tilmeld link

Erhverv -» Regnskab

Find regnskabsprogrammer og generelt hjælp til dit regnskab i firmaet eller privaten via revisor. Desuden kan du finde mere specifikke programmer som momsregnskab. Styr dit bogholderi på nettet.
0
0,0
 Stem
Agera

Agera

Agera er en servicevirksomhed der specialiserer sig inden for formidling af arbejdsopgaver. Vi fokuserer primært på B2B-markedet. Du kan som erhvervsdrivende få løst de arbejdsopgaver som du selv er ikke har overskud til at klare ved at finde den rigtig fagmand via Ageras hjemmeside - Det eneste det kræver er at udfylde en opgavebeskrivelse. Hvis du som virksomhed har brug for flere kunder kan du nemt gå ind på vores hjemmeside og tilmelde din virksomhed. Du vil derefter blive kontaktet indenfor.
3
3,3
 Stem
Aktiv kontorassistance

Aktiv kontorassistance

Hjælp til daglig bogføring, moms- løn- debitor og kreditorregnskab, kontorhjælp og opstartshjælp med alt vedrørende virksomhedsstart for Iværksættere og sparring omkring eksisterende virksomhed i det daglige eller i forbindelse med generationsskifte..
2
3,5
 Stem
All Time Bogføring

All Time Bogføring

Jeg hjælper dig med alt det praktiske omkring, regnskaber, bogføring, årsafslutninger, moms, løn og personaleadministration.
Lille som stor virksomhed. Lad os sammen kigge på det, gratis tilbud gives..
6
3,3
 Stem
alsbogforing.dk

alsbogforing.dk

AlsBogføring.dk er en ung virksomhed der har specialiseret sig i at varetage økonomifunktionen i mindre og mellemstore virksomheder fra dagligt bogholderi til budgettering og økonomistyring.
AlsBogføring.dk varetager professionelt alle opgaver vedr. tal og økonomi.
Vores assistance tilpasses den enkelte virksomheds behov. Vi kan klare opgaverne fra vores kontor, men vi kommer også gerne ud i virksomheden, hvis det er mere praktisk for jer..
5
3,2
 Stem
AMB Regnskab

AMB Regnskab

Tid er penge - har du tid nok? Få hjælp til at holde styr på dine papirer, så du i stedet kan holde fokus på dit firmas visioner - med god samvittighed.
AMB Regnskab tilbyder rådgivning med papirarbejdet til mindre firmaer, herunder også firmaer, der er i opstartsfasen.
Jeg kan hjælpe med at få sat papirarbejdet i system samt med bogføring og regnskab. Dette gælder både løbende samt i en evt. oplæringsf.
11
4,1
 Stem
Amino Regnskab - Gratis Værktøjer til Regnskab

Amino Regnskab - Gratis Værktøjer til Regnskab

Amino Regnskab samler alle de informationer du har brug for angående Regnskab - heriblandt valutakurser, beregnere, finansielle satser, beløbsgrænser og gratis Regnskabsskabeloner.

Dertil finder du også Danmarks største forum hvor du kan søge råd fra eksperter, eller læse hvordan andre folk har taklet samme udfordringer som du står med.

Især den komplette oversigt over Indberetnings- og betalingsfrister er værd .
11
3,6
 Stem
Autolog - den automatiske kørebog

Autolog - den automatiske kørebog

Den Automatiske kørebog gør det nemt og overskuelgit at føre kørebog.
Autolog stræber efter at være en innovativ og dynamisk arbejdsplads hvor medarbejdertrivsel sættes i højsæde.
Autolog er en innovativ virksomhed der fokuserer på software udvikling. Autolog systemet er en ren dansk udviklet produkt som er gennemprøvet og lever fuldt op til vores forventninger om at levere en 100% fuldautomatisk kørebog til det danske og udenlandske marked..
4
4,0
 Stem
Bachs Bogføring

Bachs Bogføring

Vi er et bogførings bureau beliggende mellem Randers og Viborg. Vi tilbyder assistance inden for alle genrer af bogholderiet.

Vi servicerer i Randers, Hobro, Viborg og Århus.
Vi kan assistere både hjemme på kontoret eller ude hos kunden. Vi kan yde hjælp til almen bogføring, afstemninger, budgetter, momsregnskab, løn samt betalinger med videre.

