tilmeld link

Erhverv -» Tøj & Mode

Tøj & mode optager mange, og denne branche er et betydende erhverv i Danmark. Find butikker og producenter blandt vores mange links. Du finder også webshops med tøj og mode til både kvinder og mænd her på siden.
38
3,8
 Stem
Billigste renseri i københavn

Billigste renseri i københavn

Velkommen til Rekord Rens på Frederiksberg Allé 68. Vores mål er at gøre dig tilfreds gennem vores høje kvalitet og lave priser. Lavprisrenseri.dk gør en dyd ud af at vise dig at vores priser rent faktisk er helt fantastisk billige!
På prisliste ses det at det er med med god grund, at vi kan kalde os et lavprisrenseri. Alle vores priser er faste lavpriser som er gældende året rundt. Vi står klar med dit tøj renset og pres.
5
4,0
 Stem
Bliv job smart med fit4working.dk

Bliv job smart med fit4working.dk

Fit4working.dk har specialiseret sig i arbejdstøj og profilbeklædning til både private og erhverv – også i store størrelser.

Vores store udvalg af anerkendte mærker har alle det til fælles at det ud over at være funktionelt også gerne må være lidt smart. Skal du have trykt eller broderet dit logo eller slogan klarer vi også gerne det.

Ukomplicerede trykopgaver kan løses fra dag til dag. Trykopg.
25
3,8
 Stem
Bride & Galla

Bride & Galla

Besøg Bride&Galla i Nordsjælland Lad dig forføre af gammel atmosfære pakket ind i ro, charme og idyl næste gang du skal bruge en kjole.
Stort udvalg af smukke og unikke brudekjoler, selskabskjoler, konfirmationskjoler, pigekjoler, tøj til brudesvenden, tilbehør m.m.
Vi fører kjolestørrelser fra 34-52+, samt børnestørrelser.
Kom forbi og nyd roen, hestene på folden, fårene på marken, og gle.
19
4,0
 Stem
Broderi Abildgaard

Broderi Abildgaard

Tilbyder brodering på arbejdstøj, sengelinned, caps, autointræk, måtter og meget andet.
Brodere logo, navn, billeder og andre ting. Skal firmaet have broderet logo på skjorterne eller brudeparet have monogram på sengetøjet, så kontakt Broderi Abildgaard..
7
3,9
 Stem
BroderiShop.dk

BroderiShop.dk

Maskinbroderi på tøj og tilbehør til både arbejde og fritid. BroderiShop.dk kan tilbyde et bredt udvalg af arbejdstøj til de fleste brancher, fritidstøj, boligtilbehør og meget andet.
Vi kan brodere på mange forskellige ting, f.eks golfbags, hestedækkener, sadelunderlag, dåbskjoler, caps og tasker..
10
4,2
 Stem
Brudekjoler  - 100% personligt valg af brudekjole til dit bryllup

Brudekjoler - 100% personligt valg af brudekjole til dit bryllup

Lykke Brudekjoler finder du i Vanløse. Her træder du ind i romantiske og personlige omgivelser, hvor der er skabt rum til dig og til at finde den brudekjole du skal have på til dit kommende bryllup.

Der er plads til de nærmeste, så du kan invitere mor og veninder med, hvis du gerne vil have det. Det vigtigste for os er, at du finder den brudekjole, som kan gøre dit bryllup til noget særligt.

Vi afsætter den fornødne tid, ti.
1
4,0
 Stem
Brudekjoler - Cph Bridal

Brudekjoler - Cph Bridal

Cph Bridal har en butik placeret centralt i København. Butikken er fyldt op med flotte brudekjoler i mange forskellige design. Vi har muligt for at tilpasse kjolerne fra eget skrædderi.
Vi sikre at vores kunder får en god oplevelse til den store dag. Cph Bridal har også andre kjoler blandt andet festkjoler og konfirmationskjoler..
8
4,0
 Stem
Cardinal Kliniktøj

Cardinal Kliniktøj

Salg af kliniktøj til bl.a. tandlæger, fysioterapeuter, læger samt andre i erhvervslivet inden for sundhedssektoren.

Vi forhandler bl.a. kitler, tunikaer, crinkle bomuld, H20 samt traditionelt tøj som t-shirts, skjorter, bukser og jakker.
Vi fører en alsidig kollektion med fokus på funktionalitet, kvalitet og signalværdi.

