tilmeld link

Erhverv -» Boligmarked


Skal der investeres i bolig i indland / udland kan du måske finde noget her. Vi vil forsøge at udbygge siden her med gode boligmarked links.

Andelsboligforeninger i Danmark

Andelsboligforeninger i Danmark

Det er svært at finde andelsboligforeninger i Danmark for der findes ikke noget reelt register.
På andelsboligforeninger.com kan du finde andelsboligforeninger i Danmark efter region, kommune og postnummer.
Mange boligsøgende kigger efter både lejeboliger, ejerboliger og andelsboliger når de søger efter ny bolig, men hvor det er relativt nemt at finde leje - og ejerboliger kan det være lidt svære med andelsboliger, da mange andelsboliger .
Arentoft Ejendomsadministration

Arentoft Ejendomsadministration

Vores specialer er: Ejendomsadministration for andelsboligforeninger og ejerforeninger, Byggesagsadministration og byfornyelse.
Bolig i syden

Bolig i syden

På bedste plads i Alanya i Tyrkiet udbydes 13 andele á 4 uger i flot møbleret og fuldt udstyret 9. sals luksuslejlighed.
Den udbudte lejlighed ligger i Cikcilli, Alanya og er på 132 m2, heraf 2 store terrasser på ialt 32 m2.
Fra lejligheden er der en enestående udsigt over Middelhavet og Borgen samt over Taurusbjergene, der om vinteren er snedækket på toppen..
Ejendomsadministration Laros

Ejendomsadministration Laros

Ejendomsadministration i Århus C.Administration af ejendomme: Boligudlejningsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger, gårdlav, karrelav, erhvervsejendomme.

Udarbejdelse af budgetter, årsregnskaber, bogføring, varslinger, huslejeberegninger, varmeregnskaber, opkrævning af husleje og fællesudgifter..
MR Management

MR Management

MR Management leverer rådgivning, konsulentydelser, due diligence, sparring og ejendomsadministration for investorer, ejendomsselskaber, advokater og finansieringsparter.
Vores speciale er komplicerede anliggender..
Presan Ejendomme

Presan Ejendomme

Presan Ejendomme administrerer udlejningsejendomme med erhverv, udlejningsejendomme med lejligheder, ejerforeninger og fritidshuse.
Desuden udlejer vi lokaler til butik og kontor. Og vi sælger lejligheder og ferieboliger.
Vores ydelser inden for administration har vi samlet i tre praktiske pakker. Men vi tilbyder selvfølgelig også individuelle løsninger..