tilmeld link

Erhverv -» Reklame & Marketing

Valeur TeleMarketing

Valeur TeleMarketing åbner dørene for jeres virksomhed hos nye kunder. Vi er den seriøse partner, når det drejer sig om mødebooking, direct marketing, telemarketing og markedsanalyse. Mødebooking og salg handler om menneskelig kontakt, og vores modne og erfarne medarbejdere booker salgsmøder, hvor du kan præsentere din virksomhed og dens ekspertise.
Direct marketing - Vi anvender direct marketing redskaberne i vores arbejde. Med disse redskaber etablerer vi gode relationer til dine potentielle kunder. Når dine kommende kunder lærer os at kende, skaber det resultater.
Mødebooking - En stor kontaktflade og mulighed for at møde kunder, der allerede er motiverede for at høre dit budskab. Vores medarbejdere brænder for mødebooking, og det kan mærkes gennem telefonen.
International telemarketing - Valeur TeleMarketing arbejder også med telemarketing ud over landets grænser. Vi er til stede på det europæiske marked.
Markedsanalyse - En markedsanalyse giver et suverænt overblik over målgrupper, kunder og konkurrenter på det danske og det europæiske marked.
Kundedatabase - En veludbygget kundedatabase er nødvendig i markedsføringen af din virksomhed og i det daglige salgsarbejde.
Kurser i opsøgende salgsarbejde - I Valeur TeleMarketing deler vi gerne ud af vores erfaring inden for mødebooking, direct marketing og telemarketing.
Rådgivning - Både nyetablerede og eksisterende virksomheder kan benytte sig af vores rådgivning inden for direct marketing, mødebooking, opsøgende salgsarbejde etc


Søgeord: telemarketing, mødebooking, telefonsalg, callcenter, call center
Tilføjet d.
Kategori: Erhverv » Reklame & Marketing
Vurderet: Valeur TeleMarketing
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,5 ud af 5 - baseret på 2 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

2
3,5
Stemmer:Valeur TeleMarketing Link er blevet vurderet 3,5 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Valeur TeleMarketing
Dit Navn:
Validering: 4 + 8 =
Kommentar:Relaterede links:

Smagsløg


Smagsløg er specialiseret i udvikling af madopskrifter, foodstyling og madfotografi.
Smagsløg leverer højkvalitets fotografier af fødevarer samt fødevarerela

IdeFabrikken.dk


Idé Fabrikken kan levere din special ordre hurtigt ! Vi sætter dine ideer i produktion og leverer normalt på 3-4 uger.
Vi beskæftiger os med mailings, givea

Klik1Skilt - din online skilte leverandør


Klik1Skilt, din online skilte leverandør. Selvklæbende skilte til butiksruder, bilen i bagruden eller på siden. Vægtskilte til bil, trailer og campingvogn.