tilmeld link

Erhverv -» Coaching

Herunder vil du kunne finde diverse coaching hjemmesider som har med erhverv at gøre. Kan være omkring lederudvikling, teambuilding ol.
5
3,8
 Stem
Ahmet Demir

Ahmet Demir

Socialkonsulent, cand. pæd. og familieterapeut Ahmet Demir tilbyder: Konsulentbistand til kommuner i børne- familiesager.

Supervision af professionelle og frivillige, der beskæftiger sig med socialt arbejde. Foredrag og kurser om nyskabende inkluderende pædagogik i forhold til udsatte børn, unge og familier med både dansk og anden etnisk baggrund.

På hjemmesiden findes desuden en stor artikelsamling om inklusion og social integration i institutioner og samfund samt uddrag af bøge.
3
4,0
 Stem
Camino Coaching - Professionel Coach

Camino Coaching - Professionel Coach

Camino Coaching er stiftet og ejet af Anette Jensen. Anette har igennem sin karriere inden for salg, ledelse og coaching fået en stor erfaring inden for individuel rådgivning samt coaching.

Hvad end du er i et salgsteam eller et lederteam kan coaching være med til at skabe bedre resultater samt fremme udviklingen.

Når der kommer store udfordringer er det vigtigt at den mentale samt den fysiske form er i top. Her hjælper Camino Coaching med profession.
5
3,4
 Stem
Clearvision.dk

Clearvision.dk

En flot presentabel hjemmeside, med seriøst og spændende indhold for læseren. Vi er ved at optimere hjemmesiden pt.
Da vi ønsker endnu flere skal komme ind og se den. Vi er et Coaching firma, der overholder de etiske retningslinjer indenfor Coaching, hvilket vi ligger stor vægt på.
Vi udbyder både coaching til erhversfolk, indenfor socialo g sundhedsområdet og handicap området. Glæder os til at høre fra Jer.
5
3,8
 Stem
Coachfocus.dk

Coachfocus.dk

Bliv en anerkendt coach med stærke kompetencer Coach-uddannelsen hos Coach Focus er professionel og giver dig effektive redskaber til:
- Kompetenceudvikling som professionel coach
- Personlig anerkendelse og succes som Coach
- Udvikling af tilfredshed og glæde ved privat- og arbejdslivet ved motivation, udvikling og resultater
- Coaching af andre, enkeltpersoner, teams eller grupper -privat eller i en virksomhed.
- Arbejde med din egen udvikling og udviklingen af .
3
4,0
 Stem
Coaching & facilitering sikre øget vækst

Coaching & facilitering sikre øget vækst

Human Development, rådgivning, coaching & facilitering således at du opnår værdi tilvækst såvel personligt som organisatorisk.
Vores coaching og facilitering er en unik vej til dit højere formål.
Ved at vælge os som coaching og facilitering partner sikre du dig værdi tilvækst hver gang..
3
4,0
 Stem
Coaching by SynergyPeople

Coaching by SynergyPeople

Opnå personlig gennemslagskraft igennem et paradigmeskifte.
Vores coachingform giver dig indsigt i dig selv og dine måder at handle på - og hjælper dig med at danne nye, sunde mønstre, så du kan nå dine mål.

Vi coacher privatpersoner, forretningsfolk og entertainers - og alle midt i mellem..
3
4,0
 Stem
Coaching og kognitiv terapi

Coaching og kognitiv terapi

Kognitiv terapi, coaching og supervision baseret på videnskabelige metoder. Der tilbydes behandling såvel som undervisning samt evaluering af forløbet.
Jeg hedder Alice Juhl og har mere end 16 års erfaring samt en solid uddannelse som cand.pæd.psyk med overbygninger indenfor kognitiv adfærdsterapi og samfundsvidenskab.
Bor du i trekant området kan du kontakte mig for et uforpligende møde..
1
4,0
 Stem
Coachinguddannelse - NLP Huset

Coachinguddannelse - NLP Huset

NLP Huset er Skandinaviens førende NLP, Enneagram- og Coaching hus og er en professionel samarbejdspartner inden for coaching, kommunikation, selvledelse, psykologi, undervisning, salg og det personlige lederskab..
6
4,0
 Stem
Corefinder

Corefinder

COREFINDER hjælper dig med at finde ind til kernen, og frigive dine kompetencer.

Ved at kortlægge din personlighed ved hjælp af enneagram videnskaben, vil det blive klart, hvordan du bliver bedre til at samarbejde og kommunikere.

