tilmeld link

Erhverv -» Restauranter

Find danske restauranter her. Vi samler alle de gastronomiske restauranter i Danmark. Både de kendte og ukendte. Her er både spisesteder hvor du kan få et hurtigt måltid, og andre hvor du kan få serveret festmenu over en hel aften
2
4,0
 Stem
Alléenberg

Alléenberg

Alléenberg. Natværtshus med musik. Åben tir-lør 22-05. bar, cafe, restaurant, servering og selskaber tæt ved Frederiksberg Have.
Alléenberg afholder selskaber af enhver art: Fødselsdag, jubilæum, bryllup, firma- og julefrokost, gravøl osv.
Vi kan arrangere alt det praktiske med hensyn til mad/drikke og professionel servering..
4
4,0
 Stem
Caféen - Den Gamle Arrest

Caféen - Den Gamle Arrest

Caféen - Den Gamle Arrest er er hyggeligt cafe, placeret centralt i Vejle. Menuen er cafemad i høj kvalitet og stemningen er hyggelig og afslappende.

Når vejret tillader det, har Caféen - Den Gamle Arrest Vejles bedste udeservering. Udover cafe, er der fest- og koncertlokaler, samt mulighed for lokaleleje..
4
4,5
 Stem
Dag H - Café & Restaurant

Dag H - Café & Restaurant

Spisested på Østerbro i København, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet. Menuen spænder lige fra tidlig morgenmad, brunch, frokost til 3-retters menu i restauranten. Vi kan yderligt byde på et voksent vinkort, et lille men delikat udvalg af cocktails og så er vi rigtig glade for en god kop kaffe/espresso og har derfor ansat nogen af landets bedste baristaer.

Vores sydvendte terrasse med udsigt til søerne er samlingspunkt i den varme del af året for shoppere der tager en kaffepause,.
9
3,0
 Stem
Danske restauranter | Michelinstjerner

Danske restauranter | Michelinstjerner

Dette er den officielle guide til restauranter i Danmark. Dagens tilbud og speciel julefrokost sektion. Se hvilke danske restauranter der har fået Michelinstjerner.
Alle slags danske restauranter er repræsenteret. Thai, kinesisk, japansk, indisk, sushi, amerikansk, pizza, italiensk.
Se hvilke danske restauranter der har fået Michelin-stjerner..
4
3,3
 Stem
Fredes Flyvende Tallerken

Fredes Flyvende Tallerken

Frede og hans unge team slog i maj 2002 dørene op for en helt ny type restaurant i Århus.
Et sted hvor mennesker kan gå ud og få et ærligt, godt måltid mad, en hyggelig aften og et godt glas vin til fornuftige priser - eller vælge at tage det med hjem.
Take-away på højt niveau blev til FlyAway-konceptet - der stadig er en succes!.
1
4,0
 Stem
Hornslet Gæstgivergård

Hornslet Gæstgivergård

Mangler du et selskabslokale til din næste fødselsdag, barnedåb eller bryllup? Så er vi, hos Gæstgivergården Hornslet dit bedste valg. Vi sørger for at din og dit selskabs dag bliver uforglemmelig. Kontakt os via vores hjemmeside: http://www.gaestgivergaarden-hornslet.dk, hvor du finder vores kontaktoplysninger, så giver vi dig et uforpligtende tilbud..
3
3,0
 Stem
Italiensk Restaurant Quattro Fontane

Italiensk Restaurant Quattro Fontane

Restaurant Quattro Fontane er italiensk restaurant i Sankt Hans Torv Restaurant Quattro Fontane på Sankt Hans Torv formål har været at genskabe den romerske italiensk Trattoria stemning. Trattoria er symbol for en folkelig restaurant med enkel lokal og velsmagende gastronomi. Jeg håber , at denne stemning bliver oplevet af dig som gæst. Velkommen.
2
4,0
 Stem
Jensens Bøfhus - Store bøffer Små priser

Jensens Bøfhus - Store bøffer Små priser

Jensens Bøfhus - Store bøffer Små priser.
Online Menukort og bordbestilling på en af vores 30 restauranter - eller benyt Take away og tag den gode smag med hjem.
Velkommen til Jensens Bøfhus fyldt med originale smagsoplevelser..
2
4,0
 Stem
Kafe Kapers - Café, restaurant & bar på Østerbro i København

Kafe Kapers - Café, restaurant & bar på Østerbro i København

Kafe Kapers har stor udendørs- og indendørsservering lige ved Parken på Østerbro.
Så kom forbi og lad dig forkæle efter næste fodboldkamp eller koncert i Parken.