Ved handel på vores webshop opnår du 5% rabat på alle varer. Vi kommer også gerne p&ari.
8
3,8
 Stem
Claron

Claron

Kvalitet, materialevalg, design og pasform er nøgle-ordene når claron designer kjoler. det er nemlig vigtigt for os at du kan føle dig helt perfekt på din helt store festdag! vi ligger stor vægt på den ideelle rådgivning, så du finder lige den kjole du måtte ønske..
15
4,0
 Stem
Dametøj til moderne kvinder fra Trine Kryger Simonsen

Dametøj til moderne kvinder fra Trine Kryger Simonsen

Dametøj - Vi laver tøj til moderne kvinder - elegant, sofistikeret og eksklusiv. // The label TRINE KRYGER SIMONSEN was created in 2002 with Trine as the designer and owner of the company.
The concept of the label is Sophisticated New Elegance and combines a unique expression with wearable design in perfect fitting..
10
4,3
 Stem
Dansk Profil Dress Erhvervsbeklædning

Dansk Profil Dress Erhvervsbeklædning

Hos Dansk Profil Dress finder du erhvervsbeklædning til alt fra butikspersonale, klinikassistenter over til receptionister.

Vi er specialister som tøjleverandør af business tøj, kliniktøj og habitter til kvinder. Dansk Profil Dress har leveret erhvervsbeklædning til danske virksomheder siden 1990.

Dermed er du sikret erhvervsbeklædning tilpasset din virksomheds profil, medarbejdere og økonomi..
4
4,3
 Stem
David K

David K

Boycott Clothing er firmaet bag david k. Vi har eksisteret siden 1993 med skiftende koncepter til erhvervslivet samt private.
I maj 1999 åbnede vi den lille forretning på Nørre Vold i København. Det var markeringen af et nyt tiltag i firmaets historie..
1
4,0
 Stem
Firmatøj | Arbejdstøj | Kontakt Jardex Erhverv

Firmatøj | Arbejdstøj | Kontakt Jardex Erhverv

Firmatøj/Arbejdstøj og Firmagave får du nemt hos Jardex Erhverv, Vi har stort udvalg af firmatøj/arbejdstøj og tryk på tøj til personale og kunder.
Jardex broderer og trykker på firmatøj, arbejdstøj, firma logo, reklametryk, print på reklametøj eller firmatøj. Vi levere også firmagave til personale og kunder..
2
2,5
 Stem
Flex Rens - professionel rens og vask

Flex Rens - professionel rens og vask

Renseri og vaskeri beliggende på Østerbrogade 87 i København. Vore kunder er både private og erhverv. Vi har 16 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde en høj faglig standard.

Leveringstiden er dag-til-dag for både rensetøj og skjorter. Vi kan også rense ekspres indenfor samme dag; det er gratis!

Prisniveauet er aldeles rimeligt, og vi har faste tilbud på rens af benklæder, skjortevask og dynevask. Alt dette og mere kan du læse om på vores website.

Vi er medlem af Dans.
5
4,0
 Stem
Forklæde.com

Forklæde.com

Forklæder til kokke og tjenere. Vi tilbyder et meget bredt udalg i forklæder og forstykke til alle afdelinger i hotel og restaurantbranchen.

Til stuepiger samt kantine medarbejdere tilbyder vi de kendte sandwich forklæder eller slå-om forklæderne. Bestil idag.
4
3,5
 Stem
Freelance designer Hanne Larsen

Freelance designer Hanne Larsen

Vælger du et samarbejde med freelancedesigner Hanne Larsen, får du en kreativ, loyal og professionel samarbejdspartner med mange års erfaring som freelancedesigner inden for design og udvikling af beklædning.
Dette gælder bl.a. design af casual wear, accessories, sports – og funktionstøj, profilbeklædning samt uniformer.
Erfaringsområdet spænder vidt fra casual wear som f.eks. T-shirts, og softshell til accessories som tø.
1
4,0
 Stem
Hos Pigerne

Hos Pigerne

Hos Pigerne en din lokale modetøj forhandler. Vi har også modetøj til mænd. Vi deltager på den årlige modemesse, og vi er derfor med på den sidste mode.

Vi har også sko, bælter, lingeri. Vi arrangerer modeshows, pigeaftener og opvisninger i butikken..
1
4,0
 Stem
JetClean

JetClean

Med JetClean behøver du ikke at tage hele vejen ned til renseriet - vi afhenter, renser/vasker, og leverer det tilbage rent og velduftende. Det eneste du skal gøre, er at oprette en profil på vores hjemmeside, lave en ordre, så klarer vi resten. Vi kører alle ugens dage, så vi er fuldt fleksible. Hvis du ikke er hjemme, og gerne vil lægge tøjet for os at samle det, så du også velkommen til at gøre det. Du kan bare skrive en meddelelse i vores kommentarfelt..
11
4,0
 Stem
Kennedys

Kennedys

Eksklusive brude- og selskabskjoler i internationale mærker. Brudekjoler og selskabskjoler fra Disney designet af den verdenskendte designer Kirstie Kelly.
Desuden La Sposa, Sincerity, Justin Alexander og White One. Den komplette bryllupsoplevelse fåes hos Kenneys.
6
4,0
 Stem
Kvalikat

Kvalikat

Kvalikat lancerer løbende lagersalg på kvalitets mærkevarer af børnetøj, sportsbeklædning, dametøj, tasker, legetøj m.v.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du først besked hvornår vi afholder næste lagersalg..