tilmeld link

Erhverv -» Kommunikation

Erhvervs relateret hjemmesider omkring kommunikation. Alt fra korrekturlæsning, tekstredigering, udvikling af kompetencer i ledelse og personale samt naturligvis helt almindelig kommunikation
13
4,0
 Stem
Abctekst.dk

Abctekst.dk

TEKSTFORFATTER - ABCTEKST.DK laver tekst til hjemmeside, brochure, pressemeddelelse, web- og søgemaskineoptimering.
Få professionel tekst fra erfarne tekstforfattere. Forøg din hjemmesides synlighed på nettet med god tekst og velvalgte søgeord..
4
3,8
 Stem
actors inc.

actors inc.

Kommunikations konsulent og forumteatervirksomhed. Leverer præsentationskurser. Arbejder med kreativ organisationsudvikling. Faciliterer værdiprocesser, fusionsintegration, simulerede træningssituationer med brug af proff. skuespillere..
6
4,0
 Stem
AV fusion

AV fusion

AV fusion er specialiter indenfor audiokonference og videokonference.
Vi har over 10 års erfaring i branchen og kan altid finde en løsning der passer til de enkeltes ønsker og behov.
Stort kendskab til LifeSize, Polycom og Tandberg..
5
4,0
 Stem
Bendix kommunikation

Bendix kommunikation

bendix kommunikation tilbyder - udarbejdelse af alle former for tekster, fx til årsrapporter, brochurer, imagebøger, hjemmesider, artikler, nyhedbreve og personaleblade - kurser i at skrive godt til nettet og i medietræning - projektledelse - rådgivning i intern og ekstern kommunikation, kommunikationspolitikker, PR og markedsføring.
4
4,0
 Stem
Bertel Bolt Kommunikation - Gode historier her & nu

Bertel Bolt Kommunikation - Gode historier her & nu

Bertel Bolt Kommunikation laver hjemmesider, tekst og foto til jyske priser. Når jeg laver din hjemmeside, sikrer jeg mig, at du selv kan vedligeholde den, og derfor gøre den til et plus i din markedsføring.

Samtidigt kan jeg også hjælpe dig med at tage di rigtige fots til siden og skrive tekster, der appelerer til både kunder og søgemaskiner..
2
3,0
 Stem
Bornholm Erhverv - Rådgivning, tolkning & oversættelser

Bornholm Erhverv - Rådgivning, tolkning & oversættelser

Handler du med Polen, tilbyder vi blandt andet oversættelser og tolkning, herunder handels teknisk og juridisk merkantil samt bygge- og maskinteknisk polsk.
Vi er et team, der hver især bruger vores professionelle viden. Således er vi blandt andet i stand til, at levere den perfekte oversættelse til helt specifikke målgrupper.
Det kan være alt, indenfor byggeri, handel, ejendomshandel, håndværk, naturvidenskab, kunst, teknik og jura..
1
3,0
 Stem
Dengodeopgave.dk

Dengodeopgave.dk

Korrekturlæser og tekstforfatter med fokus på specialeskrivning, specialekorrektur og specialevejledning. Særligt fordelagtige priser for studerende.
Vi redigerer, korreigerer og kommenterer din tekst fra kommatering til struktur og argumentation..
13
4,1
 Stem
Draker Korrektur

Draker Korrektur

Draker Korrektur læser fejlfri korrektur på dit firmas website. Bevar troværdigheden - undgå sprogbøffer.

Vi finder stave- og tegnsætningsfejl, og vi omskriver dine webtekster til et læsevenligt sprog. Vi skriver dine salgs- og nyhedsbreve, og vi laver pressemeddelelser, som finder vej i den journalistiske jungle.

En fejlbefængt webtekst kan koste kunder og omsætning. Lad Draker Korrektur give din hjemmeside et sprogtjek..
8
4,1
 Stem
Dreyer + Kvetny - Public relations, reklame og web

Dreyer + Kvetny - Public relations, reklame og web

Dreyer & Kvetny er et integreret bureau, hvor opgaverne løses ved et mix af public relations, reklame, web og viral markedsføring.
Vi lader opgavens konkrete udfordringer bestemme, hvilke værktøjer der skal bruges..
2
4,5
 Stem
eTranslate Oversættelsesbureau

eTranslate Oversættelsesbureau

eTranslate - Dit Professionelle Oversættelsesbureau.
Vi er altid klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang og karakter. Vi varetager oversættelsesopgaver for privatpersoner, virksomheder og organisationer inden for alle brancher.