Kom ind og prøv vores brunch, sandwich, salater, suppe, burger, tapas, nachos, oste, desserter eller nogle af de mange andre ting, du finder på vores menukort..
5
3,6
 Stem
Kvie Sø - restaurant, selskabslokaler og camping

Kvie Sø - restaurant, selskabslokaler og camping

Kvie Sø mellem Varde og Grindsted byder på oplevelser for hele familien. Familierestauranten Pandekagehuset, stemningsfulde selskabslokaler, mødelokaler, legeplads og bademuligheder i den smukke Kvie Sø.
Stedet er altid et besøg værd. Kom og gå en tur i naturskønne omgivelser og nyd efterfølgende en hollandsk madpandekage og en belgisk øl. Det er livet!.
1
4,0
 Stem
Le Pave - Fransk Restaurant

Le Pave - Fransk Restaurant

Le pave er en af de franske Restauranter - Frokostrestaurant i København, som altid giver dig en oplevelse af de helt gode. Besøg et af de bedste spisesteder i København.

Navnet Le Pave er det franske ord for brosten og henviser naturligvis til det hyggelige brostensbelagte torv i hjertet af København klemt inde mellem Købmagergade og Strøget.

Folk i alle aldre har i nu 20 år valfartet til Le Pave på Gråbrødretorv.
6
4,0
 Stem
Mash steak house

Mash steak house

Mash steak house er en hyggelig restaurant, placeret i midten af København.
Her får du serveret de lækreste steaks til en overkommelig pris.
Bøffer i alle størrelser og former. Besøg vores reataurant i Bredgade 20..
4
4,0
 Stem
Restaurant 5 | Familierestaurant i Svendborg

Restaurant 5 | Familierestaurant i Svendborg

Restaurant 5 er restauranten for alle, og vores mål er at give hver eneste gæst, ung som gammel, en god oplevelse uden at det behøver at vælte budgettet.
Selve placeringen af restauranten i Det gule pakhus, Svendborg kunne ikke være bedre.
Lige ved siden af den gamle træskibskaj ud til Svendborgsund bliver det bare ikke mere idyllisk..
1
4,0
 Stem
Restaurant Beghuset

Restaurant Beghuset

Ikke langt fra København og kun godt syv km fra Lufthavnen og Den Blå Planet – Danmarks akvarium, ligger Dragør gamle by. Bydelen er kendt for sine små gule huse med røde tage, den helt unikke atmosfære og en hyggelig havn, hvor fiskerne stadig langer deres fangst over bolværket. Midt i alle herlighederne ligger Restaurant Beghuset og her har Charlotte og Kim Gravenhorst regeret siden 1990. Stedet er kendt for sit gode køkken og som The New York Times skrev: Beghusets café serverer god mad til e.
6
4,3
 Stem
Restaurant Bryghuset No5

Restaurant Bryghuset No5

Bryghuset No5 et dejligt spisested i Holbæk. God stemning, smillende tjenere og dygtige kokke der forbereder din mad med alle følelser.

Udover restauranten finder du også det kendte No5 øl som blandt andet brygges i kælderen. Du har mulighed for rundvisning hvis I er flere der besøger os, hvis I har aftalt tid.

Kontakt Restaurant Bryghuset No 5, og få en god oplevelse..
2
2,5
 Stem
Restaurant dyrehaven - Peter Lieps Hus

Restaurant dyrehaven - Peter Lieps Hus

Lige ved siden af Cirkusrevyen, er din restaurant tæt på Bakken, når du skal gøre dig klar til en tur i Danmarks mest kendte sommerrevy.

Uanset om du skal til en aften- eller dagforestilling, serverer Peter Lieps Hus en Cirkusrevyen menu, du ikke finder bedre noget andet sted på Bakken. Nyd timerne før forestillingen i selskab med dejlig mad og drikke, eller afslut en sjov aften i Cirkusrevyen med en anretning på Peter Lieps Hus..
4
3,3
 Stem
Restaurant Gastronomiske Institut

Restaurant Gastronomiske Institut

Restaurant Gastronomisk Institut er Silkeborgs førende restaurant, café & diner transportable, - her kan du nyde vort gode køkken og megen god drikke..
1
4,0
 Stem
Restaurant Grønttorvet

Restaurant Grønttorvet

En af de hyggeligste restauranter i Odense, byder velkommen til god dansk hygge, som vi har gjort det siden 1761. Restaurant Grønttorvet ligger smukt ud til Sortebrødre Torv, få meter fra både H.C. Andersens Hus og Radisson Blu hotellet. Vores køkken byder på god dansk mad fra 12-21, og vores personale ser frem til betjene jer, her midt i eventyrkvarteret i Odense. På gensyn på Grønttorvet.
3
4,0
 Stem
Restaurant i København med italiensk mad

Restaurant i København med italiensk mad

Romantisk restaurant på Grødre Torv. Nyd en brunch, frokost el. middag.
Hold dine selskaber (fest, firmafest, fødselsdag, julefrokost, bryllup, konfirmation, nytår). Vi leverer også mad ud af huset samt catering..
2
4,5
 Stem
Restaurant Nino & Franco - Kbh N

Restaurant Nino & Franco - Kbh N

Vi serverer det bedste fra det traditionelle italienske køkken, hvilket er ensbetydende med, at al vor pizzabrød, brød, pasta og dessert er hjemmelavet. Vi var således den første restaurant i Danmark der serverede pizza, en tradition vi stolt har holdt ved lige siden 1971..