tilmeld link

Erhverv -» Service

Erhverv inden for service branchen kan findes her. Denne kategori er ret bred og kan indeholde alt fra bedemænd til hundeluftere
1
4,0
 Stem
Baever Naturbyg

Baever Naturbyg

Fældning af træer på Sjælland. Når man skal fælde et træ er det vigtigt at tænke over hvilken metode der skal benyttes.
Hvis et træ står nær et hus kan det være at en topkapning er den bedste metode - en fældningsmetode, som vi mestrer til fulde. Vi yder alle former for haveservice og skovservice. F.eks. laver vi hækklipning, græsslåning og rodfræsning. Kig forbi..
5
2,8
 Stem
Boelsgaards Service

Boelsgaards Service

Min hjemmeside beskriver mit enmands firma som udføre forskællige opgaver indefor byggeri og service til private, så som ejendomsservice og havearbejde, snerytning og saltning og mange andre opgaver for private og firma..
4
4,0
 Stem
Bundgaards Kloarkrensning

Bundgaards Kloarkrensning

Velkommen til Bundgaards Kloarkrensning. Vi klarer alle problemer hurtigt og smertefrit for jer med vores nye højteknologiske slamsuger.

Vi klare både højtryksspuling, TV inspektion, septiktanke, Olieudskiller, slamsugning og kloarkrensning og selvfølgelig meget mere som i kan læse om på vores hjemmeside..
1
4,0
 Stem
Jensen Låse - Amager Låsesmed

Jensen Låse - Amager Låsesmed

Optimere din sikkerhed sammen med os. Vi levere låseservice til private og erhverv. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig for. Jensen Låse er din lokale låsesmed på Amager. Altid gratis rådgivning om sikkerhed og tyverisikring..
6
2,8
 Stem
JunkBusters – Affald, Storskrald, Genbrug, Skrald

JunkBusters – Affald, Storskrald, Genbrug, Skrald

JunkBusters er det nye, lette og miljørigtige alternativ til at leje en container.
Som eksperter i alt affaldshåndtering for både private og erhverv henter vi blandt andet storskrald, indsamler elektrisk/elektronisk affald og rydder hus og have - til Danmarks bedste priser..
2
4,5
 Stem
Kongelundens Slamsuger Service

Kongelundens Slamsuger Service

Slamsugning med slamsuger er vores speciale hos Kongelundens Slamsuger Service. Har du brug for en slamsuger i København eller på Amager, rykker vi akut ud og løser problemet for dig. Stoppet toilet, stoppet kloak eller stoppet afløb? Intet problem.
Kongelundens Slamsuger Service er stedet at gå hen, når du har brug for en slamsuger til absolut konkurrencedygtige priser..
4
2,5
 Stem
Kundetilfredshedsmåling - styrk din kundeloyalitet

Kundetilfredshedsmåling - styrk din kundeloyalitet

Læs hvordan du øger dine kunders tilfredshed og loyalitet ved hjælp af en målrettet fokus på de indsatser, som har størst indflydelse på dine kunders tilfredshed og loyalitet.
SERVICEMINDs unikke kundetilfredshedsmåling identificerer og prioriterer indsatserne, så ressourcerne i virksomheden udnyttes der hvor de giver størst værdi for kundetilfredshed og kundeloyalitet.
Læs også om mystery shopping, mystery .
0
0,0
 Stem
Langebæk Logistik

Langebæk Logistik

Logistikrådgivning: lager- og produktionsdesign, optimering af processer, strategiske analyser, supply chain management.

Vi udformer kravspecifikationer / udbudsmateriale og deltager i leverandørudvælgelse som basis for kontraktforhandlinger.

I rollen som projektleder kan vi indgå som kundens projektansvarlige eller som aktiv deltager i kundens projektorganisation. Vi fokuserer på det operationelle i rådgivningen, mindre på rapporter.
8
4,5
 Stem
Midtjysk Kloakservice Viborg

Midtjysk Kloakservice Viborg

Ved Midtjysk Kloakservice ApS tilbydes der blandt andet rensning af huskloaker, slamsugning og højtryksspuling, rodskæring af kloakledninger og kørsel af kemikalie- og olieaffald m.m..
Du finder os i domkirkebyen Viborg. For ekstra info, hop da ind forbi vores fantastiske hjemmeside..
8
4,5
 Stem
Nordens automat service

Nordens automat service

Nordens Automat Service er en virksonhed som beskæftiger sig med salg og service af alle typer brugte kantineautomater.
Virksonheden går under navnet N.A.S. - NORDENS AUTOMAT SERVICE. N.A.S. tilbyder gratis opstilling og pasning af brugte kantineautomater i Storkøbenhavn og på Sjælland. N.A.S. løser et hvert automat behov for:
• Virksonheder
• Skoler
• Gymnasier
• Hoteller
• Klubber
• Cafeer
&bull.
2
4,0
 Stem
Nordjyllands Sug og Spul

