tilmeld link

Erhverv -» Mad & Drikke

Kogekunstens køkken - Mad reception

Mad reception, vi har eksisteret som Kogekunsten siden november 1998 i vores lokaliteter på Østerbro. Herfra har vi siden leveret mad og madoplevelser til både erhverv og private.

Kogekunsten blev startet af Jan Fruergaard, der stadig indimellem er i køkkenet og bag gryderne. I en lang årrække leverede vi især frokostordninger til en stor række virksomheder og kantiner primært i København.

Dette var i 5 år basen i vores forretning. I 2003 skabte og startede Jan Fruergaard i partnerskab med Jens Carlsson Kafe Kapers ligeledes på Østerbro.

En flot og succesrig forretning fra første dag, men som vi ikke desto mindre skilte os af med december 2005, for atter at koncentrere os om Kogekunsten. De seneste år er vi begyndt at fokusere primært på receptioner, konferencer, events, selskaber, samt det nyeste skud på stammen, som er kurser og coaching primært til ledere og medarbejdere i restauration-café-catering branchen.


Søgeord: mad reception
Tilføjet d.
Kategori: Erhverv » Mad & Drikke
Vurderet: Kogekunstens køkken - Mad reception
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 4 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

4
4,0
Stemmer:Kogekunstens køkken - Mad reception Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Kogekunstens køkken - Mad reception
Dit Navn:
Validering: 1 + 9 =
Kommentar:Relaterede links:

Raw Food København - Køb Rawfood hos SimpleRaw


Raw food på vesterbro - Simpleraw er en rawfood take away cafe med fokus på bæredygtighed. Maden er økologisk og biodynamisk, og så vidt muligt fra Sjælland.

Kantiner - Københavns Kantine Service


Københavns kantine service kan tilbyde varieret sund ernæringsrigtigt og veltilberedt mad som er baseret på friske råvarer af høj kvalitet. Vi bestræber os på a

Kohberg brød


Brød er en naturlig vare - og hos Kohberg starter processen allerede på marken. Det betyder, at råvarerne er dyrket naturligt med omtanke for miljøet. Alle råva