Derudover sørger vi for at udarbejde revisormappe til revisor således at ma.
5
3,6
 Stem
BB Kontorassistance

BB Kontorassistance

Vi hjælper dig med bogføring, oprettelse af kontoplaner, forsømte regnskaber, betaling af regninger mv.
Er du iværksætter eller bare en lille håndværker så er her et enestående tilbud til at få styr på dine regnskaber, således at både skat og revisor bliver glade.
3
3,3
 Stem
Din Regnskabspartner

Din Regnskabspartner

Bogførings og regnskabsservice. Fokuser på dit forretningsområde og få mig som din regnskabspartner.
Jeg kan hjælpe dig med den løbende bogføring, regnskab, moms, løn budgetter m.m.
Ring eller send mig en mail så finder vi en løsning der passer til din virksomhed..
2
4,5
 Stem
Dynaccount regnskabsprogram

Dynaccount regnskabsprogram

Dynaccount er et let og brugervenligt regnskabsprogram med mange smarte og innovative funktioner. Farverne er en bærende del af programmet. De fleste har svært ved at forstå debet og kredit, men alle ved at grøn og positiv og rød er negativ. Dynaccount vandt i 2013 iværksætterpris Nordjylland..
2
3,5
 Stem
Economic Systems ApS

Economic Systems ApS

Mangler du revision af regnskab så er vi rigtig gode til personlig betjening indenfor revision af regnskab påtager vi os alle de opgaver der er nødvendige.
Vores styrke er, at vi ikke kun er bogholdere.
Vi ved ganske enkelt hvilke forhold den enkelte virksomhed skal være op-mærksom på, for opnåelse af revision af regnskaber..
11
3,7
 Stem
e-conomic.dk

e-conomic.dk

Lav dit regnskab på nettet. Online økonomiprogram med moduler som finans, faktura, rapporter, budget og løn. Din revisor eller bogholder kan til hver en tid logge sig på, så I kan dele opgaverne. Ingen startomkostninger eller dyre opgraderinger.
2
2,0
 Stem
EKL revision i Vejle

EKL revision i Vejle

EKL revision er en moderne revisionsvirksomhed, som leverer kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser bl.a. Administrativ assistance bogholderi- administrativ assistance Regnskabsassistance Revision og Rådgivning.
1
4,0
 Stem
Elektronisk samhandel - enkelt og sikkert

Elektronisk samhandel - enkelt og sikkert

ebconnect.dk promoverer løsninger, der gør det lige så let at sende en elektronisk faktura og andre forretningsdokumenter, som det er at sende en e-mail.
Fx kan du sende og modtage dokumenter i OIOUBL-format og integrere med økonomisystemer som C5, Navision og e-conomic..
11
4,5
 Stem
emoms bloggen

emoms bloggen

emomsen er en blog der skriver nyheder og artikler omkring online regnskabsprogrammet emoms.dk.
Her kan du også læse artikler omkring det at blive selvstændig og læse om momsregler, samt følge med i den løbende udvikling på emoms.dk.
Eventuelle rabatkoder til systemet findes også kun på emomsen.dk.
64
3,9
 Stem
e-moms.dk | Simpelt online Regnskabsprogram

e-moms.dk | Simpelt online Regnskabsprogram

e-moms er et simpelt online regnskabsprogram der gør det nemt og overskueligt for iværksættere og mindre virksomheder at få styr på regnskabet.

Dette gøres igennem et meget brugervenligt design og en nemt tilgængelig struktur.
Opret dig allerede i dag og få 14 dages gratis prøveperiode på vores regnskabsprogram.

I programmet kan du få styr på alt fra dine faktura, posteringer samt skat og moms.
.
4
3,3
 Stem
Empiri Regnskabsservice

Empiri Regnskabsservice

Så er det mange gange regnskaberne, der må vente, og det giver både irritation og manglende overblik. Desuden tager det ekstra tid, når de endelig skal laves. Empiri Regnskabsservice har mange års grundig erfaring med udførelse af diverse regnskabsopgaver. Vi er effektive, grundige og pålidelige, og vi er fleksible med hensyn til dine særlige ønsker og behov. Benyt dig af det - så du kan bruge tiden til at koncentrere dig om det v&ael.
1
4,0
 Stem
Enkeltmandsbogholderiet

Enkeltmandsbogholderiet

Outsourcing af din bogføring, Fast timepris, Du betaler kun for udført arbejde,Vi kan varetage alle de dine bogføringsopgaver.
Du skal ikke længere bekymre dig om sene timer med bogføring, regnskab, moms eller selvangivelse..
4
4,3
 Stem
Erhvervs Consult Revision & Rådgivning

Erhvervs Consult Revision & Rådgivning

Registreret revisionsfirma medlem af Foreningen Danske Revisorer tilbyder ydelser indenfor revision, regnskab, skat, selskabsret, bogføring og skatterådgivning m.v. til absolut konkurrencedygtige priser.

Stor og mangeårig erfaring i optimale løsninger for de fleste brancher og virksomhedsstørelser.
Flere oplysninger på vor hjemmeside. Udbredt netværk af samarbejdspartnere..