tilmeld link

Erhverv -» Håndværk

Her kan du finde en lang række danske håndværkere. Alt fra tømrer, blikkenslager, maler og murer.
2
2,0
 Stem
Adjutor

Adjutor

Adjutor tilbyder totalhjælp indenfor reparation af alle former for pleje og hjælpemidler uanset fabrikat/mærke. Totalhjælp begrænses ikke af fabrikat/mærke eller hvor stor eller lille opgave er. Opgaven udføres, når der er brug for det - 24 timers døgnvagt..
3
4,3
 Stem
AK Byg ApS

AK Byg ApS

Møbelsnedker i Århus, når du skal bruge vinduer og døre i Århus, som ikke er standard.

Vi har faglig kompetence når dit drømmevilla skal renoveres. Vi kan hjælpe med nybyggeri, tilbygning og tagrenovering i Århus.
Få et tilbud når du skal bruge møbelsnedker, tømrer eller murer i Århus.
0
0,0
 Stem
Amsbo.dk

Amsbo.dk

Med baggrund i begge indehavers uddannelse som elinstallatør og erfaring inden for el-branchen, tilbyder vi et højt fagligt kvalitetsprodukt i elinstallationer. Fra tilbudsgivningen og frem til opgavens aflevering, løses opgaven efter et fastlagt koncept, hvor alt fra fagligt finish til oprydning indgår.
Amsbo aut. elinstallatør - elinstallationer med kvalitet til tiden.
6
4,2
 Stem
BBP Entreprise

BBP Entreprise

Brolægning, gravearbejde osv udføres. Mandskansudlejning. Banedanmark godkent personale.
Ring og få en snak og et gratis tilbud BBP ENTREPRISE Din meget seriøse samarbejdspartner til alle opgaver.
4
4,0
 Stem
Bygningsvedligeholdelse - Rønde tømrer

Bygningsvedligeholdelse - Rønde tømrer

Skal din bygning renoveres, eller vil du have en en jævnlig bygningsvedligeholdelse, så ring til Ølgaard tømrer og snedker i Rønde.

Vi levere altid en service i top, og til konkurrencedygtige priser. Besøg vores hjemmeside for mere information..
7
3,4
 Stem
Capo-Montage

Capo-Montage

Cabo-montage er en virksomhed der hovedsagligt beskæftiger sig med salg, montage og service af alle slags porte, samt isolering af nybyggeri og efterisolerig i ældre huse, både med papiruld og flamingo kugler..
3
4,3
 Stem
Cga Service | Håndværker & Handyman

Cga Service | Håndværker & Handyman

Cga Service løser alle opgaver indenfor Tømrer Murer Sneker vvs og malerarbejde kontakt os med dit projekt så vender vi tílbage med et tilbud.
Vi tilbyder håndværker service ejendomsservice og firmaservice.
0
0,0
 Stem

Danske Stenhuggerier

Hos Danske Stenhuggerier finder du et stort udvalg af alle typer natursten til brug på kirkegård, til interiør i boligen, eller til pynt og vandkunst i haven.
Har du brug for en gravsten, kan du prøve vores online gravstensdesigner, hvor du kan se hvordan stenen kan se ud, med tekst og udsmykning.Danske Stenhuggerier er din lokale stenhugger, med afdelinger over hele landet..
1
4,0
 Stem
De Choen El-installation ApS - Randers

De Choen El-installation ApS - Randers

Hos De Choen El-installation ApS tilbyder vi os til at være de samarbejdspartner, hvad angår opgaver indenfor el-installationer, data-installationer og industri-installationer.
Udover diverse installationer, så har vi også en solid elevatorafdeling. Smut ind forbi vores side, hvor du kan se mere om, hvem De Choen El-installationer ApS er..
4
4,0
 Stem
De Grønne Elektrikere

De Grønne Elektrikere

De Grønne Elektrikere er de miljøvenlige elektrikere, som har droppet servicebilerne til fordel for cykler.

Vi har vores værktøj og materialer i ladet, og kører ud i hele København til både erhverv og privatkunder. Ingen opgave er for stor, og vi giver et uforpligtende tilbud..
6
4,0
 Stem
Elinstallation Århus - Kameraovervågning

Elinstallation Århus - Kameraovervågning

Vi udfører alt arbejde indenfor el service, og installation i Århus.

