tilmeld link

Erhverv -» Teknik

Find virksomheder, der arbejder med alle mulige former for teknik. Vi har links til både el-teknik og industriteknik og du finder tekniske løsninger til både erhverv og private blandt vores links. Hvis du kender et godt teknik-link, kan du tilføje det gratis via menuen
1
4,0
 Stem
AV CENTER - Professionelt AV udstyr til hele landet

AV CENTER - Professionelt AV udstyr til hele landet

Salg, service og udlejning af professionelt AV udstyr til hele landet.
Med afdelinger i København, Odense, Århus og Aalborg er vi altid lige i nærheden, med professionel rådgivning. Besøg os på avcenter.dk..
0
0,0
 Stem
B&O Frederikshavn

B&O Frederikshavn

Vi kender alle de lækre designs fra B&O. Her finder du B&O.Frederikshavn, der nu også har en lækker webshop hvor du kan købe lækre B&O produkter.
Kig ind og find din nye B&O fladskærm, musikanlæg mm..
5
4,0
 Stem
Christiansen Medico ApS

Christiansen Medico ApS

Christiansen Medico ApS er sundsbranchens IT-leverandør.

Vi tilbyder løsninger inden for røntgen, telemedicin, patologi mv. Vi udvikler også skræddersyet løsninger som klinikske databaser til forskning.

Vi henvender os til læger, hospitaler, speciallæger, kiropraktorer og dyrlæger. Vi tilbyder også klinisk onlinebackup og kvalitetsstyringsværktøjer..
1
4,0
 Stem
Computerfriend Repairs

Computerfriend Repairs

Vi er en servicevirksomhed der bl.a. har specialiseret sig i reparation af forskellige HTC og Apple smartphones. Vi reparerer alle HTC og Apple topmodeller, og gør det lokalt på én enkelt time.

Bor man ikke i nærheden, kan telefonen sendes til os og repareres samme dag som modtaget. Det betyder at telefonen undværes meget kort tid.

Vi ligger fysisk i Esbjerg, og sørger altid for hurtig reparation, og god kontakt hele vejen igennem processen..
3
3,7
 Stem
CP test a/s

CP test a/s

cp test a/s - specialer: dynamisk bæreevnemåling på funderingspæle og spuns, vibrationsmåling, støjmåling, pæleintegritetsmåling og rambarhedsanalyse. cp test a/s - specialer: dynamisk bæreevnemåling på funderingspæle og spuns.
2
4,5
 Stem
Dansk Teknologi

Dansk Teknologi

Teknologi og innovation - Industriel produktudvikling. Vi er rådgivere og entreprenører indenfor mekanisk teknologi. Vore kunder tæller en lang række af Danmarks mest professionelle virksomheder. Hovedaktiviterne omfatter: produktudvikling, forretningsudvikling, montageteknik, robotteknologi samt produktionsteknologi.
.
1
4,0
 Stem
Dansk tøris teknik

Dansk tøris teknik

Tørisblæsning - Lavablæsning - Køb af tørisDansk Tøris Teknik har specialiseret sig i to meget effektive og miljørigtige afrensningsmetoder: Tørisblæsning og lavablæsning. Vi udfører opgaver i hele Skandinavien og har mange store danske virksomheder inden for vidt forskellige brancher på vores referenceliste. Vi sælger også tøris til private og erhverv.
36
3,8
 Stem
Fournais

Fournais

Elektriske installationer i medicinske områder. IPS tavle til forsyning af Gruppe 2 områder som beskrevet i Stærkstrømsbekendtgørelsen Afsnit 6A Kapitel 710, indeholdende medicinsk IT-system og Isolationsovervågningsudstyr samt alutomatisk lokalisering af isolationsfejl.
1
4,0
 Stem
Horsodan Elektronik A/S

Horsodan Elektronik A/S

Horsodan fremstiller Switch-mode strømforsyninger efter dit behov!
Desuden er vi leverandør af EMS løsninger,herunder elektronikmontage, kabelmontering eller apparatmontage.
Dit specialbehov og vores specialviden er lig succes !.
2
3,5
 Stem
JLMteknik ApS

JLMteknik ApS

Letløbende Alu-Travers. Derudover har vi forhandlingen af Vaculex Vakuumløfter og MT Manipulator.
Vi har gennem de sidste 10 år har specialiseret os, indenfor fremstilling af løfte - og håndterings- udstyr til alle brancher af industrien.
Løfteudstyret er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov..
3
4,0
 Stem
Mil-tek luftdrevne affaldspressere

Mil-tek luftdrevne affaldspressere

Mil-tek leverer unikke luftdrevne affaldspressere til komprimering af pap og plast.
Vi tilbyder det største og mest fleksible program af affaldspressere.