Vi samarbejder kun med landets dygtigste fagspecialister med flere års erhvervserfaring og den relevante kendskab til kundens fagområde, hvilket sikrer den højeste kvalitet i vores arbejde.

Vi har 28 års erfaring med varetagelse af professionelle ov.
5
4,0
 Stem
Forumteater DUET Teatret

Forumteater DUET Teatret

Målrettet. Resultatorienteret. Involverende. Anderledes. Kreativt. DUET Teatret er på samme tid et konsulentfirma og et teater.

DUET står for Dansk Udviklings- og ErhvervsTeater. DUET arbejder med virksomheder, organisationer, ledere og medarbejdere fra forskellige vinkler. Gennem fx forumteater eller andre teatermetoder, filmproduktion, historiefortælling eller improvisation bearbejder vi alle emner inden for organisation, ledelse og personaleudvikling. Vi er arb.
6
4,2
 Stem
Freelance tekstforfatter Jesper Elm Larsen

Freelance tekstforfatter Jesper Elm Larsen

Fanger teksten på dit website både læsernes og søgemaskinernes interesse?
Er der behov for større respons og bedre effekt, så kontakt tekstforfatter Jesper Elm Larsen - specialist i at levere de forløsende ord til både on- og offline markedsføring..
5
3,8
 Stem
Freelancejournalist Hans Henrik Lichtenberg

Freelancejournalist Hans Henrik Lichtenberg

Freelancejournalist Hans Henrik Lichtenberg udfører alle opgaver inden for erhvervskommunikation. Typisk er det inden for research, PR og kommunikation i form af nyhedsbreve, konsultationer, pressearbejde og generelt tekstarbejde - eksempelvis artikler.

Det kan være lige fra den store virksomhedsbiografi til en kort pressemeddelelse, fra faste nyhedsbreve til branchespecifikke nyheder til web/intranet og kurser i journalistik og skriftlig formidling.
Jeg hjælper og.
2
4,5
 Stem
inWrite kommunikation

inWrite kommunikation

inWrite tilbyder korrekturlæsning, oversættelse, udarbejdelse af marketingtekster, søgemaskineoptimering m.v..
4
4,0
 Stem
Jeppe Søe - Foredrag

Jeppe Søe - Foredrag

Jeppe Søe - foredrag om mediernes udvikling og afvikling.

Foredrag om mediemagt, hjernevask og råd om erhvervslivets brug af PR og god kommunikation.

Foredrag holdes over 60 gange årligt for skoler, uddannelser, foreninger og erhvervsliv. En af Danmarks mest brugte foredragsholdere!.
3
2,3
 Stem
KatrineC

KatrineC

Har din virksomhed ondt i kommunikationen? katrinec hjælper jer med at skabe overblik og finde nye muligheder for virksomhedens profilering. katrinec hjælper jer med at formidle jeres budskaber målrettet fx gennem artikler, pressemeddelelser, nyhedsbreve, tekster til hjemmesiden, firmabrochuren og meget andet.
7
4,6
 Stem
KOMMID : Kommunikation : PR : Tekst

KOMMID : Kommunikation : PR : Tekst

KOMMID er et kommunikationsbureau i Aalborg. KOMMID har speciale i strategi- og tekstbaseret virksomhedskommunikation og tilbyder løsninger inden for blandt andet magasiner, pressearbejde, tekstforfatning og kurser i kommunikation og formidling..
5
3,6
 Stem
Kommunikationsbureauet Effector Communications

Kommunikationsbureauet Effector Communications

Effector Communications er Skandinaviens førende kommunikationsbureau inden for Health Care og Life Sciences med kontorer i København og Stockholm.
Vi rådgiver også danske og internationale virksomheder inden for fødevarebranchen og den offentlige sektor.

Vi er 20 dedikerede kommunikationsrådgivere - alle med et lidenskabeligt forhold til strategisk kommunikation, PR-rådgivning og kreative kommunikative løsninger.
Vi tror p&arin.
0
0,0
 Stem
Kommunikationsrådgivning & PR der skaber resultater

Kommunikationsrådgivning & PR der skaber resultater

Vi skaber sammenhæng i kundernes kommunikation og får deres budskaber frem til målgrupperne. Vi arbejder med strategisk kommunikation, branding, PR, intern kommunikation, medietræning og meget, meget mere..
5
4,0
 Stem
Konkret Salgstræning

Konkret Salgstræning

Salg er verdens sjoveste job! Tillykke med ordren. Sød musik i enhver sælgers øre. Succes er bestemt sjovere end det modsatte.
Derfor handler det om at give dine sælgere alle forudsætninger for at få succes..