tilmeld link

Erhverv -» Bygge & Anlæg

Her kan du finde henvisninger til dansk bygge og anlæg. Vi samler diverse entrepenør og relateret
1
4,0
 Stem
BilligRionet.dk

BilligRionet.dk TopLink

Hos BilligRionet.dk handler vi med alt i rionet og tilbehør.Her finder du Billig Rionet, Armeringsbøjler, Rionet montage beslag, Stål, Corten bede, Kamstål, IPE, HEB-Bjælker, Havelåger i Stål, Hegnsfag i Stål, Stålstolper mm.

BilligRionet.dk samarbejder med Staalhandlen.dk – Hos Staalhandlen kan du bl.a. købe mere specielstål.

Alle henvendelser kan rettes til Peter R. Mortensen per telefon på hverdage 8-16 eller via e-mail..
1
4,0
 Stem
StaalHandlen.dk

StaalHandlen.dk TopLink

Hos Staalhandlen.dk handler vi med alt i stål.Her finder du rionet i standartmål, stålrør, stålplader, profiler, stålbjælker såsom HEB, IPE mfl. udluftningsbøjninger, kamstål, armeringsbøjler, stangstål, forkant-, skær,. og slidstål mm.

På Staalhandlen.dk, kan du købe rionet i standart mål. Ønsker du derimod rionet på specifikke mål, så kan du købe dette på BilligRionet.dk.

På Billigrionet.dk finder du også et stort udvalg af låger og hegn efter mål.

Vi leverer til hele Danm.
5
4,0
 Stem
AJ Kloakservice. Aut. kloakmester i sønderjylland

AJ Kloakservice. Aut. kloakmester i sønderjylland

Hos AJ Kloakservice i Sønderjylland kan du bl.a. få hjælp til punktrenovering af kloakrør og afløb, strømpeforing, tv inspektion, montering af rottespærre og rottefælder.

Vi yder altid en professionel service og kan ofte spare dig for en masse penge til opgravningsarbejde eller erstatning af nye rør, da vi reparerer din nuværende løsning..
0
0,0
 Stem
AK Entreprenørservice

AK Entreprenørservice

AK Entreprenørservice er stiftet i 2003 af autoriseret kloakmester Alex Krøldrup. Specialiseret i Anlægs- og gravearbejde i forbindelse med entrepriser. Med base i vordingborg varetages alle opgaver på sjælland. Ring og hør mere eller tag et kig på hjemmesiden..
3
4,3
 Stem
Anlægsgartner Bjørn Nørgaard

Anlægsgartner Bjørn Nørgaard

Anlægsgartner Bjørn Nørgaard anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer både sommer og vinter hos private, foreninger og virksomheder.Vi er 3 udlærte anlægsgartnere og 1 lærling og kan lave alt indenfor haveentrepriser, pasning og omlægning af din have.

Vi kommer desuden gerne med forslag tiludformning af haven, så den både er smuk og praktisk indrettet..
2
4,0
 Stem
Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Vores dygtige medarbejdere kan både hjælpe med vedligeholdelse og anlægning af grønne arealer. Vi kan også anlægge p-pladser og udføre opgaver med asfalt.

Om vinteren har vi forskellige koncepter, så I kan vælge løsningen der passer til lige jeres behov. Det kommer an på hvor ofte vi skal lave snerydning osv. Hvis du skal have lavet kloak opgaver, så står vi også klar med en hjælpende hånd.

På vores hjemmeside har vi også mange billeder, som kan bruges til inspiration før en give.
0
0,0
 Stem
Anlægsgartner K. Nyholm

Anlægsgartner K. Nyholm

Vi tilbyder en professionel løsning af jeres grønne opgaver. K. Nyholm Gartnerservice har mere end 16 års erfaring i bagagen og er en moderne virksomhed, der leverer individuelle løsninger af anlægsopgaver..
6
3,8
 Stem
Anlægsgartneren

Anlægsgartneren

Anlægsgartneren udfører alt inden for nyanlæg, vedligeholdelse og omlægning af opgaver. Vi har et bredt program, dvs at vi kan stå for en opgave fra start til slut.

Vi arbejder for private, virksomheder og boligforeninger . Her på hjemmesider har vi valgt nogle forskellige billeder, som vi har udført.

Der er også nogle billeder af før og efter billeder, det giver en god ide til, hvor lidt der skal til for at få det til at se helt anderledes ud..
5
3,0
 Stem
Bagterp Murerforretning ApS

Bagterp Murerforretning ApS

Bagterp Murerforretning ApS - murermester i Hjørring med jord-, beton-, kloak- og murerarbejde..
4
4,0
 Stem
Barslund Totalentreprenør

Barslund Totalentreprenør

Danmark har stor erfaring som totalentreprenør, Som totalentreprenør påtager vi os gerne opgaver af forskellige størrelser.