Nordjyllands Sug og Spul

KLOAKSERVICE, RENSNING- SPULING- & SLAMSUGNING TILBYDES I NORDJYLLAND.
Står du og har brug for hjælp? Behovet for kloakservice eller lignende er ofte akut og Thomas fra Nordjyllands Sug og Spul rykker ud så hurtigt han kan for, at hjælpe dig med dit problem. Det kan være et stoppet toilet, stoppet køkkenvask, stoppet håndvask, stoppet gulvafløb, stoppet brønd, stoppet køkkenbrønd, stoppet kloakledning m.m. Det kan også være kloaklugt eller tømning af septiktank eller lignende.

Uanset h.
8
3,3
 Stem
pk-teknik.dk

pk-teknik.dk

landsdækkende service på tone-og rystemaskiner, og teknisk udstyr der kræver jævlig vedligeholdelse. Jobbet udføres af veluddannede elektrikere der også har mekanisk flair.
Søger kontakt til virksomheder der vil outsource deres servicefunktion, eller vriksomheder der vil indgå samarbejde omkring service..
6
3,5
 Stem
Proffesionel rengøring til kontorer, institutioner og butikker

Proffesionel rengøring til kontorer, institutioner og butikker

Proffesionel rengøring til erhvervslivet. Vi har leveret rengøring til virksomheder og institutioner i snart 10 år.
Med udgangspunkt i Rødovre dækker vi hele storkøbenhavn.

Ud over rengøring leverer vi også Handyman service, malerarbejde, lettere ombygninger, håndværkerrengøring og special opgaver såsom flyttehjælp og tilrettelæggelse af virksomhedsflytninger..
9
4,1
 Stem
RADON HUSET

RADON HUSET

Vi tilbyder måling af radon både til erhverv og private. Du kan selv måle radon via en radontest, eller du kan købe en elektronisk radonmåler.

Alternativt kan vi komme ud og måle radon. Vi tilbyder altid måling med den højeste kvalitet og vi er Danmarks billigste.
Radon er en kræftfremkaldende gasart, og hvert år bliver 300 mennesker slået ihjel pga. radon. Radon siver op fra vores undergrund og du kan ikke selv opda.
5
3,0
 Stem
Rødovre Begravelsesforretning

Rødovre Begravelsesforretning

Rødovre Begravelsesforretning,Rødovre Centrum v/ Tove og Preben Jørgensen Bisættelser og begravelser ordnes overalt uanset om man er medlem af folkekirken eller ej
Vi er centralt beliggende for hele Københavns området og vi kommer gerne i Deres hjem og laver alle aftaler-også aften, søn, -og helligdage..
1
4,0
 Stem
Servial CC A / S

Servial CC A / S

Servial cc har et stort udvalg til dig der har brug for en container. Servial cc er også din leverendør, hvis du har brug for et modulopbygget øvelokale. Skibscontainer, Skibscontainere, Container salg, Containerudlejning, Container udlejning, Isoleret container, Containerlås, Brugte containere, Containerlås, Frysecontainer, Kølecontainer, Låsebom, Cisa lås, Musiklokale, Musikstudie, Øvelokale.
7
3,1
 Stem
Shoptimizer - Mystery Shopping

Shoptimizer - Mystery Shopping

Vi måler virksomheders serviceniveau via Mystery Shopping, så der kan sættes ind med forbedringer hvor det behøves og belønnes hvor det er berettiget.

Shoptimizer er detailbranchens naturlige genvej til objektiv performance måling og effektiv optimering af bl.a.; serviceniveau, kundetilfredshed og kampagneaktiviteter på baggrund af kundefeedback.

Virksomhedens Mystery Shopping målinger (prøvekøb, butikstjek, mystery .
4
2,5
 Stem
Støjdæmpning - Alpha Akustik

Støjdæmpning - Alpha Akustik

Vi tilbyder skræddersyede og individuelle løsninger indenfor støjdæmpning til industri, kontor og institutioner.
Få et uforpligtende tilbud eller bestil online fra vores e-butik med produkter indenfor dæmpning af støj..
4
3,8
 Stem
Tid Til Alt

Tid Til Alt

Al tidsbestilling samlet Tidsbestilling til alle på nettet. Hos Tid Til Alt kan du bestille tid hos alle slags virksomheder i alle slags brancher, firsør, læge, bilsyn osv. Det er gratis for brugerne at bestille tid.

Firmaer kan nemt få tidsbestilling på nettet med vores eget kalendersystem. Vi linker til alle steder med tidsbestilling på nettet..