tilmeld link

Erhverv -» Ledelse

Erhvervsmæssige sider omkring ledelse og management af virksomheder. Kan være forskellige ressourcer som der kan trækkes på indenfor ledelse.
3
4,3
 Stem
ACT! - lederudvikling & personaleudvikling

ACT! - lederudvikling & personaleudvikling

ACT! arbejder med organisationsudvikling - lederudvikling og medarbejderudvikling gennem kreative værktøjer og teatermetoder.
Skuespillere til træning af ledere og medarbejdere gennem rollespil.
Fokus er på læring og fiktion - hvordan skaber vi rum til refleksion, der fremmer den gode kommunikation i virksomheden?.
4
4,5
 Stem
Cronos Interim Management

Cronos Interim Management

Cronos Interim Management - midlertidig ledelse og leder rekruttering Hurtig og effektiv rekruttering af erfarne og kompetente interim ledere og ledere til fast ansættelse.
Vores interim managere giver virksomheden en betydelig gevinst og besparelser på både kort og langt sigt.
Vi vender tilbage samme dag og kan stille med en interim manager senest i løbet af 10 dage..
4
2,8
 Stem
EPMpartner specialister i Microsoft og planlægning

EPMpartner specialister i Microsoft og planlægning

EPMpartner er specialister i Microsoft og planlægning. Microsoft Project, Microsoft Project Server, Portfolio Server og Sharepoint.
Vi forbedrer og effektiviserer forretningsprocesser for projekt-, portefølje- og kapacitetsstyring, gennem at indføre, tilpasse og intergrere standardsystemer fra Microsoft med relevante virksomhedsapplikationer og processer..
1
4,0
 Stem
Fokuseret lederstøtte & Interim Management

Fokuseret lederstøtte & Interim Management

Er du leder eller ejer af en virksomhed?Har du brug for aktiv støtte?Ingolf Møller tilbyder aktiv, fokuseret lederstøtte. Som bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesformand.For aftalt periode kan jeg påtage mig opgaven som Interim Manager - det kan f.eks. være ved et pludseligt opstået behov..
2
4,0
 Stem
Konseqvens A/S - Grundlæggende lederuddannelse og ledelsesrådgivning

Konseqvens A/S - Grundlæggende lederuddannelse og ledelsesrådgivning

Konseqvens skaber forandring i virksomheder gennem lederrådgivning og kurser.
Vi tilbyder bl.a. en Grundlæggende Lederuddannelse, individuel coaching, butiksoptimering, organisationsanalyse og meget mere.

Kontakt os i dag og skab forandring gennem handling..
3
4,0
 Stem
Personlig Ledelse med New NLP

Personlig Ledelse med New NLP

Bogen - (Gør det du er bedst til! 4 Trin til Personal ledelse med New NLP) giver dig et helt nyt og skelsættende bud på, hvordan du leder dig selv og din virksomhed gennem finanskrisen.
Henrik Wenøe fra Acuity World giver i bogen et helt nyt bud på vigtigheden af, hvilken fokus der vælges, når du ønsker at arbejde med ledelse..
1
4,0
 Stem
Plan A

Plan A

Plan A er en virksomhed der beskæftiger sig med agil projektledelse i form af coaching, kurser og konsulentydelser.Lasse Sørensen, stifteren af Plan A, har igennem 9 år opbygget virksomheden og blandt andet hjulpet virksomheder som IBM og Arla med at gennemføre store ERP projekter inden for deres deadline, ved at implementere et agilt arbejdsmiljø, såvel som facilitering af dette igennem processen.Står din virksomhed og mangler en projektleder til et større projekt eller et kursus i agil udvikli.
6
3,8
 Stem
PraQmatic interim management

PraQmatic interim management

Interim management indenfor ledelse, salg, marketing, økonomi og logistik. Midlertidig ledelse og projektstyring tilbydes.
Kompetente og erfarne managers med fokus på eksekvering og løsninger der virker. Interim manager findes indenfor 10 dage..
1
4,0
 Stem
Ressource3 - Forretningsudvikling

Ressource3 - Forretningsudvikling

Ressource3 tilbyder forretningsudvikling, med fokus på den menneskelige faktor. Med udgangspunkt i sparring og/eller coaching får du personlig udvikling i kombination med faglig assistance inden for: Strategiudarbejdelse, Økonomistyring og Projektledelse.
Du vælger om det skal være en samlet eller enkeltstående ydelser. I assistancen fra Ressource3 er nøgleordet samarbejde - Innovationen findes blandt virksomhedens egne medarbejdere i en proces, hv.
8
4,0
 Stem
Riksted - din HR-partner

Riksted - din HR-partner

Effektudvikler Conni Riksted er ildsjæl, inspirator og selvstændig personaleudvikler.

Hun har gennemført flere end 500 individuelle udviklingsforløb og har solid undervisningserfaring i at skaffe mellemledere,

HR managere, specialister og ejerledere fremgang og tid til mer'..
6
3,8
 Stem
Tanker Om Ledelse

Tanker Om Ledelse

Tid til tanke og fordybelse er vigtigt som leder. Lige så vigtigt er det at hente inspiration.
Tanker om ledelse er opbygget som en blog, men kan også bruges som opslagsværk for ledere.
Find metoder, teori, værktøjer og artikler.
1
4,0
 Stem
VIKS ApS - Interim Ledelse

VIKS ApS - Interim Ledelse

Velkommen til VIKS ApS
Interim ledelse er virksomhedens mulighed for at få tilført nye kompetencer i en periode og anvendes, når virksomheden midlertidigt mangler personaleressourcer eller specialisterfaring.

Strømlinede virksomheder er i dagligdagen konkurrencedygtige. Samtidig er de også sårbare, fordi behovet for hurtig tilpasning er centralt på dagens marked.

Interim ledelse er en oplagt og effektiv løsning for virksomheder i mange forskellige situationer. Du er velkommen ti.