tilmeld link

Erhverv -» Rengøring

Rengøring fra virksomheder i Danmark. Alt fra vinduespolering til almen rengøring i egen bolig eller virksomhed.
4
4,0
 Stem
2Shine

2Shine

2Shine tilbyder services primært indenfor rengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Vi har kunder i hele den østlige del af sjælland.

Vores kunder er indenfor det offentlige samt erhvervs kunder kontorer, industrivirksomheder og boligselskaber.
9
4,0
 Stem
abc-rengoering.dk

abc-rengoering.dk

Et kvalitets produkt fra ABC-rengøring & service.
Vi leverer en kvalitet hver gang, rengøring som i gamle dage, her bruges gulvklude, vand og tid til at udføre alle opgaver med samme gode kvalitet, vi lover ikke en masse smarte ting, men holder hvad vi lover, vores stærke side er ejendomsservice på alle plan, ganske enkelt kvalitet trin for trin kælder til kvist..
1
4,0
 Stem
AK Rengøring

AK Rengøring

ak-rengøring er et moderne dansk rengøringsfirma, med kvaliteten i højsædet.
Vi leverer dagligt services, som rengøring, vinduespolering og slutrengøring til virksomheder, private, samt institutioner i hele østjylland, herunder Randers og Aarhus.

Rengøring er en tillidssag, og vi er et naturligt valg som en professionel samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at overholde vore aftaler, til de tider og med de specifikati.
20
4,3
 Stem
aktiv3.dk - Ejendomsservice

aktiv3.dk - Ejendomsservice

9 år med ejendomsservice. Mange af årene med de samme kunder. Effektiv kvalitetskontrol og gennegående struktur har bragt os i mål.

Ejendomsservice til hele Danmark. Vi har fair priser, da vi ved hvad kvalitet koster og vi arbejder efter danske overenskomster.
4
4,0
 Stem
Alletiders Hjemmeservice

Alletiders Hjemmeservice

Alletiders Hjemmeservice tilbyder hjemmeservice, rengøringshjælp, privathjælp, privat rengøring, personlig pleje og omsorgshjælp - stort kendskab over hele Frederiksberg. Mere overskud i hverdagen..
1
4,0
 Stem
Alpha rengøring og vinduespolering

Alpha rengøring og vinduespolering

Alpha Rengøring og vinduespolering i Odense yder alle former for rengøringshjælp. Det er meget vigtigt for os at du som kunde altid er 100% tilfreds med vores rengøringsarbejde.

Vi kan hjælpe med kontorrengøring, trappevask, ejendomsservice. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag ..
10
3,0
 Stem
Amar Erhvervsrengøring

Amar Erhvervsrengøring

Et mindre rengøringsfirma med 10 på bagen, alm rengøring kontorrengøring trappevask og vinduespolering.
Vi ønsker ikke at kæmpe om kunderne vi ønsker at beholde dem vi har og får, ved en vedvarende god kvalitet.
2
4,0
 Stem
AP-Service

AP-Service

AP-Service er med over 30 års erfaring fra servicebranchen blandt de stærkeste servicebrands i branchen. APS' er service leverandør for hele storÅrhus.

Med mere end 30 års erfaring fra servicebranchen, kender APS de krav og forventninger der stilles til rengøring, og andre tilhørende servicefunktioner i dag. APS' personale har alle lang tids erfaring med rengøring.
Hos os taler alt personale dansk, eller som et minimum engelsk. Alt .
5
3,8
 Stem
Aslak Erhvervsrengøring

Aslak Erhvervsrengøring

Aslak Erhvervsrengøring, Den sikre løsning
Vi holder til ved Hammel i Østjylland.