Vi arbejder ud fra den århundrede gammel enneagram videnskab. Kurset vil blive tilpasset din virksomhed..
1
3,0
 Stem
De Lattergale

De Lattergale

Vi holder firmalatter, latterevent og lattercoaching for både privat og erhvervsliv i hele landet. Derudover latterklub i Aalborg.
Ønsker du mere information, så er du velkommen til at kontakte os..
54
3,9
 Stem
Dupont Kofod familievejledning

Dupont Kofod familievejledning

Familievejleder med speciale i sensitive børn. Jeg tilbyder vejledning, coaching, foredrag, kurser og brevkassebesvarelser.

Fælles for dem, der søger vejledning her er, at det er velmenende forældre, der af et godt hjerte ønsker, at deres børn og familie skal have de bedste vilkår.
Oplever du f.eks problemer ift:
At få dit barn til at sove - Dit barns temperament - At dit barn græder - At sætte grænser for dit barn - Dit barns selvværd - Din tiltro til dig selv som forælder
S.
9
4,3
 Stem
FAZE2 Marketing Communication

FAZE2 Marketing Communication

Webcoaching. Send dit spørgsmål om markedsføring, branding, kommunikation og Pr. Gratis videnbank og erfaringsbase.
Du kan også booke et møde og en sparring om markant markedsføring, stærk salgsstøtte og profilerende PR..
2
3,5
 Stem
Foredrag - Teambuilding - Coaching

Foredrag - Teambuilding - Coaching

Martin Erichsen holder foredrag, latterkurser, vejleder i teambuilding og virker som coach for både private og virksomheder.
Gudskelov det snart er mandag—coaching bygger på samme princip som virksomheder, der har en massageordning blot i en coaching—form.
Her kan medarbejderne en gang om ugen få en halv times samtale med en kompetent coach, som løsner op for de mentale muskelspændinger og giver overskud og energi til mere..
2
3,5
 Stem
Gruppesupervision

Gruppesupervision

Faglig reflektion og fordybelse. Gruppesupervision forebygger stress og hjælper til faglig udvikling.

Supervisionsprocessen giver mulighed for at medarbejderne får hjælp til at identificere ressourcer og udfordringer, skaber overblik, finder måder at handle på og bliver klogere på sig selv i opgaveløsningen eller i kontakten med eksterne samarbejdspartnere..
3
3,3
 Stem
highPerformer coach

highPerformer coach

Coaching er ikke sort magi, men en systematisk afdækning af egne og herefter, for dig, virkelige mål. Vi støtter dig, ved hjælp af uddybende spørgsmål, til at blive bekendt og fortrolig med egne mål..
1
4,0
 Stem
Houseofprogress - Fremgang i dit liv og virksomhed

Houseofprogress - Fremgang i dit liv og virksomhed

For at opnå fremgang i din virksomhed, skal du have fornyet energi og overskud. Det er her vi kommer ind i billede. Vi byder både Business Coaching og Life Coaching i bedste forstand.

Vi tilbyder analyseværktøjer og udvikler dine leder og medarbejdere. Få på den måde det bedste hold, der yder deres bedste..
4
3,8
 Stem
Human Company

Human Company

Human Company ved coach Helle Egholm arbejder med forskellige former for coaching og supervision.
Her kan blandt andet nævnes teamcoaching, stresscoaching, ledelsessupervision og individuel supervision.

Kontakt Human Company hvis du ønsker at høre mere om hvordan coaching og supervision kan hjælpe dig med at blive en bedre leder, undgå stress, arbejde bedre sammen i et team og meget meget andet..
15
4,6
 Stem
jp coaching

jp coaching

jp coaching tilbyder NLP baseret coaching og løser typisk opgaver indenfor personlig coaching af ansatte i virksomheder samt privatpersoner, coaching af teams og grupper samt facilitering af kurser, seminarer og workshops..
4
4,3
 Stem
Karrierecoach Danmark

Karrierecoach Danmark

Karrierecoach Danmark med base i Århus, har specialiseret sig i, at hjælpe mennesker videre i systemet, med arbejde, uddannelse eller kompetencegivende kurser.

Her afholdes både individuel karriererådgivning, og holdkurser i blandt andet hjemmesidedesign og økonomisk rådgivning.

Vi lægger altid en altafgørende vægt på, at sætte mennesket før systemet..
5
4,0
 Stem
Kimkampp.com

Kimkampp.com

Vi arbejder med Lifecoaching i form af personlig udvikling et banebrydende koncept der går ind og bliver den optimale sparringspartner og guide.

Ligeledes har vi søsat et specielt koncept for iværksætter som giver den optimale start på en ny virksomhed.

Tid er vores vigtigste ressource og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde markedet bedste timemanagement system der er koblet op på vores coaching ydelser..