HB El Service I/S har i mange år hjulpet private og erhvervs firmaer med installering af brugervenlige el-løsninger som er fremtidssikrede.

Vil du have et uforpligtende tilbud på installation af tavler, mm. Så ring til os..
2
3,0
 Stem
El-Installatøren ved Bent Højer

El-Installatøren ved Bent Højer

Vi udføre elinstallationer for både private og firmaer. Vi arbejder med nybyg, alarm installationer, repationer af el, reparationer af hårdehvidevare, fejlfinding på elinstallationer.
Vi udføre netværk installationer samt edb installationer.
Vi kan tilbyde video og alarm løsninger til billige priser. Det er desuden muligt at leje eltavler, kabler, affuger og andre ting hos os.
1
4,0
 Stem
Facade København - Malere - Vinduer

Facade København - Malere - Vinduer

Vores malerfirma i København, udfører altid maler opgaver med et smil. Mange års erfaring, og et team af malere som alle er uddannede, sikrer dig et flot stykke håndværk, og en service i top hver gang. Besøg vores hjemmeside i dag..
2
4,0
 Stem
Facadedekoration København

Facadedekoration København

Hos Ove H. Svensson og Søn har vi en stram ansættelsespolitik der sikrer at det kun er de bedste stukkatører vi sender ud til dig når du skal have lavet et stykke arbejde af os. Vi tilbyder en lang række services til dig der står og mangler, og vil du vide mere om dette så kig forbi vores hjemmeside..
5
3,2
 Stem
flexmate.dk

flexmate.dk

Flexmate.dk Siden 2004 har Flexmate.dk fungeret som professionel samarbejdspartner for Håndværkere primært i Danmark.
Vi ser os selv som et solidt, troværdigt og velfungerende firma, der kan tilbyde bæredygtige løsninger til store såvel som små projekter inden for el-entrepriser.
Vi står altid inde for at levere det antal kvalificerede håndværkere, der skal til for at løse opgaverne til den aftalte tid. Kontakt os .
7
4,3
 Stem
Frisør Frederiksberg

Frisør Frederiksberg

En flot og hyggelig frisørsalon beliggende i udkanten af Frederiksberg, ikke langt fra bispebuen. Her er god service og altid en rar stemning.
Frisøren er super dygtig, og bestod sin svendeprøve med medalje. Så her får man kvalitet for pengene.
6
4,0
 Stem
Fugefirma i Århus

Fugefirma i Århus

Velkommen til Å.F.E. a/s. Vi er et professionelt firm der har eksisteret i rigtig mange år, derfor har vi også mange års erfaring og vi gør altid et godt stykke professionelt arbejde.

Vores ansatte vil altid stå til rådighed for at det arbejde de laver for jer bliver gjort oedenligt og ikke sjusket. Besøg vores hjemmeside og se alle vores gode tilbud..
4
4,0
 Stem
Få Det Gjort. Havehjælp, Hushjælp, håndværk og It

Få Det Gjort. Havehjælp, Hushjælp, håndværk og It

På siden kan der annnonceres efter hjælp til stort set alt. f.eks. Babysitning, hundeluftning, græslåning, brolægning osv.

Det fungere på den måde, at man opretter en bruger, indrykker en annonce, og derefter afventer respons.

Det kan også gå den anden vej, så det er den der ønsker at udføre et stykke arbejde, der indrykker en annonce i stedet for..
2
4,0
 Stem
Gislinge-mureren.dk

Gislinge-mureren.dk

Gislinge Mureren er din sikkerhed for et professionelt murerhåndværk og en service helt i top!
Trænger badeværelset til en modernisering, husets facade til en pudsning eller taget til en fornyelse, så er vi naturligvis klar med et uforpligtende tilbud på Deres projekt.
Vi kan løse enhver opgave indenfor faget og tager gerne imod specielle udfordringer, som vi har løst mange af gennem tiden. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygti.
7
3,7
 Stem
Glarmester Olsen

Glarmester Olsen

Glarmester Olsen Billig glarmester med over 20 års erfaring.
Laver alt glarmesterarbejde, butiksruder, termoruder, spejle, forsikringsarbejde, ingen opgave er for lille eller for stor. Kører over hele sjælland.