tilmeld link

Erhverv -» Dyr


I denne kategori samler vi de erhversmæssige sites som har noget med dyr at gøre. Landbrugsdyr, avl og ligende.

Allegårdens kylling. Landbrug & gårdbutik

Allegårdens kylling. Landbrug & gårdbutik

Allegården. Landbrug og gårdbutik. I landbruget producerer vi første klasses kyllinger. Vi har ikke økologiske kyllinger, men vi har dyrevelfærd og kødkvalitet.
I gårdbutikken sælger vi kun kvalitetsvarer: Kyllinger, får og lam af egen produktion. Vi fører også andre varer så som: Ænder, gæs, kalkun, agerhøns, ost, chokolade..
Andehuset

Andehuset

Produktion og eksport af dansk håndfremstillede, flydende luksus andehuse i træ og glasfiber med 5 års garanti. Eksklusivt dueslag. Smukt lysthus til haven og parken.
Solid brændehytte fremstillet af galvaniseret stål. Svane- eller andepedalbåde til forlystelsesparker og campingpladser, fremstillet i høj kvalitet glasfiber og RF-stål.
Eksklusive andehuse og pedalbåde for enhver smag til de kvalitetsbevidste. Eksklusiv haveindretning .
Dansk Adfærdsklinik - Dyreproblemer

Dansk Adfærdsklinik - Dyreproblemer

Dansk Adfærdsklinik er ejet af Anni Schrøder, eksamineret dyreadfærdsterapeut.
Klinikken tilbyder adfærdskonsultation hos kunde, skype/telefonkonsultation, enetimer, terapi- og ferieophold for hunden og hundetræning.
Adfærdsklinikken sælger også Orijen og Acana foder..
Højer Texas Longhorn

Højer Texas Longhorn

Salg afkvæg embryoner fra: Bla. Texas Longhorn, Wagyu, Brahman, Miniature Hereford, Piedmontese, Limousine, Simmentaler, Charolais, Galloway, Highland Cattle, Blonde d Aquitaine og Belgisk Blå Hvidt Kvæg. Samt Texas Longhorn Skull..
Skærbæk Eksport ApS

Skærbæk Eksport ApS

Skærbæk Eksport er en omlæsningsstation/samlested til dyretransport.
Vi eksporterer smågrise, slagtesvin, kreaturer, kalve, får og geder. Skærbæk eksport er et anpartsfirma som blev stiftet af nogle lokale landmænd i 1940.
Siden har det været et samlested, hvor virksomheder og private kan få videre transporteret deres dyr til udlandet..
Thyrrestrup Mink ApS

Thyrrestrup Mink ApS

Thyrrestrup Mink ApS i Aars tilbyder minkfarme et produktprogram til minkavl med redekasser, transportkasser til mink, gylleanlæg og nøglefærdige minkhaller.