budget..
12
4,0
 Stem
Kalundborg ligkistemagasin

Kalundborg ligkistemagasin

Velkommen til Kalundborg ligkistemagasin. Vi har nogle af de bedste bedemænd der kan sørge for alt i de sørgelige tider.

Vi hjælper dig og din familie på den bedste måde, og lytter til alle jeres ønsker og tager højde for dem i hele sammen hængen.
Besøg vores hjemmeside og se hvem vi er og hvad vi kan gøre for jer..
15
3,7
 Stem
Lyngby Begravelsesforretning

Lyngby Begravelsesforretning

Vi yder en kvalificeret, personlig hjælp både til den enkle og til den større bisættelse/begravelse, i tæt samarbejde med de efterladte, og under ansvar for indgående økonomiske aftaler. Vi forhandler ydermere kister og urner..
1
4,0
 Stem
Nordjyske Begravelser

Nordjyske Begravelser

Vi er en bedemand i Aalborg med fokus på støtte til familien. Bedemand Per Ryvad v/ Nordjyske Begravelser, har base i Aalborg og dækker derfor hele byen samt omegn.Vi ønsker at bidrage med en professionel støtte til de pårørende, når det man ikke kan forberede sig på, sker. Hos os har vi kendskab til hvervet og som erfaren bedemand kan du føle dig i trygge hænder. Hvis processen er nemmere for jer online, er det muligt at udfylde alle informationer direkte på siden. Alle oplysningerne bliver kry.
1
4,0
 Stem
Schärfe

Schärfe

Schärfe er din personlige og professionelle bedemand på Fyn. Her får du en ordentlig og venlig hjælp i en meget svær tid. Her får den afdøde en værdig og flot begravelse og du får som pårørende en hjælpende hånd i denne meget svære tid. Hvad enten du har spørgsmål til, hvordan du anmelder et dødsfald eller, hvad du ikke nåede at få sagt til afdøde, så vil Schärfe gerne hjælpe dig og tage en snak med dig..
3
4,0
 Stem
Sørup Begravelsesforretning

Sørup Begravelsesforretning

Vi lægger stor vægt på den personlige service i form af hjælp og rådgivning til den kommende begravelse.Uanset om I vælger ligbrænding eller begravelse, så har vi erfaringen, som kan sørge for at alt kommer til at foregå optimalt.

En begravelse er den sidste tur på livets rejse og derfor skal der både tages stilling til afdødes sidste ønsker og valg af kiste / urner og blomster. På vores side kan ses billeder af bl.a. flotte blomster og kister i forskellige varianter.

Vi giver os g.