tilmeld link

Erhverv -» Dyr

I denne kategori samler vi de erhversmæssige sites som har noget med dyr at gøre. Landbrugsdyr, avl og ligende.
3
5,0
 Stem
Allegårdens kylling. Landbrug & gårdbutik

Allegårdens kylling. Landbrug & gårdbutik

Allegården. Landbrug og gårdbutik. I landbruget producerer vi første klasses kyllinger. Vi har ikke økologiske kyllinger, men vi har dyrevelfærd og kødkvalitet.
I gårdbutikken sælger vi kun kvalitetsvarer: Kyllinger, får og lam af egen produktion. Vi fører også andre varer så som: Ænder, gæs, kalkun, agerhøns, ost, chokolade..
3
4,0
 Stem
Andehuset

Andehuset

Produktion og eksport af dansk håndfremstillede, flydende luksus andehuse i træ og glasfiber med 5 års garanti. Eksklusivt dueslag. Smukt lysthus til haven og parken.
Solid brændehytte fremstillet af galvaniseret stål. Svane- eller andepedalbåde til forlystelsesparker og campingpladser, fremstillet i høj kvalitet glasfiber og RF-stål.
Eksklusive andehuse og pedalbåde for enhver smag til de kvalitetsbevidste. Eksklusiv haveindretning .
15
4,1
 Stem
Dansk Adfærdsklinik - Dyreproblemer

Dansk Adfærdsklinik - Dyreproblemer

Dansk Adfærdsklinik er ejet af Anni Schrøder, eksamineret dyreadfærdsterapeut.
Klinikken tilbyder adfærdskonsultation hos kunde, skype/telefonkonsultation, enetimer, terapi- og ferieophold for hunden og hundetræning.
Adfærdsklinikken sælger også Orijen og Acana foder..
1
4,0
 Stem
Fru Poulsen

Fru Poulsen

Fru Poulsen er eksperter i hunde og kattte. Sammenlagt råder vi i vores dyrehandel over mere end 45 års brancheerfaring. Alle disse års erfaring betyder, at du får faglig og kompetent rådgivning inden for udstyr til hunde og katte samt kost og diæter.Særligt kornfrit hundefoder og næringsrig kattemad ligger os højt på sinde, da mange hunde og katte får en daglig kostsammensætning, der ikke er tilstrækkelig. Tag f.eks. hunden, som er et rovdyr. Den har derfor brug for store mængder kvalitetsprote.
7
3,9
 Stem
Højer Texas Longhorn

Højer Texas Longhorn

Salg afkvæg embryoner fra: Bla. Texas Longhorn, Wagyu, Brahman, Miniature Hereford, Piedmontese, Limousine, Simmentaler, Charolais, Galloway, Highland Cattle, Blonde d Aquitaine og Belgisk Blå Hvidt Kvæg. Samt Texas Longhorn Skull..
6
4,2
 Stem
Skærbæk Eksport ApS

Skærbæk Eksport ApS

Skærbæk Eksport er en omlæsningsstation/samlested til dyretransport.
Vi eksporterer smågrise, slagtesvin, kreaturer, kalve, får og geder. Skærbæk eksport er et anpartsfirma som blev stiftet af nogle lokale landmænd i 1940.
Siden har det været et samlested, hvor virksomheder og private kan få videre transporteret deres dyr til udlandet..
6
4,3
 Stem
Thyrrestrup Mink ApS

Thyrrestrup Mink ApS

Thyrrestrup Mink ApS i Aars tilbyder minkfarme et produktprogram til minkavl med redekasser, transportkasser til mink, gylleanlæg og nøglefærdige minkhaller.