Fordelene ved affaldspressere er mange, men de to vigtigste er reducering af affaldsomkostninger og CO2-udledning.

Fordelene ved at vore affaldspressere er luftdrevne er ligeledes mange, bl.a. enkel betjening, billige i drift og vedligeholdelse samt det faktum, at de kan placeres i hygiejnefølsomme område.
4
3,8
 Stem
ML System Luftbefugtning

ML System Luftbefugtning

ML System er verdens førende leverandør af luftbefugtningssystemer. Luftbefugtning er en teknik, hvor luften i et miljø tilføres fugt for at holde en konstant luftfugtighed.
Det er bla. nødvendigt i trykkerier og gartnerier for at sikre en optimal produktion. Luftbefugtning fra ML System..
2
1,0
 Stem
OBM Elektronik

OBM Elektronik

Salg, service og opsætning af Viasat og Canal digital, LCD / Plasma Fjernsyn DVB-T Alarmer med røg Udlejning af jukebox rep. og fejlfinding af TV, Radio, Computere samt div. elektronik og netværk
Vi køre i hele Odsherred..
4
3,0
 Stem
Plasmaskærm ophæng - Aabling Handling

Plasmaskærm ophæng - Aabling Handling

Her kan du finde mere information om vore Plasmaskærm ophæng.
Der er flere typer af vægophæng, vi har alt, så skal du bruge et Plasmaskærm ophæng eller LCD skærmophæng, så har vi det.
Vor leverandør er en af Europas førende producenter af produkter i aluminium til eksempelvis Plasmaskærm ophæng og en af de mest anerkendte når det gælder design og kvalitet af et Plasmaskærm ophæng.
8
3,3
 Stem
RadonFri.dk

RadonFri.dk

RadonFri.dk er Danmarks største site omkring den kræftfremkaldende gasart radon. Hvert år dræbes 300 af radon.
Radon kan ikke ses, høres, lugtes eller føles.

Den eneste måde man kan vide om der er for meget radon i indeluften er ved en såkaldt radonmåling. Du kan få radonmålt dit hjem for kun 299 kr.
0
0,0
 Stem
rytger

rytger

Med mere end 30 års erfaring er det kompetencen der gør forskellen og med dygtige engagerede medarbejdere er Rytger ApS idag en af landets førende virksomheder.Med udgangspunkt fra Brøndby varetages, der faglig stolthed og glæde, et meget bredt udsnit af opgaver – det er ikke uden grund at vi har nået vores resultater og position. .
0
0,0
 Stem
Service-Tekniker

Service-Tekniker

ServiceTekniker.dk har 8 års erfaring i freelance service opgaver, har din virksomhed brug for en ekstra hånd eller mangler i folk. Så er vi måske løsningen, tag et kik ind på hjemmesiden for at se hvad produkter vi kører for nu eller har kørt for..
2
3,5
 Stem
Skadeforum

Skadeforum

Skadeforum er en hjemmeside om skader - primært af brand og vand.
Siden har til formål at formidle viden om skader i bred forstand - dvs. både før og efter at skaden er sket. Siden indeholder også en vejviser til eksperter i skadebranchen..
4
4,0
 Stem
Sound-tek.dk

Sound-tek.dk

Installation, salg og udlejning af lyd, lys, AV udsyr. Stor erfaring i afvikling af lyd i akustisk vanskelig rum.

Bergninger for akustikregulering, samt undervisning i lydteori og rigtig brug af lydanlæg..
5
3,6
 Stem
Tech Instrumenting - Flowmåling

Tech Instrumenting - Flowmåling

Alle typer måleudstyr. Trykmåling, flowmåling, niveaumåling. Alt i ph analyse - fra måling af ph i pools til måling på store fabrikker.
Vi arbejder også med optimering af virksomhedens processer i produktionen..