Som totalentreprenør nyder Barslund stor popularitet i Danmark, blandt andet på grund af vores store ekspertise på diverse områder, samt vores kvalitetssikringssystem, der sikrer vores kunder daglig opfølgning på tidsplaner og økonomi.

Noget som er meget vigtigt for Barslund som totalent.
0
0,0
 Stem
BM Konsulent

BM Konsulent

Entreprenørvirksomhed lokaliseret i Faaborg. Kloakmester og ingeniør med anlægsarbejder som speciale.Disse uddannelser sammen med en erfaring fra over 25 år i branchen sætter mig i stand til at hjælpe dig indenfor Syn & skøn, kloakering og entreprenørarbejde..
0
0,0
 Stem
Brdr. Barslund

Brdr. Barslund

Brdr. Barslund er veletableret tømrer i Odense, Fyn. Vi har et erfaringsgrundlag som bygger på mere end 30 år indenfor almene tømreropgaver som at isætte nye døre og vinduer i Odense og Fyn, lave din tilbygning (overalt på Fyn), eller?Så, søger du en tømrer i Odense, så kontakt Brdr. Barslund - vi løse såvel store som små opgaver..
0
0,0
 Stem
Bykærs Anlæg

Bykærs Anlæg

Bykærs Anlæg er din lokale anlægsgartner i Skibby. Vi dækker hele hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi tilbyder bl.a. servicer som at anlægge din nye have, eller at vedligeholde grønne områder. Vi er fleksible, og kan rykke ud til akutte behov. Derudover overholder vi altid en aftale!.
0
0,0
 Stem
CA Entreprise og vognmandsforretning Aps

CA Entreprise og vognmandsforretning Aps

CA Entreprise og vognmandsforretning Aps har en moderne, alsidig maskinpark, der med høj faglig ekspertise og fleksibel arbejdsgang sikrer effektivitet, kvalitet, præcision og troværdighed til en fornuftig pris.CA Entreprise og vognmandsforretning Aps har stor erfaring og ekspertise med fundamenter og sokler til bl.a. villaer og parcelhuse i alle størrelse. Projekterne udføres for såvel private bygherrer som krævende typehusfirmaer..
6
3,8
 Stem
Constructa A/S

Constructa A/S

Constructa A/S udfører Energiberegning med en lovpligtig energiberegning. En energiberegning skal laves i henhold til Bygnings Reglementets nye udspil.
Vi kan være behjælpelige med forskellige former for Byggeledelse
F.eks. kan vi: lede planlægnings- og gennemførelsesfasen, således at gennemførelse af projektet sker inden for de rammebetingelser, som er sat af bygherre iht. tid, økonomi, kvalitet og omfang..
0
0,0
 Stem
Danboring A/S

Danboring A/S

Danboring A/S mestrer stort set alt fra underføringsteknikker, kloakrenoveringer og plastsvejsning. Vi har over 25 års erfaring indenfor branchen og løser alle slags opgaver indenfor vores område. Læs mere på vores hjemmeside..
4
4,8
 Stem
Dannebrog A/S | Murer- & Entreprenørfirma

Dannebrog A/S | Murer- & Entreprenørfirma

Går du i byggetanker? Vi har 25 års erfaring inden for byggebranchen med såvel nybygning og tilbygning som renovering, fugtisolering samt ombygning, også af ældre og historiske bygninger, og løser opgaver for private og offentlige bygherrer.

Totalentreprenør, hovedentreprenør med egen murerafdeling..
3
4,0
 Stem
Dansk Bolistål A/S - interiør i Corian og rustfrit stål

Dansk Bolistål A/S - interiør i Corian og rustfrit stål

Dansk Boligstål A/S leverer komponenter i rustfrit stål og Corian. Igennem 45 år har vi leveret inventar til skibsindustrien og byggebranchen.
Dansk Boligstål A/S har specialiseret sig i fremstilling af Corian produkter..
0
0,0
 Stem
Dansk Montage Supply

Dansk Montage Supply

Dansk Montage Supply er leverandør af skråspindler og sikkerhedsmaterielt til byggeindustrien, hvad enten der er behov for køb eller leje.Dansk Montage Supply forhandler kun kvalitetsprodukter fra de anerkendte producenter Hünnebeck og Protecto..
11
3,9
 Stem
Demolitions.dk

Demolitions.dk

Dansk Sprængnings Service er et Nordsjællandsk firma, som udfører sprængningsarbejde i hele landet.
Firmaets specialeområder er primært have- og landskabs-relaterede, f.eks. præcise bortsprængninger af bambus, rødder og natursten samt sprængning til vandhuller.
Desuden tilbyder vi brydning og sprængning af beton i forbindelse med fragmentering af fundamenter, fejlstøbninger og pælekapning. Firmaet har certifi.