Vi servicerer alt inden for rengøring til Private og Erhvervs kunder, i østjylland, ring eller skriv for et uforpligtende tilbud..
9
4,2
 Stem
B18 Gruppen aps

B18 Gruppen aps

B18 Gruppen er et rengøringsfirma med 25 års erfaring i rengøring for erhvervs kunde og private, vi sætter renhed i højsædet rings efter et tilbud eller besøg vores web side for mere information på b18.dk.
16
3,8
 Stem
Biotex - Vaskemidler og pletfjerner

Biotex - Vaskemidler og pletfjerner

Biotex producerer vaskemidler og pletfjerner. Biotex er blevet indbegrebet af effektiv vask og dermed også Danmarks største vaskemiddel.
Biotex tilbyder pletprodukter og specialprodukter fremstillet til vanskelige pletter..
10
2,9
 Stem
Brandt-Tec Brandt & Co. ApS

Brandt-Tec Brandt & Co. ApS

Hos Brandt-tec udvikler, producerer og vedligeholder vi en Vinduespudsermaskine. Og vi lægger ikke navn til hvad som helst indenfor en Vinduespudsermaskine. Vi stræber konstant efter at forbedre design af en Vinduespudsermaskine.
6
4,0
 Stem
Broes Vinduespolering

Broes Vinduespolering

Vi tilbyder vinduespolering eller vinduespudsning af vinduer, ruder, døre i Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart, Taulov, Børkop, Trelde, Pjedsted, Skærbæk, Strib og i området. Tilbud, billigt & professionelt!

Vi tilbyder at du kan udregne dit eget tilbud på vinduespudsning eller se hvad prisen er i forskellige områder.
Vi udfører udvendig pudsning, indvendig pudsning, intern pudsning, afrensing af ruder, aftørring af ka.
2
4,0
 Stem
Chem-Dry Nordic

Chem-Dry Nordic

Chem-Dry er Verdens førende specialister inden for tæpperens og møbelrens. Med over 40 afdelinger over hele Danmark kan vi tilbyde global erfaring med lokal følelse og kendskab.
Vi benytter branchens mest innovative maskiner og metoder og vores grundrensemiddel består udelukkende af vand og naturlige mineraler.
Vi kan derfor tilbyde en fuldstændig miljøvenlig tæpperens..
3
3,3
 Stem
CL Polering

CL Polering

Søger du en professionel vinduespudser, så er CL Polering noget for dig.

Hos CL Polering tilbydes vinduespolering hos private og erhverv – INTET er for småt, og med priser fra 60 kr. så har alle råd til blanke ruder.

Normalt tænker vi ikke over, at vi har beskidte ruder, og vi kommer typisk først i tanke om det, når vi feks. skal have gæster. Med et abonnement hos CL Polering kan et fast interval aftales, hvor du endda sparer penge.

Skulle din kommende vinduespolering ikke.
8
4,0
 Stem
Dansk Facade Service

Dansk Facade Service

Dansk Facade Service har mange års erfaring inden for facaderens, tørisblæsning, graffitirens, tagrens / maling af tage, alu / plastrens, afrensning af tyggegummi og olie på alle typer overflader. Vi imprægnerer naturligvis alle typer overflader..
1
4,0
 Stem
Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring er beliggende i Hellerup og tilbyder erhvervsrengøring med miljørigtige produkter og af høj kvalitet.

Det vi kan sørge for er vinduespolering, trapperengøring, tæppebehandling, gulvbehandling og ejendomsservice.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere og du er naturligvis meget velkommen til at ringe for en uforpligtende snak omkring jeres behov for rengøring m.m..
10
4,2
 Stem
daxiiclean

daxiiclean

Søger du en god og stabil rengøring, som man kan stole på? Så er Daxiiclean noget for dig!
Vi er billige og leverer et professionelt arbejdt. kontakt os på email Med venlig hilsen, Daxii.
5
4,2
 Stem
De Luxe  Complete Service

De Luxe Complete Service

Vi servicere virksomheder, ejendomsselskaber, butikker og private.
Afrensning af facader og vinduer. Afrensning af graffiti, beton, alger. inden malere, efter håndværkere. Afrensning af alger på tage.
Gratis tilbud gives på alle opgaver.
5
4,0
 Stem
Dexus.dk - Alt om pletfjerning og rengøringsråd

Dexus.dk - Alt om pletfjerning og rengøringsråd

Online salg af rengøringsmidler og vaskemidler med produkter fra flere agenturer og samtidig Danmarks største sortiment af økologiske produkter fra Ulrich Natürlich.

DEXUS har en lang række produkter for professionel pletfjerning af både tøj, tæpper og møbler foruden et stort opslagsværk med 100-vis af gode råd.

Se hvordan linoleum gøres skridsikkert, hvordan træmøbler friskes op og andre uu.